M. Ungr 16.
M. Ungr 60.
M. Trojanec 73. (p.)
P. Nový 88.
4:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 17:00

22.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapid s posilami rozstřílel slávisty


Branky


16. M. Ungr , 60. M. Ungr , 73. M. Trojanec (p.) , 88. P. Nový
0

Mladý tým Rapidu se v rámci 22. kola utkal s Vejprnicemi. Zápas, který se dá označit jako malé plzeňské derby, rozhodly posily Rapidu z Doubravky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ungr otevřel skóre

To, jak je výhodné být farmou týmu z vyšší soutěže, ukazuje toto jaro plzeňský Rapid, který začal hojně využívat hráčů z týmu Senco Doubravka a i proti Vejprnicím vyztužil svou sestavu hráči z divize. Domácí od prvních minut prodávali své schopnosti na hřišti a svou první velkou šanci přetavili v branku, to když se po rychlé kombinaci na pravé straně prosadil před brankou hlavou Milan Ungr. Poté mohl skóre vyrovnat Lukáš Paul, ale zpoza vápna branku, kterou hájil zkušený Petr Beke, přestřelil. Těsně před koncem poločasu ho napodobil i Jiří Biedermann, a první poločas tak skončil výsledkem 1:0 pro domácí.

Nádherná rána a jasná výhra

Vejprnice chtěly ve druhém poločase zápas otočit, k čemuž jim ale chyběly minimálně dvě branky. I tak si ale hosté dokázali vytvořit herní převahu a zatlačit Rapid před jejich branku, Lukáš Paul ale ani napodruhé v utkání branku netrefil. V 60. minutě si vzal slovo opět útočník Doubravky, Milan Ungr, jenž se prokličkoval od rohu vápna a nádhernou střelou z dobrých třiceti metrů vymetl pavučiny v levém horním rohu Dufkovy svatyně. V 73. minutě navíc po dlouhém nákopu do vápna srazil vejprnický Dufek domácího útočníka Trojance a sudí Janda odpískal pokutový kop. K tomu se postavil sám faulovaný Matěj Trojanec a ukázal své zkušenosti z doubravského fotbalu, když přesnou ranou poslal míč nechytatelně do sítě. O tři minuty nato byl po druhé žluté kartě poslán předčasně do sprch Libor Rada a pro Vejprnice prakticky skončil zápas. V 88. minutě přidal třešničku na dort rapidskému výkonu Milan Nový, který v hlavičkovém souboji ve vápně předčil hostujícího brankáře a dotlačil balón do sítě. 

 

 

POZOR, NOVĚ MŮŽETE HODNOTIT VÝKONY JEDNOTLIVÝCH HRÁČŮ, ROZHODČÍCH, ALE I KVALITU TRÁVNÍKU NEBO OBČERSTVENÍ! 



Ohlasy k zápasu


SK Rapid Plzeň
Radek Černický, trenér domácích: "Jsme se zápasem spokojeni. Až na začátek druhé půle, kdy jsme přestali hrát, jsme byli lepší a hráli jsme dobře a ofenzivně. Po našem druhém gólu jsme jasně dominovali a díky Radově červené kartě ze 75. minuty už to bylo jasný."

SK Slavia Vejprnice
Jaroslav Urbánek, trenér hostů: "Soupeř byl lepší, proměnil své šance a zaslouženě zvítězil. My jsme měli jen takové tři pološance, ale netrefovali jsme branku, což je ke vstřelení branky celkem podstatné. S naší červenou kartou, která byla hodně přísná, jsme navíc přišly o síly a zápas pro nás skončil. Už šlo jen o to, jestli dostaneme ještě nějaký gól na cestu."



Sestavy


SK Rapid Plzeň
P. Beke [-] - T. Navrátil [-] (64. R. Klekner [-] ) , M. Trojanec [-] (83. T. Davídek [-] ) , M. Ungr [-] (86. L. Pavlíček [-] ) , T. Keckstein [-] (80. F. Polášek [-] ) , J. Harmady [-] (86. J. Hucl [-] ) , M. Čupalka [-] , D. Tarhaj [-] , J. Buček [-] , P. Nový [-] , T. Zajíček [-]

SK Slavia Vejprnice
M. Dufek [-] - J. Biedermann [-] (70. K. Schleis [-] ) , L. Paul [-] , P. Bárta [-] (70. D. Růžička [-] ) , Z. Milota [-] (86. D. Svoboda [-] ) , L. Rada [-] , J. Černý [-] , M. Hora [-] , Š. Havránek [-] , F. Heindl [-] , V. Puhlovský [-]

ŽK: 35. T. Zajíček , 74. D. Tarhaj - 18. L. Rada . ČK: 76. L. Rada .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Janda Marek - ŠLAJS Jakub, PÁLEK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.