I. Varga 14.
1:2
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 16:30

20.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bolevec překvapil v Sušici a odvezl si tři body


Branky


14. I. Varga - 29. J. Šanoba , 38. M. Soukup
0

Měla to být jasná záležitost. Sušičtí doma přivítali Bolevec, který je namočen ve hře o sestup. Opak byla ale pravdou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bolevec šel do vedení

Sušici minulý týden ztratila dva body ve Svéradicích a ani nedělní zápas proti Bolevci se nezačal vyvíjet dobře. Při absenci z důvodu otřesu mozku z již zmiňovaného zápasu ve Svéradicích oblékl kapitánskou pásku Jakub Szedmák. Jako by však byla tato funkce v Sušici prokletá. Již ve třetí minutě zůstal po nevinně vypadající situaci sušický kapitán ležet na zemi a po krátkém ošetřování zněl verdikt jasně - střídáme, okamžitě. Následná návštěva nedalekého špitálu odhalila přetrženou achilovku, což pro postiženého Szedmáka znamená stopku minimálně do konce této sezóny. Pásku převzal Jakub Melka a jelo se dál. A deset minut nato si mohli domácí příznivci vychutnat nový goalsong. Jaromír Králík vysunul na pravém křídle Vrhela, který přesnou přihrávkou našel ve vápně nabíhajícího Imricha Vargu, který potvrdil svou velkou formu a vstřelil úvodní branku utkání. Netrvalo to ani čtvrt hodiny a bylo vyrovnáno. Jan Fryček si na pravém křídle zpracoval balón a výtečným centrem našel nikým nekrytého Jana Šanobu, který hlavou dopravil míč do sítě. Když poté se svou střelou neuspěl na druhé straně Jiří Skuhra, zaúřadoval opět Bolevec. Propadnutý centr si za vápnem našel Marek Soukup a ne příliš razantní střelou nachytal sušického gólmana Gilla v nedbalkách. Do šaten se tak šlo za překvapivého stavu 1:2 pro hosty.

Vyrovnání nepřišlo

Do druhého poločasu nastoupila o poznání aktivnější Sušice a na branku Jakuba Körnera se valila jedna střela za druhou. Ani Imrich Varga, ale ani kanonýr Miroslav Vrhel, který vede tabulků střelců s dvaceti brankami na kontě. Do velké šance se Sušice dostala v 72. minutě, když Skála napřáhl ke střele, kterou bolevecká obrana zblokovala pouze k nohám Jakuba Skrbka, který ale nedal střele potřebnou sílu a skákající balón na brankové čáře lapil Jakub Körner. Hráči Bolevce ale až do konce udrželi koncentraci a z půdy Sušice si odvezli všechny tři body, které jen dokumentují dobrou jarní formu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sušice
Martin Kalný, hráč domácích: "Během dvou kol jsme ztratili pět bodů, kapitána a jeho zástupce. V prvním poločase bohužel přišli dva zkraty v obraně, ve druhé půli jsme jasné šance neproměňovali, a tak jsme prohráli 1:2."

SSC Bolevec
Jaroslav Klečka, trenér hostů: "Byli jsme bez třech hráčů základní sestavy a jen s jedním náhradníkem. Kluci ale zápas příkladně odmakali a vybojovali si po produktivním prvním poločase tři body, za což jsme moc rádi."



Sestavy


TJ Sušice
K. Gill [-] - O. Skrbek [-] , J. Melka [-] , T. Fuchs [-] - P. Hubáček [-] , J. Szedmák [-] (3. J. Kysilka [-] ) , J. Skála [-] , J. Králík [-] (88. T. Vichr [-] ) , J. Skuhra [-] - I. Varga [-] , M. Vrhel [-] -

SSC Bolevec
J. Körner [-] - P. Greif [-] , J. Šlehofer [-] , M. Pelnář [-] , J. Fryček [-] , J. Šanoba [-] , M. Soukup [-] , L. Ficu [-] , D. Humpál [-] , M. Bublík [-] , M. Zítek [-] (90. P. Maruš [-] )

Počet diváků: 100. Rozhodčí: VOCELKA Milan - MAZÁN Jan, MAZANEC Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.