1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

25.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Nové Strašecí udrželo vedení i v deseti lidech


Branky


0

Zápas mezi Strašecím a Třeboní rozhodla jediná trefa Mrázka z 24. minuty. Hosté nevyužili ani půlhodinovou přesilovku po vyloučení gólmana Kuta. Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pavučiny vymeteny

Už jen o čest bojující Jiskra přijela do Nového Strašecí. Úvod zápasu byl velmi opatrný a první větší vzruch přinesla až 14. minuta, kdy hlavičkoval těsně vedle Kapek. Ve 24. minutě byl faulován Bláha a k exekuci trestného kopu přibližně z dvaceti pěti metrů se postavil Jan Mrázek. Jeho projektil proletěl přes zeď a zaplachtil přímo do šibenice! Ve 38. minutě mohl skórovat Bláha, po kombinaci s Hartmanem však minul. Naopak o další tři minuty později byl blízko vyrovnání hostující útočník Holzepl, to by ale nesměl promáchnout na malém vápně.

Závěrečný tlak v gól nepřešel

Druhý poločas odstartovala šance Svobody, který prošel sám po pravé straně hřiště a vystřelil těsně vedle. V 59. minutě si Sokolové zkomplikovali svou cestu za třemi body, protože brankář Kut zahrál rukou nepovoleně mimo pokutové území a vysloužil si červenou kartu. Následný trestný kop proletěl vedle brány Nového Strašecí.

 

Poprvé se musel náhradní gólman Javůrek činit v 67. minutě a uspěl. Tlak Třeboně sílil, ale Šafránek s dalším spoluhráčem v obou případech zklamali. Největší šanci měla Jiskra v samotném závěru. Po trestném kopu z pravé strany vyrazil Javůrek míč pouze před sebe a z hranice velkého vápna přestřelil odkrytou klec M. Kodras! Ač se Jihočeši prezentovali sympatickým dojmem, bodově vyšli naprázdno.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nové Strašecí
Trenér L. Šíma: „Důležité tři body pro nás. Na soupeře ze spodních pater neumíme. Už podruhé za sebou jsme odehrávali velkou část zápasu o deseti lidech, takže mě také překvapuje, že kluci fyzicky vydrží a dokážeme hrát rovnocennou partii. Soupeř byl na konci určitě lepší. Pochválil bych celý tým, ale vyzdvihnu Lukáše Palka a střelce jediné branky Honzu Mrázka.“

TJ Jiskra Třeboň
Záložník D. Kolafa: „Velice špatný zápas od obou týmů. Nebylo k vidění téměř nic, ale přesto jsme měli vyhrát, žádnou z šancí jsme ale díky naší neschopnosti nedotáhli do konce...“



Sestavy


TJ Sokol Nové Strašecí
P. Kut [-] - L. Palko [-] , J. Mrázek [-] , J. Kapek [-] (74. D. Dolák [-] ) , P. Duchoň [-] , M. Hartman [-] , P. Svoboda [-] (88. L. Mrázek [-] ) , R. Soukup [-] (60. F. Javůrek [-] ) , L. Beneš [-] , M. Bláha [-] , M. Mžourek [-]

TJ Jiskra Třeboň
- F. Benhák [-] , P. Tůma [-] , M. Franěk [-] (74. M. Kodras [-] ) , M. Chromčák [-] , D. Kodras [-] , D. Kolafa [-] , M. Rossmann [-] , K. Holzepl [-] (46. J. Matoušek [-] ) , M. Šafránek [-] , O. Cahyna [-] , T. Skála [-]

ŽK: 32. P. Svoboda , 39. M. Bláha , 82. M. Hartman , 85. D. Dolák , 90. L. Mrázek - 48. M. Chromčák , 65. J. Matoušek , 83. O. Cahyna , 90. M. Rossmann . ČK: 59. P. Kut .
Hráči zápasu: L. Palko , J. Mrázek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Kastl Jan - KUBEC Václav, CIHLÁŘ František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.