0:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 16:00

23.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strážov si zkomplikoval cestu za udržením


Branky


0

Ve třiadvacátém kole přijeli hráči Spálené Poříčí do Strážova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šlajs dvěma brankami zařídil vedení hostí

Souboj dvou týmů z druhé poloviny tabulky sliboval napínavou podívanou, hrálo se o hodně. Vstup do utkání vyšel lépe Spálenému Poříčí, jeho hráči byli v úvodu aktivní a za svou aktivitu byli odměněni již v 10. minutě. Na rozehraný přímý kop si naskočil David Šlajs, který pohotově prodloužil míč na zadní tyč, brankář Strážova byl krátký. Inkasovaná branka ale domácí spíše nabudila, byli odhodláni zvrátit nepříznivý stav zápasu. Hosté se soustředili především na defenzivu a snažili se čekat na soupeřovy chyby. Strážovští nedokázali ze své územní převahy vymyslet žádnou větší příležitost a hosté je za to potrestali. pět minut před koncem poločasu udeřili podruhé. Centrovaný míč z pravé strany sklepával jeden z obránců svému brankaři, míče se ale chopil pohotový David Šlajs a zblízka procpal míč do sítě. Do konce poločasu se již skóre neměnilo, do kabin se šlo za stavu 0:2.

Strážov se i přes nápor na gól nezmohl

Druhý poločas začal velkým náporem Strážova, domácí fotbalisté chtěli za každou cenu zvrátit nepříznivý stav utkání. Vypracovali si několik slibně vyhlížejících příležitostí, v hostující brance byl ale pozorný Lukáš Varga, který několikrát podržel svůj tým. Ve dvou případech při něm stálo i štěstí, když se za jeho zády rozezvučela branková konstrukce. Spálené Poříčí se po celý druhý poločas soustředilo pouze na obranu, která ale působila velmi jistě, navíc se mohla opřít o skvěle chytajícícho brankáře. Na vývoje utkání nic nezměnilo ani vyloučení hostujícího Karla Kalisty z 80. minuty, když faulem zastavil unikajícího útočníka soupeře. V 87. minutě se navíc poměr sil na obou stranách vyrovnal, za faul a následné plivnutí na soupeře byl vyloučen Luděk Janka, na výsledku to ale už nic nezměnilo. Spálené Poříčí tedy vyhrálo v důležitém zápase nad Strážovem 0:2 a posunulo se na osmou příčku v tabulce.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Spálené Poříčí
Václav Homolka: Souboj o šest bodů. Hrálo se velmi bojovně, na úkor fotbalové krásy. Soupeř nás hlavně ve druhém poločase zatlačil, nám se ale povedlo vítězství ukopat.



Sestavy


SK Kovodružstvo Strážov
J. Franc [-] - M. Denk [-] , L. Janka [-] - J. Hosnedl [-] (46. O. Janský [-] ) , D. Kološ [-] , J. Flodr [-] , M. Chaluš [-] - - A. Presl [-] , T. Faltín [-] , D. Kotlan [-] (74. O. Uruba [-] ) , V. Čížek [-] (46. M. Plíhal [-] )

TJ Sokol Spálené Poříčí
L. Varga [-] - K. Kalista [-] , V. Homolka [-] , J. Karas [-] , F. Brudna [-] - V. Novotný [-] , P. Roj [-] , P. Byron [-] - J. Šefl [-] - D. Šlajs [-] (66. J. Novák [-] ) , J. Louda [-]

ŽK: 52. M. Plíhal - 59. D. Šlajs , 68. V. Homolka . ČK: 88. L. Janka - 80. K. Kalista .
Hráči zápasu: L. Varga , D. Šlajs .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Fanfule Adam - PLZÁK Martin, RUBÁŠ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.