Chlumčany překvapivě nezvládly domácí utkání


Branky


0

V osmnáctém kole přivítaly vedoucí Chlumčany na svém trávníku fotbalisty Merklína.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Benedikt poslal domácí do vedení

O favoritovi utkání nebylo pochyb, vedoucí Chlumčany měly před zápasem na svého soupeře náskok devětadvaceti bodů. Utkání bylo ale od úvodních minut poměrně vyrovnané, ani jeden z týmů nijak výrazně nevyčníval. Po nevýrazné dvacetiminutovce začali získávat domácí menší převahu a byli to právě oni, kdo se dostal do vedení. Ve 30. minutě se po rohovém kopu míč odrazil k nohám Tomáše Benedikta a ten střelou o tyč otevřel skóre zápasu. Hosté se snažili rychle odpovědět, své šance ale nevyužili. Do kabin se tedy šlo za nejtěsnějšího možného vedení Chlumčan.

Merklín po skvělém obratu po zásluze bere tři body

Druhá půle byla jasně v režii hostujícího celku. Merklínští zaskočili svého soupeře aktivní hrou a hned po třech minutách vstřelili vyrovnávací branku. Po rychlé akci se dostal k míči Martin Voráček a jeho střelu tečoval jeden z obránců Chlumčan tak nešikovně, že míč skončil pod břevnem a brankář byl bez šance. Domácí byli jako opaření, hosté byli naopak na koni. V 63. minutě přidali druhou branku, po lajně unikl aktivní Martin Voráček, nacentroval míč před branku, kde ho špičkou kopačky tečoval veterán Zdeněk Regner (který byl v 48 letech nejstarším mužem na hřišti), míč se otřel o tyč a skončil v brance. V 70. minutě přidal poslední hřebíček do rakve domácích Tomáš Grüner, který tvrdou hlavičkou zblízka ztvrdil dokonalý obrat Merklína. Chlumčany si tedy odnesly teprve druhou porážku v sezoně, stále mají ale na čele pohodlný náskok sedmi bodů.

 

 

Máme pro Vás žhavou novinku. Dáváme každému možnost vyjádřit svůj názor. Hodnotit s komentářem může každý registrovaný: Úroveň zápasu, Rozhodčího, Hráče utkání, hrací plochu, zázemí stadionu a dokonce třeba klobásu a nápoje. Nakonec můžete každého hráče oznámkovat 1-10, kde 10 je Top.



Ohlasy k zápasu


TJ Keramika Chlumčany
Petr Štych: Soupeře jsme jasně podcenili. V první půli jsme vstřelili branku, poté jsme ale přestali hrát a nechali jsme hrát hosty. Ve druhé půli jsme se úplně vytratili a Merklín nám vstřelil tři branky.

TJ Sokol Merklín
Jan Bláha: Konečně jsme se po dlouhé době sešli, to byl první předpoklad úspěchu. Věděli jsme, že proti lídrovi tabulky nemáme co ztratit. První půle byla vyrovnaná, soupeř se díky šťastné brance dostal do vedení. My jsme také měli šance, ale nevyužili jsme je. Ve druhé půli jsme měli jasnou převahu, kromě tří branek jsme ještě spoustu šancí zahodili. V závěru nás domácí trochu přitlačili, ale podržel nás brankář. Bylo to zasloužené vítězství jen je škoda, že jsme se takhle nesešli i v minulých zápasech.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: NESVADBA Karel - ŠTYCH Petr (N), ANDERLE Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.