3:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 10:15

26.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Aritma v poslední desetiminutovce otočila skóre


Branky


45. M. Müller , 83. T. Modr , 92. M. Ambrus - 16. J. Carda , 74. J. Carda
0

Velmi atraktivní a nervózní zápas pražské Aritmy s Českým Krumlovem nabídl hned pět branek. Jihočeši dvakrát vedli, nakonec však jedou domů bez bodů. Vokovičtí totiž dokázali brankami v 83. a 92. minutě otočit skóre ve svůj prospěch. Třikrát také musel rozhodčí sáhnout do kapsy pro červenou kartu! Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnání do šatny

Do jediného sobotního dopoledního utkání vkročili tou správnou nohou fotbalisté Aritmy. Byli všude dřív a hned v úvodních minutách zahrozili. Rybka vysunul na pravé straně Velikého a na jeho centr jen velmi těsně nedosáhl Bogár, hostující gólman Trnka si posléze s míčem poradil. V 5. minutě navedl ze strany balón Müller a prostrčil ho na Modra, který se trochu unáhlil a střelou z první nechal vyniknout Trnku. K ničemu nedošlo ani z následné skrumáže po centru Velikého.

 

Prakticky z prvního ohrožení brány střežené Miškovským se Krumlovští dokázali prosadit. Na pravé straně propadl Vávra a pro míč si seběhl Jiří Carda. Přiklepl si ho do rohu velkého vápna a střelou pod břevno trochu nachytal Miškovského v nedbalkách. Hosté se vstřelenou brankou dostali do hry, naopak Vokovičtí působili hodně zaskočeně. Vyrovnanou hru rozsekl až závěr prvního dějství, kdy znovu zabrali hráči Aritmy. Nejprve Müller prodlužoval míč po Modrově dlouhém autu, jenže na zadní tyči chyběl nějaký z jejich spoluhráčů. Vyrovnání přišlo ve 45. minutě. Další prodloužený balón po dlouhém autu obrana Krumlova odvrátila nešikovně do nohy Nového. Míč se vrátil před bránu Trnky, dostal se k němu Miroslav Müller a z otočky se nemýlil. 

Tři červené karty, tři góly a tři body pro Aritmu

Začátek druhého poločasu patřil Jihočechům, ale žádnou výraznější šanci si nevytvořili. Větší vzruch přinesla až 55. minuta, kdy Kozel surově zezadu fauloval protihráče a po právu viděl červenou kartu. Jenže krumlovský Novák šel zbytečně oplácet, do svého soka strčil a zaslouženě šel také vychladnout do sprch. Z nervózní atmosféry těžili nejprve hosté. V 74. minutě ztratil na půli míč Veliký, hosté rychle přenesli hru na druhou stranu a Jiří Carda si jen počkal, až mu spoluhráč pošle míč před prázdnou bránu, a bez problému rozvlnil síť podruhé v zápase.

 

V poslední čtvrthodině však přestali Krumlovští úplně hrát a navíc vypadali, jako by jim došly fyzické síly. Toho samozřejmě využila Aritma a tlačila se do útoku. Pro ofsajd Bogára si však na vyrovnávací branku musela počkat až do 83. minuty. Po Rybkově přetaženém rohu vracel Bogár míč před bránu a hosté ho odvrátili pouze ke Květoňovi. Jeho tečovaná střela byla odkopnutá zpět k Bogárovi, který nacentroval na zadní tyč Tomáši Modrovi a ten, sice v akrobatické a krkolomné pozici, napálil míč pod břevno. Ani remíza hráčům v bílých dresech nestačila a dočkali se v nastavení. Po dlouhém autu míč prolétl celým malým vápnem a Martin Ambrus ho uklidil do prázdné brány. Situaci ještě neunesl hostující Persán a za urážku domácího asistenta trenéra viděl třetí červenou kartu dopoledního zápasu.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


SK Aritma Praha
Trenér T. Kubr: „Řekl bych, že jsme viděli hodně vyrovnaný zápas. Chtěl bych ocenit u našeho mužstva několik věcí. Dvakrát jsme prohrávali, dvakrát jsme se dokázali vrátit a nakonec ten zápas i vyhráli. Fyzicky jsme na tom byli lépe a soupeře jsme v závěru přitlačili. Líbilo se mi, že to hráči sami vycítili a šli si za třemi body, protože by to jinak pro nás byla ztráta. Gól na 3:2 byla logická odměna za naši snahu až do konce. Chtěl bych k utkání říct ještě jednu věc, nikdy jsem to nedělal, ale teď to zmínit musím. Byl to zbytečně nervózní zápas, moc červených karet. Obě dvě byly naprosto oprávněné, ale absolutně jsem nepochopil chování lavičky Krumlova. Pochopím, že jsou na hřišti emoce a hráči to vidí jinak. Ale chování hlavně trenéra Krumlova jsem nepochopil. Místo toho, aby se snažil situaci uklidnit, tak to zbytečně hecuje. Vůbec jsem nepochopil takovéto chování a jednání. Myslím si, že to do takhle vysoké soutěže nepatří. Musím vyzdvihnout Modra. Nejen za vyrovnávací gól, ale za dlouhé auty a neskutečnou práci veprostřed, kterou odvedl. To stejné platí pro Müllera. Vyhrál spoustu soubojů, dokázal podržet balón nebo ho sklepnout pro záložníky. A jako třetího musím znovu jmenovat Rybku. Odvedl neskutečnou práci ve středu a rozdával skvělé míče.“

FK Slavoj Český Krumlov
Útočník J. Carda: „Utkání to bylo, řekl bych, hezké a oba týmy se prezentovaly bojovnou hrou. Zápas jsme měli dobře rozehraný, ale v závěru jsme ho ztratili. Dnes se bohužel musím vyjádřit k rozhodčím a také k chování soupeřovy lavičky. Aritma dnes vstřelila dva góly po obrovských chybách rozhodčích, když první gól padl snad z dvoumetrového ofsajdu a třetí gól dali domácí z autu, když se hráč dotkl míče poprvé až metr za brankovou čarou. Je to smutné. Nemluvě o tom sledovat a poslouchat asistenta kouče domácích a jeho absolutně nemístné chování plné vulgarit a hnusných urážek ještě mnohem víc. Vyzdvihl bych dnes stopera Kabeleho.“



Sestavy


SK Aritma Praha
R. Miškovský [-] - M. Müller [-] , M. Ambrus [-] , J. Kozel [-] , P. Gregora [-] , P. Vávra [-] , T. Modr [-] , O. Rybka [-] , I. Bogár [-] , F. Podobský [-] (34. J. Nový [-] ) , M. Veliký [-] (74. L. Květoň [-] ) , M. Müller [-]

FK Slavoj Český Krumlov
M. Trnka [-] - R. Žilenko [-] (89. M. Matěják [-] ) , M. Dudák [-] , L. Mravec [-] , J. Carda [-] , V. Novák [-] , V. Beránek [-] , P. Svoboda [-] , J. Kabele [-] , M. Kroupa [-] , F. Persán [-] (87. D. Peroutka [-] )

ŽK: 41. P. Gregora , 53. P. Vávra , 54. O. Rybka - 38. V. Beránek , 54. P. Svoboda , 59. J. Carda . ČK: 55. J. Kozel - 55. V. Novák , 93. F. Persán .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: DUDA Miroslav - LANGMAJER Lukáš, SZIKSZAY Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.