1:2p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 10:15

16.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrádečtí se na jaře předvádějí v roli penaltových specialistů


Branky


0

Šestnácté kolo uzavřel duel mezi Přešticemi a Hrádkem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

Šlágr šestnáctého kola se odehrál mezi čtvrtými Přešticemi a třetím Hrádkem. Utkání bylo od úvodních minut velmi vyrovnané, hra se přelévala ze strany na stranu. Oba týmy se ale soustředily především na defenzivu, nikdo nechtěl udělat výraznější chybu. Jako první se do útočných výpadů začali pouštět domácí fotbalisté, ale buď narazili na pevně připravenou obranu, nebo je zastavil skvělý brankář Václav Ryba. Hosté se za celý poločas do žádné vyložené šance nedostali, z jejich strany šlo spíše o náznaky šancí. První poločas tedy skončil bez branek, diváci moc důvodů ke spokojenosti neměli.

Ani druhý poločas nepoznal vítěze

Druhá půle se od té první příliš nelišila. Opět se hrálo opatrně, bylo to takové klasické utkání, ve kterém bude rozhodovat jediná branka. Hosté hráli o něco lépe než v prvním poločase a . podnikali nebezpečné protiútoky. V 66. minutě se po jednom z rychlých kontrů dostali do vedení, střelcem gólu byl Tomáš Matějka. V 75. minutě mohli hosté definitivně rozhodnout, svou šanci ale nevyužili a z následného protiútoku trestali domácí, autorem vyrovnávací trefy byl Václav Klokan. Oba týmy se poté trochu stáhly, nikdo nechtěl udělat chybu, která by byla rozhodující. Závěr zápasu se obešel bez většího vzruchu, skóre se tedy už neměnilo a rozhodovat musely pokutové kopy.

Hrádek získal bod navíc

Hrádečtí v jarní části dokazují, že se v zimní přípravě asi zaměřovali právě na pokutové kopy. Rozstřel proti Přešticím zvládli v poměru 4:5 a připsali si tak třetí výhru po penaltách ze tří jarních zápasů.



Ohlasy k zápasu


FK ROBSTAV B
Jan Viktora: Byl to vyrovnaný zápas. Hosté měli lepší první poločas, měli více ze hry, v druhé půli se to zase obrátilo. Řekl bych, že to byla zasloužená remíza a na penalty byli šťastnějším týmem hosté.

TJ Svatobor Hrádek
Tomáš Adamec: První poločas byl vyrovnaný se šancemi na obou stranách. V druhé půli jsme se po brejku dostali do vedení a o chvíli později jsme mohli rozhodnout, svou šanci jsme ale nedali a soupeř nás potrestal z protiútoku. Zápas už se pak jen dohrával a na penalty jsme zvítězili.



Sestavy


FK ROBSTAV B
M. Regner [-] - J. Stehlík [-] (78. J. Bešta [-] ) , J. Viktora [-] (88. P. Skála [-] ) - V. Čížek [-] (90. J. Ruth [-] ) , M. Zoubek [-] , T. Benedikt [-] (63. J. Gruszka [-] ) - - J. Ornet [-] , M. Švarc [-] , V. Klokan [-] , V. Lecjaks [-] , P. Pap [-] (70. M. Bešta [-] )

TJ Svatobor Hrádek
V. Ryba [-] - V. Skála [-] , J. Brabec [-] , L. Šoural [-] , M. Brabec [-] , L. Kutil [-] - M. Kolář [-] , A. Štěpán [-] - P. Franěk [-] , T. Matějka [-] , R. Holeček [-]

ŽK: 12. P. Pap .
Hráči zápasu: V. Lecjaks - J. Brabec .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: König Michal - JANDA Marek, KÖNIG Vlastislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.