2:1p.
(0:1)
20. P. Bendl
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 10:30

27.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

U Vajgaru se rozhodlo až po penaltách


Branky


0

Dva sestupující celky se utkaly v Jindřichově Hradci a body si také symbolicky rozdělily. Plzeňští vedli brankou z prvního poločasu, domácí srovnali šest minut před koncem. V penaltách pak byli šťastnější Jihočeši.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jeden brejk se uchytil

27. kolo Divize A zahájily v sobotu dopoledne dva týmy, které se se soutěží rozloučí. Tabulkoví sousedi Jindřichův Hradec a Petřín Plzeň už přišli i o teoretickou šanci na záchranu, a tak se v příštím ročníku představí v krajských přeborech.

 

Úvod duelu patřil domácím fotbalistům. Ti si od prvních minut vytvořili tlak, byli více na míči a lépe kombinovali. Hrozili hlavně ze standardních situací a dlouhých autů, ve vápně Plzeňských nuda rozhodně nebyla. Hosté se naopak snažili hrát více po zemi, a ač se dopředu moc nedostávali, jeden brejk jim vyšel – na jeho konci stál zakončující Petr Bendl a Petřín vedl, když se trefil hned z první střely na bránu.

 

Domácí měli jednu velkou šanci, kterou jim dle slov trenéra Černocha zmařil opět velmi nepřesný rozhodčí. Votava si zpracoval balón na prsou a řítil se sám na gólmana, po chvilce ho však zastavila píšťalka sudího za nedovolené hraní rukou.

Nakonec to tam přece jen padlo

Druhou půli zahájili Hradečtí velkou chybou, kterou však hosté neproměnili. To domácí nakoplo a ještě víc přitlačili Petřín. Velkou příležitost k vyrovnání měl T. Šenkýř, jenže při exekuci pokutového kopu zaváhal. Na druhé straně své šance nevyužili Škarda nebo Zoubek, a tak přišel zákonitě trest.

 

V 84. minutě se odražený balón dostal k Luboši Králíčkovi, jenž propálil vše, co mu stálo v cestě, a srovnal na 1:1. Chvilku před koncem se ještě po druhé žluté kartě nechal vyloučit domácí Kučera, to už ale nic nezměnilo na tom, že rozhodnout musely pokutové kopy.

Penalty pro Hradec

V nich se dařilo více Jihočechům, kteří je ovládli poměrem 3:2, a dá se říct, že druhý bod získali oprávněně, když po většinu zápasu dění na hřišti dominovali.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit!



Ohlasy k zápasu


FK Jindřichův Hradec 1910
Trenér M. Černoch: „S výkonem svého týmu jsem spokojen. Byly znát absence třech hráčů základní sestavy oproti Milevsku, nicméně kluci se s tím popasovali velice dobře a za předvedený výkon, kdy to bylo hodně složité, je musím jen pochválit. Výborný zápas odehrál stoper Beránek.“

SK Petřín Plzeň
Trenér R. Vodrážka: „Přijeli jsme neprohrát, což se nám nakonec povedlo, ale když dostanete gól v 84. minutě, tak je to nepříjemné. Navíc když pak prohrajete penalty. Po vývoji zápasu je to pro nás málo, ale na druhou stranu domácí nehráli vůbec špatně. Byli jsme strašně blízko třem bodům. Úkol jsme ale splnili. Podržel nás Příhoda v bráně, několikrát. Odboxoval z brány spoustu balónů. Z našich hráčů odehrál nejlepší zápas asi Zoubek.“



Sestavy


FK Jindřichův Hradec 1910
L. Rešl [-] - L. Stejskal [-] (80. L. Králíček [-] ) , F. Votava [-] , T. Šenkýř [-] , T. Beránek [-] , V. Kučera [-] , J. Chalupský [-] (80. T. Šmíd [-] ) , O. Černoch [-] , M. Šenkýř [-] , O. Blažek [-] , D. Cettl [-]

SK Petřín Plzeň
J. Příhoda [-] (90. T. Pfleger [-] ) - J. Šulc [-] (85. P. Macht [-] ) , P. Bendl [-] (77. J. Vodrážka [-] ) , M. Fillinger [-] (59. L. Chocholatý [-] ) , L. Zoubek [-] , V. Světlík [-] , V. Lisý [-] , J. Peterka [-] , P. Bednář [-] , P. Škarda [-] (53. J. Hartl [-] ) , P. Papáček [-]

ŽK: 16. T. Cypra , 57. V. Kučera , 87. M. Šenkýř - 21. J. Hartl , 50. J. Peterka , 90. P. Štych . ČK: 89. V. Kučera .
Hráči zápasu: T. Beránek - L. Zoubek , J. Příhoda .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Machýček Lukáš - MATĚJČEK Milan, KOUBA Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.