Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 10:15

28.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petřín otočil zápas se Strašecím a potvrdil slušnou formu


Branky


0

Novému Strašecí k jistotě ještě scházel uhrát nějaký ten bodík, z utkání s Petřínem ho však nezískalo. Hosté sice vedli, ale domácí ještě do poločasu díky dvěma přesným trefám Papáčka skóre otočili. Svou dominanci Petřínští potvrdili ve druhém poločase dalšími dvěma góly a slaví výhru 4:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jak Papáček dával na fráček

Souboj mezi Petřínem a Novým Strašecím začal šancí Duchoně, který po rohovém kopu minul Pflegerovu bránu. Úvod utkání byl velmi vyrovnaný, ale šance si vytvářeli hosté, když například v 7. minutě Bláha po Benešově pasu přestřelil bránu. Ve 23. minutě se také Sokolové dostali do vedení. Po faulu na Svobodu zahrával Palko trestný kop a Martin Bláha byl na zadní tyči připraven – 0:1.

 

O pár minut později mohl Petřín srovnat, Kut byl však proti. Ve 32. minutě se uvolnil Hartl a poslal míč Petru Papáčkovi, který hlavičkoval do protipohybu brankáře a vyrovnal. Nabuzení domácí na nic nečekali a o šest minut později otočili skóre ve svůj prospěch. Znovu se uvolnil Hartl a před Petrem Papáčkem pro změnu zívala prázdná brána. Těsně před koncem prvního poločasu přidali domácí i třetí branku, která však kvůli těsnému ofsajdu neplatila.

Hosté dotahovali, ale marně

Druhý poločas byl jasně v režii Plzeňských. Žádnou ze svých velkých šancí zkraje druhého dějství ale zužitkovat nedokázali. To se jim povedlo až v 61. minutě, když se hezky uvolnil Petr Bendl, udělal kličku Kutovi a zasunul míč do prázdné brány. Moc dlouho se z dvougólového vedení však radovat nemohli. O dvě minuty později totiž dokázali Sokolové znovu využít standardní situaci. Palko kopal ze čtyřiceti metrů další trestný kop a tentokrát našel pro změnu Martina Mžourka.

 

Se sestupujícím Petřínem druhá inkasovaná branka příliš nezamávala a i nadále byl mnohem lepším týmem. Do šancí se dostali Bendl nebo Bednář, neporadili si ale zrovna ideálně. Definitivní klid do žil jim vlila až 88. minuta a individuální akce střídajícího Jana Peterky, jenž zvýšil na konečných 4:2.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit!



Ohlasy k zápasu


SK Petřín Plzeň
Trenér R. Vodrážka: „Hodně jsme chtěli vyhrát, což se nám povedlo. V zápase jsme kromě nějakých patnácti minut byli jasně lepší. Když jsme dostali na 3:2, tak se mohlo stát cokoliv. Jsme spokojeni s hrou i výsledkem. Zase jsme odvedli dobrý výkon, poslední dobou se nám daří. Vyčnívali stopeři Fillinger se Světlíkem a pak Papáček s Hartlem. Ti zápas v podstatě rozhodli v první půli. Ale dobrý zápas odehráli všichni hráči.“

TJ Sokol Nové Strašecí
Trenér L. Šíma: „Nesedí nám tyto ranní zápasy. Jak hrajeme brzy ráno, tak je to mdlé a ospalé. Tentokrát to byl asi náš nejhorší výkon z celého jara. Vyzdvihl bych Petra Duchoně.“



Sestavy


SK Petřín Plzeň
T. Pfleger [-] - V. Světlík [-] , J. Hartl [-] (81. M. Hejnal [-] ) , M. Fillinger [-] , L. Zoubek [-] , L. Chocholatý [-] (67. J. Peterka [-] ) , P. Bednář [-] (88. P. Macht [-] ) , P. Bendl [-] , P. Papáček [-] , J. Šulc [-] , V. Lisý [-]

TJ Sokol Nové Strašecí
P. Kut [-] - M. Bláha [-] (78. J. Trégr [-] ) , P. Kučera [-] , L. Mrázek [-] , P. Svoboda [-] , M. Mžourek [-] , J. Mrázek [-] , J. Kapek [-] , P. Duchoň [-] , L. Beneš [-] (46. D. Dolák [-] ) , L. Palko [-]

ŽK: 34. M. Fillinger , 72. V. Lisý - 68. P. Svoboda , 73. J. Mrázek .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Štěrba Martin - NEHASIL Lukáš, TVRDÍK Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.