M. Pivoňka 34. (p.)
1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

21.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sušice ovládla derby


Branky


34. M. Pivoňka (p.) - 2. J. Skála , 60. I. Varga
0

Zápas Lub proti Sušici bývá vždy označován jako derby. Po lubském postupu a zároveň sušickému sestupu se tak tyto dva týmy opět sešly na hřišti v Lubech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól

Po pár letech odloučení se derby odehrálo již na podzim v Sušici, kde ale Luby zaskočily jednoho z favoritů soutěže a zápas vyhrály na penalty 3:2. Tentokrát ale Sušice s vědomím vrcholení boje o titul nic nepodcenila a na soupeře vlétla. Odměnou jim byl velmi brzký gól již ve 2. minutě utkání, kdy centr z rohového kopu Vrhela hlavou lízl Jan Skála a hosté šli velmi brzo do vedení. V další šanci se po dvaceti minutách hry ocitl hostující Varga, který ale střílel nepřesně. Luby ale ukázaly, že v žádným případě nejsou týmem, který nechává body odvážet zadarmo a začaly bojovat. Po půlhodině hry zatáhl balón po levé straně do vápna domácí bek Švec, kterého v púokutovém území srazil hostující kanonýr Vrhel a sudí Křen odpískal pokutový kop. Míč si na značku penalty postavil Marek Pivoňka a přesnou střelou překonal brankáře Gilla. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu 1:1.

Zápas rozhodlo vyloučení a chyba brankáře

Takový výsledek ale rozhodně borcům ze Sušice nestačil a do druhého poločasu tak zapnuli vyšší stupeň otáček. V 53. minutě jim ale cestu k třem bodům prošlapal Jakub Nešpor, který se rovněž prošlapal až k druhé žluté kartě, tedy ke kartě červené a zápas pro něj skončil. Luby tak musely dohrávat v deseti, a to je proti sehrané Sušici vždy složité. Po hodině hry přišlo rozuzlení napínavého střetnutí. Domácí brankář Hromada podcenil vysoký centr do vápna a ve snaze o odhlavičkování ho kulatý nesmysl přeskočil a sušický sniper Imrich Varga měl již snadnou úlohu. A jak známo, v deseti se špatně otáčí. Hostující tým tak již utkání dotáhl do vítězného konce a díky ztrátě Přeštic se vrátil do hry o titul, ve které ztrácí na vedoucí Rozvadov tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Luby
Radek Pikhart, vedoucí domácích: "Zápas byl ovlivněn brzkou brankou po rohovém kopu. Nám se do poločasu povedlo vyrovnat, ale na začátku druhé půle jsme šli do desíti a Sušice svou výhodu brzy využila po chybě našeho gólmana. Celkově to ale byl zápas bez šancí."

TJ Sušice
Martin Kalný, kapitán hostů: "Povedl se nám výtečně vstup do utkání a rychle jsme šli do vedení. To jsme sice do poločasu ztratili, ale po vyloučení domácího útočníka byla hra jasně v naší režii a soupeře jsme utahali. Vítězný gól nakonec vstřelil Imrich Varga. Derby je naše!"



Sestavy


TJ Start Luby
V. Hromada [-] - R. Švec [-] , M. Pivoňka [-] , A. Čížek [-] (86. D. Raišl [-] ) , F. Sýkora [-] , M. Vejskal [-] - Z. Rückl [-] (70. M. Havlovic [-] ) , P. Čipera [-] , K. Křížek [-] (87. P. Sysel [-] ) - K. Švátora [-] , J. Nešpor [-]

TJ Sušice
K. Gill [-] - T. Fuchs [-] , M. Kalný [-] , J. Melka [-] , O. Skrbek [-] - J. Králík [-] , J. Skuhra [-] (90. P. Matějka [-] ) , J. Skála [-] (87. J. Čanecký [-] ) , J. Kysilka [-] (78. P. Hubáček [-] ) - I. Varga [-] , M. Vrhel [-] -

ŽK: 39. J. Nešpor - 34. M. Vrhel , 45. J. Králík . ČK: 53. J. Nešpor .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Křen Jiří - LHOTÁK Luděk, JÍLEK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.