2:3p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 17:00

30.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Müller dvakrát srovnával, Aritma veze z Klatov dva body


Branky


6. M. Janda (p.) , 59. M. Mészáros - 41. M. Müller , 85. M. Müller
0

Utkání mezi Klatovy a Aritmou nabídlo čtyři góly, které si oba týmy rovnoměrně rozdělily. Domácí sice dvakrát vedli, hosté však pokaždé přispěchali s Müllerovou odpovědí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dorostenec Matoušek nezačal zápas šťastně

První branky se diváci dočkali už v 6. minutě. Chirinciuc se přihnal v pokutovém území Aritmy k míči a byl u něj dřív než hostující gólman, který ho zfauloval. Nařízenou penaltu proměnil Martin Janda a poslal Klatovské do vedení. Vyrovnaný zápas nabízel poměrně opatrný fotbal, oba týmy se snažily kombinovat, ale narážely na dobře hrající obranu soupeře. Po jednom z centru domácích, jeho chycení a okamžitém vyhození balónu na Turbáka se dostal do samostatného úniku Nigerijec Obusanya a Rojík ho perfektně vychytal!

 

Následně několikrát zahrozili domácí fotbalisté po standardních situacích, se všemi si ale obrana Vokovických s vypětím všech sil poradila. Na druhé straně se také po Velikého standardce málem narodila branka, v nepřehledné trmě vrmě se ke střelám dostali Bogár, Müller, Ambrus a nakonec Podobský, klatovská obrana však působila jako neprostupná zeď! V další šanci oslovil Bogár Müllera, který se výborně uvolnil přes obránce Klatov a protáhl Rojíka. Ve 41. minutě se už Aritma dočkala vyrovnání. Miroslav Müller se znovu povedeně otočil kolem obránce a tentokrát už Rojík na jeho projektil nedosáhl.

Zvonily tyče

Vyrovnaný druhý poločas se odehrával hlavně mezi vápny, obě mužstva měla problémy s finální přihrávkou. Aritma hrozila především Turbákovými výlety na pravé straně, se kterými měli domácí plno práce. I podruhé ale strhli vedení na svou stranu Západočeši. Po rychlém kontru stál na vápně připraven kapitán Milan Mészáros a uklidil míč do prázdné brány!

 

Aritma se nemohla dostat přes pevnou klatovskou obranu a málem také inkasovala potřetí. Z pětadvaceti metrů se do míče opřel Chirinciuc a trefil tyč Matouškovy brány! Tyč se rozezvučela také na druhé straně hrací plochy. Když to Aritmě nešlo po zemi, tak si vypomohla standardkou. Tu rozehrál Bogár a na zadní tyči orazítkoval konstrukci Romanovskyy. V 85. minutě se Pražané dočkali vyrovnání. Po rychlém výkopu Matouška přiklepl Obusanya balón Miroslavu Müllerovi a hostující útočník prostřelil Rojíka.

Penalty ovládla Aritma

Aritma se v sezóně s penaltami velmi trápila, v posledním kole v nich ale získala bod navíc, když je vyhrála poměrem 2:3.

 

Foto: Facebook SK Klatovy 1898

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit!



Ohlasy k zápasu


SK Klatovy 1898
Obránce P. Rybák: „Začátek zápasu se nám hodně povedl, byli jsme aktivní. Od 30. minuty se zápas vyrovnal díky tomu, že jsme přestali hrát svou hru. Druhý poločas byl vyrovnanější, i přesto jsme byli o něco lepší. Penalty bohužel zvládli lépe hosté.“

SK Aritma Praha
Trenér T. Kubr: „Řekl bych, že jsme odehráli dobrý zápas. Dali jsme příležitost dorostencům, kteří určitě nezklamali. Řekl bych, že jsme po celý zápas byli fotbalovější, domácí potrestali všechny chyby, co jsme udělali. Na gól jsme se trochu víc nadřeli, po zásluze jsme nakonec vyrovnali. Zápas skončil asi spravedlivou remízou. Vyzdvihl bych střelce obou branek Míru Müllera. Pral se výborně v útoku, dal dva krásné góly. Dále Filipa Turbáka, výborně útočil po pravé straně, zakládal protiútoky.“



Sestavy


SK Klatovy 1898
J. Rojík [-] - P. Kotrba [-] (84. D. Matějka [-] ) , D. Chirinciuc [-] , I. Vojtko [-] (53. M. Lukeš [-] ) , M. Mészáros [-] , M. Janda [-] , P. Rybák [-] , D. Žáček [-] , L. Krásný [-] (61. O. Kadlec [-] ) , Z. Cibulka [-] , D. Říský [-]

SK Aritma Praha
F. Matoušek [-] - M. Müller [-] , A. Obusanya [-] , M. Veliký [-] (74. M. Romanovskyy [-] ) , I. Bogár [-] , F. Podobský [-] , P. Vávra [-] (85. J. Nový [-] ) , J. Dostál [-] , J. Kozel [-] , M. Ambrus [-] , F. Turbák [-]

ŽK: 76. D. Matějka - 6. F. Matoušek , 19. I. Bogár , 46. F. Podobský , 83. M. Müller .
Hráči zápasu: D. Chirinciuc - F. Turbák , M. Müller .
Počet diváků: 152. Rozhodčí: Melničuk Vladimír - TVRDÍK Ivan, SIMBARTL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.