FOTO, VIDEO: Jak Buldok zakousl Sokola


Branky


0

Karlovy Vary potvrdily roli favorita a Nové Strašecí odjíždělo s šesti góly na kontě, protože vzdorovat dokázalo pouze prvních patnáct minut. Po dvou gólech si připsali Psohlavec a Királyi, hvězdou zápasu byl ale nahrávač Plechatý. Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Smolný gól odstartoval kanonádu

Začátek utkání mezi Karlovými Vary a Novým Strašecím nabídl vyrovnanou podívanou. Hned v první minutě prověřil pozornost domácího gólmana Strnada útočník Svoboda. Ve 14. minutě se Karlovarští dostali do vedení. Pavel Plechatý unikl po straně, odcentroval přes Beneše a Duchoň si smolně srazil míč do vlastní sítě. Domácí se po vstřelení úvodní branky trochu uklidnili a začali svého soupeře přehrávat.

 

Jejich převaha vyústila ve 34. minutě v druhou branku, když se po rohovém kopu z dorážky prosadil šutér Martin Psohlavec. Jestli první gól domácí uklidnil, tak druhý jim přinesl do nohou obrovskou jistotu. A hned za další čtyři minuty se znovu radovali, tentokrát zásluhou Michala Királyiho a jeho dalekonosného pokusu, na který brankář Doubrava nedosáhl. V samotném závěru poločasu ještě rozhodčí neuznal další gól Psohlavcovi kvůli útočnému faulu (viz video).

 

Druhý gól Karlových Varů

 

Neuznaný gól M. Psohlavce

Dva pro Psohlavce a Királyiho

V prvních minutách druhého dějství mohli hosté se zápasem ještě něco udělat, dvakrát totiž vážně zahrozil hostující Svoboda. Dvakrát šel sám na brankáře Strnada, ale ani jednou neuspěl. Nejprve ho vychytal Strnad a pak nastřelil akorát tyč karlovarské klece. 

 

Vzápětí si svůj druhý gól připsal Martin Psohlavec, když nehlídaný hlavičkoval za Doubravova záda. Neuplynulo ani pět minut, Buldoci prchli po pravé straně, Plechatý přihrál Marianu Geňovi a ten zamířil přesně k tyči. Ke konci měli domácí ještě dostatek šancí k navýšení skóre, trefil se už jen Michal Királyi v 81. minutě. Karlovarští tak s přehledem zvládli dopolední souboj se Sokoly z Nového Strašecí a díky lepšímu skóre se vyšvihli na druhé místo před Motorlet.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!

 

 



Ohlasy k zápasu


FC Slavia Karlovy Vary
Trenér K. Tichota: „Po úvodní brance jsme převzali otěže zápasu, povedlo se nám do poločasu dát ještě dva góly. Poločasové vedení 3:0 odpovídalo dění na hřišti. Ve druhém poločase jsme kombinační hrou přidali ještě další tři góly, naše vítězství je zcela zasloužené. Určitě bych vyzdvihl Plechatého, který přihrál na čtyři branky a odehrál velmi dobrý zápas.“

TJ Sokol Nové Strašecí
Trenér L. Šíma: „Když vydržíme jen dvanáct minut plnit to, co si řekneme, tak je to málo. Můžeme poděkovat jen gólmanovi Pavlu Doubravovi, že ten výsledek není ještě horší. Domácí byli mnohem lepší, jsou nebezpeční. Každý centr do vápna smrděl.“



Počet diváků: 120. Rozhodčí: Musil Jiří - SEVERÝN Vojtěch, AUBRECHT Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.