Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 17:00

24.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.5

Nápoje

8.3

Jídlo

8.3

Hrací plocha

7.3

Zázemí

8.8

FOTO: Uzdravený Capouch vychytal Tatranu dva body


Branky


0

Vyrovnaný zápas ovlivnil začátek druhého poločasu, když se nechal vyloučit hostující stoper Knakal. Doubravka se poté logicky soustředila na obranu a Sedlčany svůj platonický tlak přetavit v gól nedokázaly. Utkání kralovali gólmani obou celků. Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezgólová první půle

Zajímavé utkání nabídlo nedělní odpoledne v Sedlčanech, kam přijeli fotbalisté Doubravky. Pro domácí byl velkou vzpruhou návrat gólmanské jedničky Pavla Capoucha. Lepší načasování si ani vybrat nemohl, jelikož druhý gólman Hrůša nemohl díky červené kartě z posledního zápasu v Roudném nastoupit.

 

V prvním dějství byl k vidění živý fotbal, obě strany měly hned několik příležitostí ke skórování. Ve 22. minutě poprvé vážněji zahrozil domácí záložník Kdolský, když z trestného kopu protáhl brankáře Bouzka. Z následného rohového kopu se dostal k hlavičce Vystyd, neuspěl. I další velkou šanci měli fotbalisté Tatranu. Po Kdolského autu vybídl Němec patičkou ke skórování Haase, jenže jeho pokus mířil jen několik centimetrů vedle! Doubravka zahrozila Trojancem, který se řítil ze strany sám na Capoucha. Sedlčanský gólman vytáhl skvělý zákrok a s plzeňským forvardem si poradil!

Domácí početní výhodu nevyužili

Druhá půle se odvíjela ve stejném duchu – Sedlčanští využívali nebezpečných brejků a hosté chtěli naopak hrozit ze standardních situací. To se však změnilo pár minut po startu druhého dějství, unikajícího Repetného fauloval stoper Knakal a žlutý kartónek viděl už podruhé v zápase. Ač měl Tatran více ze hry, skórovat mohli naopak hostující hráči. Jednou netrefili bránu, podruhé trefili Capoucha. Nejblíže ke gólu měl domácí štírek Němec, když po hezké akci obešel brankáře Bouzka. Už to vypadalo, že zasune míč do prázdné brány, míč mu však zůstal pod nohami a hosté se stačili vrátit. 

Capouch se vrátil stylově

Bezgólové utkání tak musely rozhodnout pokutové kopy a v nich fotbalisté Tatranu nezaváhali. Z těžkého duelu s Doubravkou tedy berou dva body a úspěšně napravili své představení z minulého týdne, kdy je deklasovalo Roudné. Domácí stoper Brotánek vyzdvihl výkon spoluhráče Kdolského: „Podává stabilní výkony a dnes to opět potvrdil. Škoda jen, že mu to tam z nějakého trestňáku nepadlo. Penaltu také proměnil.“

 

Foto: David Štverák

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Sedlčany
Záložník M. Kdolský: „Byl to od začátku hodně vyrovnaný zápas s minimem šancí. Na začátku druhé půle byl vyloučen obránce Doubravky, ale my jsme toho nedokázali využít a gól nevstřelili. Na penalty nás podržel Capy a všichni naši střelci proměnili.“

SK Senco Doubravka
Trenér A. Jindra: „Nesehráli jsme úplně špatné utkání, ale doplácíme na to, že máme hodně výpadků v sestavě, ta potřebná kvalita a poslední krůček k překlopení remízových zápasů na naši stranu nám chybí. Nicméně jsem dnes s bodem spokojen. Ocenil bych brankáře Bouzka, měl tam hodně zákroků a pomohl nám.“



Počet diváků: 380. Rozhodčí: Petřík Jan - SEVERÝN Vojtěch, HURYCH Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.