Spálené Poříčí zaskočilo favorita


Branky


47. R. Kojan (p.) - 30. V. Novotný , 53. J. Šefl , 73. J. Šefl
0

Ve dvacátém kole přivítali hráči Měčína na svém trávníku fotbalisty Spáleného Poříčí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Novotný poslal hosty do vedení

Do zápasu vstupovali hráči Měčína v roli jasného favorita, i když hosté prožívají herní vzestup. Úvod utkání patřil domácím fotbalistům, kteří zatlačili svého soupeře na jeho polovinu a snažili se vstřelit rychlou branku. To se jim ale nepodařilo a hosté postupem času začali hru více vyrovnávat. I oni si vypracovali několik zajímavých šancí, slavit mohli ale až ve 30. minutě, kdy si vzal na polovině hřiště míč Vojtěch Novotný, pěkným slalomem se dostal až do pokutového území a překonal brankáře domácích. Do konce prvního poločasu se již skóre neměnilo, hosté tedy vedli 0:1.

Spálené Poříčí zvítězilo i v početní nevýhodě

Úvod druhého poločasu hostům vůbec nevyšel a hned po dvou minutách inkasovali. Při nákopu domácích si vůbec neporozuměli obránci hostí s brankářem, který musel následně faulovat a byla z toho žlutá karta a penalta. Na bílý bod si postavil míč Radek Kojan a bez problémů vyrovnal. Spálené Poříčí ale rychle odpovědělo, po pravé straně zatáhl míč jeden za záložníků, předložil ho před branku, kde byl volný Jiří Šefl a ten překonal brankáře domácích. V 63. minutě došlo ke kontroverzní situaci, jeden z hráčů Měčína byl faulován na hranici pokutového území a rozhodčí bez váhání nařídil penaltu. Tento verdikt neunesl hostující brankář, který zakopl míč a viděl od sudího druhou žlutou kartu. Do branky tedy musel obránce Filip Brudna, který se stal hrdinou okamžiku a pokutový kop lapil. Hostující trenér tedy musel udělat nucenou změnu, kdy poslal na hřiště útočníka Davida Šlajse, který musel nastoupit do branky a Filip Brudna se tedy vrátil na svůj post. Hosté se i v početní nevýhodě vzchopili a dokázali vstřelit třetí branku, postaral se o ni v 73. minutě aktivní Jiří Šefl a Spálené Poříčí tedy vedlo o dvě branky. Do konce zápasu se již nic významného nestalo, hráči Poříčí si svou výhru pohlídali.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Měčín
Evžen Veselý: Utkání bylo od úvodu opatrné, hosté hráli ze zajištěné obrany a hrozili z rychlých protiútoků. Po naší chybě se dostali do vedení, nám se podařilo vyrovnat v úvodu druhé půle. Poté ale opět skórovali hosté, my jsme se snažili odpovědět a měli jsme dokonce výhodu pokutového kopu, kterou jsme ale nevyužili. V závěru nám soupeř z protiútoku přidal třetí branku a zvítězil.

TJ Sokol Spálené Poříčí
Václav Homolka: Domácí začali náporem, který trval zhruba patnáct minut. Poté jsme hru vyrovnali a podařilo se nám dostat do vedení. Druhý poločas jsme začali katastrofálně a nabídli jsme soupeři penaltu, ze které nám vyrovnali. Podařilo se nám ale opět dostat do vedení, poté jsme přežili penaltu soupeře a vstřelili jsme třetí branku. Zbytek zápasu jsme uhráli skvěle takticky a po zásluze zvítězili.



Počet diváků: 120. Rozhodčí: Schwarz Petr - HESSOVÁ Tereza, KOURA Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.