2:1p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 17:00

28.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Milevsko získalo dva body a přiživilo naději na záchranu


Branky


0

Těžký zápas s Motorletem však nezačali domácí šťastně, když už v šesté minutě prohrávali. Srovnat se jim podařilo až deset minut před koncem a moc nechybělo, aby nakonec přidali i druhou branku. Penaltový rozstřel vyzněl pro Jihočechy a na Roudné tak ztrácí tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Povedený start Motorletu

Do těžkého utkání proti Motorletu vstupovalo Milevsko s vědomím, že mohou náskok Roudného snížit až na dva body, protože Malšané padli na hřišti Karlových Varů.

 

První minuty však patřili pražským návštěvníkům. Vzduchotechnici už v 6. minutě neuhlídali ve vápně Martina Podzemského a záložník Motorletu propálil Dvořáka. Brzy inkasovaná branka Jihočechy viditelně otřásla a oklepávali se z ní dobrých dvacet minut. Pak dvakrát zahrozil Marvan, ale obě své stoprocentní šance zahodil. Pražané odpověděli hlavičkovým pokusem, se kterým si Dvořák poradil.

V hlavní roli Miroslav Suchan

Svižný fotbal pokračoval také po změně stran. Mírně navrch měli domácí fotbalisté, kterým se však hodně dlouhou dobu nedařilo překonat obranu hostů. Jako rozhodující moment se ukázala 77. minuta a střídání přichystané milevským trenérem Syrovátkou. Do hry se dostal Miroslav Suchan a na vstřelení kýženého gólu potřeboval jen tři minuty. Míč odražený od tyče Foferkovy brány se dostal přesně k němu a pro Suchana už nebyl problém skórovat.

 

Hned za další tři minuty mohl tentýž hráč dokonce překlopit misky vah na stranu Vzduchotechniků, jenže po Bakulově centru střílel pouze do Foferky. V posledních pěti minutách se Milevsko tlačilo do útoku a Motorlet šel třikrát do otevřené obrany. I s notnou dávkou štěstí pro Jihočechy vydrželo skóre nerozhodné.

Druhý bod pro Milevsko

Poslední slovo tak musel mít penaltový rozstřel a v něm bylo přáno domácím, kteří ho zvládli poměrem 8:7. Na Roudné tedy ztrácejí tři body a hodně napoví další kolo, v němž zajíždějí právě na E.ON Stadion v Roudném. Motorlet má naopak náskok pouhého bodu na třetí Karlovy Vary, a tak má v závěru sezóny rovněž o co hrát.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit!



Ohlasy k zápasu


FC ZVVZ Milevsko
Trenér K. Syrovátka: „Dostali jsme gól už v šesté minutě po našich hrubých chybách a vzpamatovávali jsme se z něj dalších patnáct minut. Pak jsme začali hrát my, měli jsme dvě obrovské šance a další náznaky, ale nedotáhli jsme je. Hrál se rychlý fotbal z obou stran. Povedlo se nám vyrovnat v 80. minutě, ale škoda, že jsme nedokázali získat tři body. Ty šance na ně byly. Nevím, koho bych vyzdvihnul. Dobře hrál celý tým.“




Sestavy


FC ZVVZ Milevsko
P. Dvořák [-] - F. Bakule [-] , J. Marvan [-] (46. J. Barda [-] ) , J. Komárek [-] , L. Sedlák [-] (75. M. Málek [-] ) , F. Koutník [-] , J. Kosobud [-] (77. M. Suchan [-] ) , J. Suchan [-] , J. Michalec [-] , O. Kosobud [-] , J. Knotek [-]

FK Motorlet Praha
T. Foferka [-] - J. Ptáček [-] , J. Karbulka [-] (81. D. Hudec [-] ) , J. Machurka [-] , L. Kučera [-] - J. Krolop [-] (60. O. Měska [-] ) , V. Kotrba [-] , J. Pyšek [-] , M. Podzemský [-] (73. J. Jonáš [-] ) , A. Tvrdý [-] (89. R. Klouček [-] ) - P. Novotný [-] (68. F. Hák [-] )

ŽK: 55. J. Knotek , 76. J. Suchan , 76. O. Kosobud , 88. F. Koutník - 27. J. Ptáček , 58. V. Kotrba .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Kastl Jan - CIHLÁŘ František, KUBEC Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.