Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 10:15

30.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petřín si přichystal na poslední divizní půlhodinu velký koncert


Branky


0

Utkání dvou rozdílných poločasů sehrály Petřín a Roudné. Po první půli sice hosté vedli o dvě branky, co se ale stalo v poslední půlhodině, nad tím budou hráči a realizační tým Malšanů ještě hodně dlouho kroutit hlavou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Král střelců Jasanský

Do posledního divizního zápasu, minimálně tedy na rok a pár měsíců, vstoupili fotbalisté Petřínu velmi bídně a mohli být také rádi, že neprohrávali po prvním poločase o pět gólů. Roudné ho naprosto ovládlo a s bezbrannými domácími si dělali, co chtěli. Dle slov trenéra Vodrážky připomínal první poločas utkání české reprezentace s Chorvatskem, respektive taktéž jeho první dějství.

 

V 17. minutě se aktivní hosté dostali do vedení, když Lonsmín prostrčil míč Martinovi Jasanskému, a ten prostřelil vše, co stálo v cestě. Také druhá branka vzešla z kopačky Martina Jasanského, který si zároveň dvěma trefami zajistil triumf v tabulce střelců Divize A. Hostující forvard využil rychlého kontru, obešel stopera i brankáře a pohodlně zavěsil.

 

Ve dvou tutovkách se ocitl Růžička, jenže domácí brankář Pfleger si s jeho oběma laxními pokusy poradil. Skórovat mohl také Píša, po Jasanského pasu ale z malého vápna netrefil bránu.

Šest gólů za půl hodiny!

Do druhého poločasu vkročili hosté obměněni na čtyřech postech a s nadějí pokusit se ještě zremizovat zápas. Hned ve 47. minutě však mohli být rádi, že Štěpánkova hlavička neskončila gólem na 0:3 – na brankové čáře zachraňoval jeden ze stoperů!

 

Pak to přišlo. Až neskutečný koncert Petřínských začal v 63. minutě Petr Papáček, když nadvakrát dostal míč do sítě po Hartlově akci. Uběhlo jen pár minut a po faulu na Bednáře se z penaltového puntíku nemýlil Lukáš Zoubek. V 76. minutě už Plzeň dokonce vedla. Na konci hezké kombinace stál Petr Papáček a svým druhým gólem rozradostněl 150 diváků, kteří se přišli podívat na poslední zápas v sezóně.

 

A Petřín neměl dost, v posledních deseti minutách skóroval ještě třikrát! Dvakrát udeřil Petr Bednář a jednou se do střelecké listiny zapsal Jan Šulc. Petřín se s divizí rozloučil ve velkém stylu.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit!



Ohlasy k zápasu


SK Petřín Plzeň
Trenér R. Vodrážka: „První poločas to byla tragédie. Bylo to stejné jako Češi s Chorvatama. Doufali jsme, že bychom mohli srovnat na 2:2 po poločase, ale nakonec druhý poločas předčil naše očekávání. Jsme spokojeni. Máme 31 bodů, což není žádný průser. Hráli jsme poslední zápas v sezóně, přišlo hodně lidí, takže jsme spokojení. Určitě nás podržel Pfleger, po poločase jsme mohli prohrávat klidně 0:5. Samozřejmě Papáček dva góly, Bednář dva góly a Venca Lisý podal dobrý výkon.“

TJ Malše Roudné
Trenér L. Šolc: „První půli jsme odehráli výborně. Dali jsme dva góly Jasanským a měli další tři jasné gólovky. Druhý poločas jsme začali další šancí, kterou domácí zachraňovali na brankové čáře. Poté přišla pětadvacetiminutovka domácích a nedokážu ještě teď pochopit, co se s mužstvem stalo. Zaprvé dostat za necelých třicet minut šest gólů, to jsem ještě neviděl. Zadruhé jsme chtěli dát příležitost mladým klukům, resp. dorostencům, ale v klíčových momentech bohužel prostě nepomohli zkušenější hráči. Těžko hledat nějaká slova útěchy. Opravdu mě to mrzí, rozhodí nás naše hlouposti. Někteří hráči mi připadali, že už půl hodiny byli na dovolené.“



Sestavy


SK Petřín Plzeň
T. Pfleger [-] - P. Papáček [-] , J. Hartl [-] (80. J. Vodrážka [-] ) , M. Fillinger [-] , L. Zoubek [-] , L. Chocholatý [-] (46. J. Peterka [-] ) , M. Vohrna [-] (46. P. Štych [-] ) , P. Škarda [-] (46. J. Šulc [-] ) , P. Bednář [-] , P. Bendl [-] (46. V. Světlík [-] ) , V. Lisý [-]

TJ Malše Roudné
A. Pavelec [-] - D. Samek [-] (59. M. Vlk [-] ) , D. Růžička [-] , M. Jasanský [-] , M. Průcha [-] , T. Lonsmín [-] (75. V. Vacek [-] ) , O. Otepka [-] (46. M. Štěpánek [-] ) , R. Otepka [-] , P. Kössl [-] , L. Vávra [-] , J. Píša [-]

ŽK: 35. M. Fillinger .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Nehasil Lukáš - HÁNYŠ Martin, DUDA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.