Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

19.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přeštice v rekordu sezóny porazily Horšák


Branky


0

Přeštičtí dvakrát za sebou ztratili body a proti Horšovskému Týnu, kterému se na jaře zatím vůbec nedaří, si mohla spravit chuť a dostat se zpět na vítěznou vlnu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pozvolný začátek

Horšovský Týn přijel do Přeštic pouze s jediným náhradníkem na lavičce, což činí dlouhodobě týmu z obce s téměř pětitisíci obyvateli velké problémy. Domácí se otěží utkání ujali již v 10. minutě, když přetažený centr Ivana Blahoudka našel na zadní tyči Milana Vacíka, který svou ránou div neprotrhl síť. V další šanci ale nadvakrát zachránil hosty Jaroslav Novák, který se i přes konečných sedm inkasovaných gólů mohl pasovat do role nejlepšího hráče hostů, když další čtyři jisté tutovky chytil. Odpor Horšovského Týnu ale zlomil gól do šatny ve 45. minutě. Po trpělivé kombinaci si u autové čáry poradil s obráncem Jan Pavlík a nacentroval pod sebe do vápna, kde míč nezachytil hostující bek, a Zdeněk Michal tak měl dost prostoru na to, aby zamířil a poslal balón přesně k tyči. Společně s radostnými výkřiky přihlížejících diváků zazněl i hvizd sudího Černýho, který poslal hráče do kabin za stavu 2:0 pro domácí.

Destrukce

Kdo ale čekal, že by se Horšovský Týn mohl nadechnout k pokusu o obrat, ten se šeredně mýlil. Pro zranění musel střídat Martin Blacký, kterého nahradil Václav Šperl. Na druhého zraněného Radka Šindeláře již náhradník nezbyl, a tak byl tento zkušený útočník donucen zápas dokulhat. Přeštice ale nic takového netrápilo a ve 49. minutě daly opět svým příznivcům důvod k radosti. Jan Pavlík si narazil balón s Pavlem Beštou a poslal míč nechytatelně pod břevno. Čtvrtý gól na sebe nenechal dlouho čekat. Zdeněk Michal našel v 55. minutě za obranou Milana Vacíka, který nehamounil a vybídl ke skórovaná Pavla Beštu, který nabídkou nepohrdl. Poté se do ojedinělé šance dostali hosté, když Radek Šindělář z trestného kopu trefil tyč. Domácí se nenechali zahanbit a v 65. minutě zaokrouhlili pověstného bůra. Milan Vacík stihl na autové čáře již zdárně ztracený balón a přihrál na velké vápno Zdeňku Michalovi, který křížnou střelou překonal Nováka. V té samé minutě přepustil výborně hrající Vacík místo Lecjaksovi, který se po sedmnácti minutách na hřišti také zapsal do análů tohoto utkání. Zdeněk Michal ještě pohrdl svou šancí na naplnění hattricku, právě Václav Lecjaks se z dorážky ale pěknou střelou nemýlil. Poslední šanci poslechnout si slavný hit Jamese Browna I feel good, který hraje v Přešticích po každém gólu domácích střelců, dal přihlížejícím 80 divákům Jiří Gerstner, který si před vápnem narazil s Michalem Zdeňkem a po kličce uvnitř pokutového území překonal nebohého Nováka posedmé. Konečný tak zní - 7:0.



Ohlasy k zápasu


FK ROBSTAV
Václav Uzlík, trenér domácích: "Dnes to bylo asi poprvé v této sezóně kdy jsme hráli tak, jak jsme hrát měli. Zlepšili jsme pohyb, hráli jsme rychlejší fotbal a na výsledku se to projevilo. Nemyslím si, že by nám ty dvě poslední ztráty nějak pomohly, vždy je lepší vyhrávat, ale k fotbalu ztráty patří a je jen na nás, abychom se s tím dokázali poprat a začali znovu hrát tak, aby nás fotbal bavil."

FC Dynamo Horšovský Týn
František Věneček, vedoucí hostů: "Bída, velká bída. Po klasických chybách jsme dostávali branky. Nepomohlo nám ani zranění dvou hráčů při jediném hráči na střídačce. V druhé půli jsme již naprosto odpadli, gólman si zachytal, zachránil nás ještě od většího debaklu."



Sestavy


FK ROBSTAV
L. Růžička [-] - S. Turek [-] , J. Duchek [-] , V. Krušina [-] , V. Uzlík [-] (55. J. Ornet [-] ) - M. Zdeněk [-] , M. Vacík [-] (65. V. Lecjaks [-] ) , I. Blahoudek [-] , J. Gerstner [-] - J. Pavlík [-] , P. Bešta [-] (70. V. Klokan [-] )

FC Dynamo Horšovský Týn
J. Novák [-] - J. Černík [-] , J. Jurko [-] , M. Blacký [-] (46. V. Šperl [-] ) - M. Falout [-] , L. Kordule [-] - D. Mach [-] , R. Šindelář [-] - P. Vavřička [-] , J. Vacík [-] , M. Čedík [-]

ŽK: 26. S. Turek - 25. M. Čedík , 44. J. Jurko , 78. D. Mach .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Černý Tomáš - VOCELKA Milan, KAFKA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.