Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 15:00

21.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozvadov nasázel Mýtu bůra


Branky


0

Rozvadov se po zaváhaní Přeštic znovu odpoutal na prvním místě a jeho pohádková cesta krajským přeborem pokračuje. Tentokrát to odneslo Mýto.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pomalý rozjezd

Utkání, které se hrálo od 15:00 na rozvadovském plácku, doprovázel silný déšť a mlha, což se brzy začalo promítat na hře, která byla až nečekaně vyrovnaná. S postupem času ale začal iniciativu zcela podle očekávní přebírat domácí Rozvadov, střela Jaroslava Žemličky ale ještě brankou neskončila. Tentýž hráč se dostal za obranu ve 40. minutě a vinou podklouznutí jednoho z hostujících beků postupoval sám na branku. Poté se ale zachoval jako zkušený borec a náhravkou pod sebe našel Lukáše Čížka, který nadvakrát překonal mýtského brankáře a jeho účet v tomto zápase byl otevřen.

Čížek řádil

V druhém poločase se přecijen počasí umoudřilo a na hře to bylo znát. Rozvadov začal prodávat své zkušenosti a góly začaly přicházet jak na běžícím páse. Po sérii šancí, které zneškodnil hostující čaroděj Špicl se k centru dostal Jaroslav Žemlička, jehož přihrávka prošla celým vápnem až na zadní tyč, kde kulatý nesmysl do branky doklepl znovu Lukáš Čížek. Poté o sobě dali také vědět hosté z Mýta, Martina Švejdu ale vychytal Makrlík. V 67. minutě ale přišel nejhezčí moment utkání. K volnému přímému kopu se nepostavil nikdo jiný, než Lukáš Čížek, který se míče ujal za absentujícího Jana Viternu, klasického rozehrávače těchto akcí. Ani dnešní hrdina se ale ničeho nebál a svou ránu ze třiceti metrů otřel o břevno, od kterého se míč odrazil za brankovou čáru a hattrick byl na světě. A když poté v brejku selhalo dvakrát hostující duo Veverka - Zikmund, přišla na řadu znovu domácí palba. To když se nejprve po nahrávce Marka Skopového prosadil střelou pod břevno Dominik Hradecký a následně svůj čtvrtý gól po situace tři na nikoho přidal Lukáš Čížek. Utkání tak skončilo výsledkem 5:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Rozvadov
Martin Bronec, trenér domácích: "Myslím si, že skóre mluví za vše. Zápas byl jasně v naší režii, Lukáš Čížek odehrál výborný zápas a trefil se celkem čtyřikrát. Zaslouženě jsme vyhráli a získali důležité tři body."

TJ Slavoj Mýto
Jan Basl, vedoucí hostů: "Až do nějaké čtyřicáté minuty, kdy soupeř vstřelil první branku, byla hra vcelku vyrovnaná. Ve druhé půli jsme ale při snaze o vyrovnání začali otevírat okénka v obraně a Rozvadov nás trestal."



Sestavy


TJ Rozvadov
T. Makrlík [-] - M. Šácha [-] (46. P. Hána [-] ) , L. Čížek [-] , J. Žemlička [-] , T. Kabourek [-] , P. Kořínek [-] (68. J. Horáček [-] ) , M. Bronec [-] , P. Kaše [-] , M. Skopový [-] , M. Hrošovský [-] , D. Hradecký [-]

TJ Slavoj Mýto
M. Špicl [-] - F. Zikmund [-] , O. Kříž [-] , J. Hereit [-] , M. Švejda [-] , V. Pěnkava [-] (47. M. Brož [-] ) , M. Veverka [-] , M. Světlík [-] , M. Tyc [-] , R. Fišer [-] , K. Barczik [-]

ŽK: 15. M. Světlík .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: Mazán Jan - MAZANEC Marek, BÍNA Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.