0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2016 18:00

29.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čížová zakončila sezónu vysokou prohrou s Rokycany, trefili se oba Aubrechtové


Branky


0

Úvod utkání sice patřil Sokolům, ale od 20. minuty tomu bylo už jinak. Rokycany kolektivním a velmi zodpovědným výkonem roznesly svého soupeře čtyřmi přesnými trefami a slaví vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny

Do svého posledního utkání v sezóně vstoupila Čížová lépe a úvodních dvacet minut tahala za delší konec. Dostala se také do třech náznaků šancí a závarů, pokaždé však dokázali hosté pokusy Jihočechů zblokovat, a tak mohl být Vild v bráně v klidu. Poté hosté hru vyrovnali a po rychlém protiútoku, zatažení balónu a odcentrování balónu Černým otevřel skóre zápasu Jan Klír.

 

Po zbytek prvního dějství byli aktivnější Rokycanští a drželi otěže zápasu, domácí tým zahrozil pouze jednou, a to Dvořákem. Jeho rána ze 40. minuty i s přispěním Vilda orazítkovala břevno! Do šatny pak dostali Čížovští druhý dárek. Znovu využili Rokycanští brejk, centr Jindřicha dorážel do brány Pavel Aubrecht.

Třetí inkasovaná branka definitivně rozhodla

Nástup do druhého poločasu také patřil hostům. Vild chytil míč po centrovaném balónu, vyhodil ho okamžitě na Černého, který se po levé straně hezky uvolnil, odcentroval přesně na Dana Skopového a o vítězi bylo rozhodnuto. Oslabení domácí, nastoupivší bez pěti hráčů základní sestavy, se snažili o mírnější tlak, ale vše probíhalo za dobře organizované obrany Západočechů.

 

Ti naopak chodili do nebezpečných protiútoků a v 68. minutě skórovali počtvrté. Lukáš Aubrecht se opřel do odraženého míče a z pětadvaceti metrů se nemýlil! Do konce utkání mohl ještě přidat pátý gól Jindřich, ať už v 77. minutě nůžkami nebo v 85. minutě hlavou. Ani jednou se mu však nepoštěstilo. Čížová tak sice neukončila sezónu 2015/2016 zrovna s úsměvem na tváři, přesto však může považovat uplynulý ročník za úspěšný, protože i v tom dalším bude hrát divizi.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit!



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Čížová
Vedoucí V. Vávra: „Do zápasu jsme vstoupili hodně oslabení, chybělo nám pět lidí ze základu. Navíc se v průběhu prvního poločasu zranil Zahrádka. Do prvního obdrženého gólu jsme byli lepší.“

FC Rokycany
Trenér P. Aubrecht: „Myslím si, že jsme dokázali v úvodu zápasu ustát závary domácích. Chtěli rychle zápas rozhodnout a my to přestáli. Organizovanou a disciplinovanou hrou jsme byli v zápase lepší, daleko efektivnější a dopředu přímočařejší, což zápas rozhodlo. I když tam byly velice pěkné individuální výkony, tak to bylo dílo kolektivu. Zápas kontroloval naprosto celý mančaft.“



Sestavy


TJ Sokol Čížová
L. Hošna [-] (70. D. Hynouš [-] ) - M. Batryn [-] , D. Chytrý [-] , R. Zahrádka [-] (35. D. König [-] ) , M. Brož [-] , M. Polodna [-] , L. Dvořák [-] , M. Pohnán [-] , R. Šitner [-] , Z. Staroba [-] , M. Rozhoň [-]

FC Rokycany
J. Vild [-] - P. Jindřich [-] , P. Grambal [-] , O. Král [-] , D. Skopový [-] (76. J. Vaščák [-] ) , P. Aubrecht [-] (81. J. Šafár [-] ) , J. Procházka [-] , L. Aubrecht [-] , M. Černý [-] (78. F. Škarda [-] ) , J. Hereit [-] , J. Klír [-]

ŽK: 20. P. Grambal , 43. P. Jindřich .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Čechlovský Ondřej - BRYCHTA Ondřej, PRŮCHA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.