2:5
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2016 18:00

30.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Ofenzivní a bezstarostnou show rozjely Hradec s Motorletem


Branky


1. J. Ptáček (vl.) , 63. J. Chalupský - 8. V. Kotrba , 38. J. Hájek , 62. J. Pyšek , 64. F. Hák , 72. F. Hák
0

Když vás nic netíží, hraje se o poznání lépe. To plně dokázali také fotbalisté Jindřichova Hradce a pražského Motorletu. Utkání plné šancí nakonec skončilo vítězstvím favorita z Jinonic, domácí hráči se však rozhodně nemají za co stydět.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí diktovali tempo

Poslední kolo si už ve středu předehrály týmy Jindřichova Hradce a Motorletu Praha. Bylo vidět, že ani jednomu celku už o nic nešlo, což předváděnému fotbalu jen prospělo. Vstup do zápasu patřil domácímu mužstvu. Hned v první minutě poslal Černoch míč Koutnému, jenž nacentroval na Chalupského. Před ním si však míč do vlastní sítě srazil Jiří Ptáček a nešťastně tak otevřel skóre zápasu.

 

I když i nadále diktovali tempo hry Jindřichohradečtí, v 8. minutě museli vstřebat srovnávací branku, kterou vstřelil Václav Kotrba, když využil špatné rozehrávky domácích a rychlý brejk přetavil v gól. Také další minuty probíhaly podobně. Hrál se otevřený fotbal plný šancí na obou stranách, skóre se znovu posunulo vpřed ve 38. minutě. Další zbytečné chyby domácích fotbalistů využil tentokrát Jakub Hájek a otočil vývoj zápasu ve prospěch Motorletu.

Tři minuty přinesly tři góly

Po změně stran se misky vah začaly přelévat na stranu Pražanů a ti postupně převzali otěže zápasu. Korunovali to gólem na 1:3 z 62. minuty, jehož autorem byl Jan Pyšek. Neuběhla ani minuta a Hradec slavil snížení na rozdíl jedné branky, tentokrát se už míč dostal až k Jiřímu Chalupskému a domácí útočník se nemýlil. Až nesmyslnou ofenzivní show pak završil zase o další minutu později střídající František Hák, který Motorletu vrátil dvougólový náskok.

 

Domácí se snažili rozloučit se se svými fanoušky a divizí trochu lepším výsledkem, ale Votavovi nebylo přáno. Naopak se Rešl po své chybě dočkal popáté míče ve své síti, autorem gólu byl znovu František Hák. Velmi sympatický a ofenzivní zápas musel bavit přítomné diváky, navíc rozhodčí ani jednou nemusel sáhnout do kapsy pro kartu.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit!



Ohlasy k zápasu


FK Jindřichův Hradec 1910
Trenér M. Černoch: „S utkáním jsem velice spokojen, hrálo se už opravdu bezstarostně. Naši kluci odehráli s favoritem velice dobré utkání, bohužel jediný rozdíl byl v tom, že hostující Motorlet šance proměnil a my jsme spoustu našich šancí nevyužili. Jinak musím kluky za předvedený výkon pochválit, i když to naše loučení nedopadlo úplně tak, jak jsme chtěli, nějakým bodovým ziskem, tak ten výkon byl velice kvalitní. Vyzdvihl bych trio, které hrálo prim – Koutný, Beránek a Černoch.“

FK Motorlet Praha
Sportovní ředitel K. Ledvinka: „Výsledek je velmi potěšující. Už z toho osobního pohledu, že jsem pomohl Motorletu, aby dal v posledních dvou kolech dvanáct gólů, přičemž v předcházejících utkáních dal jeden náhodný gól. Jen mě mrzí, že se mi nepodařilo přesvědčit pana Novotného, aby změnil systém hry a základní rozestavení, protože bychom se teď možná bavili o postupu do ČFL před Hořovickem. Ale to je ad hoc, to nemá cenu hodnotit. K utkání bych chtěl říct, že jsme si ho zkomplikovali vstupem do utkání, začali jsme ho pasivně. Do dvacáté minuty jsem měl pocit, že hrajeme jako v zabrzděném autobusu, i když jsme sem přijeli včas. O poločasu jsme si řekli nějaká pravidla týkající se obsahu hry. Musím podotknout, že soupeř byl mnohem lepší než nedělní Petřín Plzeň. Výrazně nás zlobil, v útočné fázi využíval šest hráčů. Ale zvládli jsme to, vyšlo nám i střídání Františka Háka, který dal dvě branky. Utkání rozhodl třetí gól, byť to pak bylo jako ping pong. Utkání jsme dohrávali relativně ve své moci. Na vyložené šance to bylo asi 4:8, takže výsledné skóre asi odpovídá, ovšem obsah hry neodpovídá.“



Sestavy


FK Jindřichův Hradec 1910
L. Rešl [-] - T. Beránek [-] , L. Stejskal [-] (58. J. Zaal [-] ) , V. Kučera [-] , J. Chalupský [-] , O. Černoch [-] (81. L. Králíček [-] ) , F. Votava [-] (84. T. Cypra [-] ) , M. Šenkýř [-] (70. T. Šmíd [-] ) , O. Blažek [-] , D. Cettl [-] , R. Koutný [-]

FK Motorlet Praha
T. Foferka [-] - L. Kučera [-] , J. Hájek [-] (77. R. Klouček [-] ) , J. Krolop [-] (62. F. Hák [-] ) , P. Novotný [-] , V. Kotrba [-] (88. M. Filip [-] ) , J. Machurka [-] , J. Pyšek [-] (84. O. Stříbrský [-] ) , M. Podzemský [-] (86. M. Čácha [-] ) , J. Karbulka [-] , J. Ptáček [-]

Hráči zápasu: O. Černoch , R. Koutný , T. Beránek - F. Hák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šedivka Ondřej - ŠIMEK Zdeněk, PEČENKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.