D. Křen 69.
1:4
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

20.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přeštice porazily nadále poslední Zruč


Branky


69. D. Křen - 22. P. Bešta , 29. M. Zdeněk , 45. J. Pavlík , 54. P. Bešta
0

Přeštice závodí na špici tabulky o titul, Zruč zápasí na druhém pólu tabulky o záchranu. Pro oba týmy velmi důležité utkání škončilo podle očekávání vítězstvím hostů, kteří si ze Zruče odvážejí tři body po výsledku 1:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pěkné branky dostaly Přeštice do vedení

Zruč svým aktivním pojetím hry hosty z Přeštic trochu zaskočila a již v 5. minutě mohla jít po šanci Tomáše Kepky do vedení. Po přeštické chybě se sám před brankářem objevil Matěj Polák, ale ani on na Růžičku v přeštické kase nevyzrál. Skóre se tak poprvé měnilo až ve 22. minutě. Jan Pavlík ukradl zručské obraně balón, který po zatažení do vápna předložil parťákovi z útoku, Pavlu Beštovi, který se trefil přesně. Domácí mohli v zápětí vyrovnat, ale hlavička Daniel Křen si do sítě cestu nenašla. Za to rána Michala Zdeňka ze 29. minuty utkání se do branky dostala, a to i díky teči jednoho z domácích beků, který míč usměrnil mimo dosah již plachtícího Petra Hodana. Aby toho pro Zruč nebylo v prvním poločase málo, přišla ještě třetí branka. Ve 45. minutě se totiž po rohovém kopu dostal k míči ve vápně ve výborné formě hrající Pavlík a zády k brance poslal míč akrobaticky do domácí svatyně - Petr Hodan tak dostal v pořadí již třetí nechytatelný gól, se kterým přišel i hvizd oznamující konec první půle.

Krásný gól Zruče

Zruči se v jarní části sezóny vůbec nedaří, v 18. kole ale velmi překvapivě zvítězila proti vedoucímu Rozvadovu, a tak v srdcích zručských borců před utkáním byl plamínek, že by to mohlo vyjít i proti Přešticím. Ty se ovšem v krajském přeboru pyšní nejlepší obranu, když během devatenácti utkání inkasovaly pouze šestnáctkrát. V 55. minutě navíc potvrdily i svou obrovskou útočnou sílu a Pavel Bešta po přesném zakončení přidal svou druhou trefu v zápase. Zruči se ale nakonec přecejen podařilo překonat přeštickou defenzivu posedmnácté, když se parádní střelou z dálky prezentoval Daniel Křen a v 69. minutě stanovil konečný výsledek utkání - 1:4.



Ohlasy k zápasu


TJ Zruč
Ondřej Král, trenér domácích: "Chtěli jsme s Přešticemi hrát fotbal, což se nám dokonce i nějakou dobu, konkrétně do první branky soupeře, dařilo. Neproměnili jsme ale velké šance a po dvou chybách jsme dvakrát inkasovali. Před koncem poločasu jsme navíc, abychom byli o přestávce v pohodě, dostali třetí branku a bylo po zápase. I tak si ale myslím, že herně to dnes nebylo vůbec špatné, trápí nás ale koncovka.

FK ROBSTAV
Václav Uzlík, trenér hostů: "Zruč nás ze začátku překvapila svým aktivním pojetím hry a nás podržel gólman Růžička. S postupem času jsme ale začali přebírat iniciativu a díky kvalitě našich útočníků jsme dali tři branky. Druhá půle už se dohrávala spíše z povinnosti."



Sestavy


TJ Zruč
P. Hodan [-] - T. Kepka [-] (57. K. Kazda [-] ) , O. Mašek [-] , D. Křen [-] , J. Lauko [-] (75. T. Valenta [-] ) , T. Jelínek [-] (61. P. Hucl [-] ) , M. Polák [-] (65. M. Fryček [-] ) , M. Pechman [-] , D. Král [-] , O. Král [-] , R. Karpíšek [-] (52. J. Přibyl [-] )

FK ROBSTAV
L. Růžička [-] - V. Krušina [-] , V. Uzlík [-] , J. Duchek [-] , S. Turek [-] (66. V. Lecjaks [-] ) - M. Zdeněk [-] , J. Gerstner [-] (63. M. Bouc [-] ) , M. Vacík [-] (85. J. Ornet [-] ) , I. Blahoudek [-] - P. Bešta [-] , J. Pavlík [-]

ŽK: 31. D. Král - 87. J. Pavlík .
Počet diváků: 101. Rozhodčí: Janda Marek - HAVRÁNEK Martin, BÍNA Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.