4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

24.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zítkovu one man show zastínilo zranění brankáře Hňupa


Branky


17. V. Zítek , 18. V. Zítek , 56. V. Zítek , 72. V. Zítek
0

Hořovicko nedalo Milevsku žádnou šanci a zvítězilo o čtyři branky, když se trefoval jen Vojtěch Zítek. Všechny góly vstřelil náhradnímu "gólmanovi" Skalickému, který nahradil zraněného Hňupa. Vzhledem k zaváhání Motorletu mají Hořovičtí náskok sedmi bodů zpět a úspěšně spějí za postupem. Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvakrát Zítek

Lídr proti týmu bojujícímu o setrvání v divizi, favorit byl jasný. A hned v prvních deseti minutách měli Hořovičtí dvě tutovky ze standardních situací, kdy jednou trefili z bezprostřední blízkosti břevno a jednou bránu pro změnu netrefili vůbec. Utkání ovlivnila 13. minuta, když se při jednom zákroku po rohovém kopu zranil brankář hostů Hňup po srážce s O. Kosobudem, a jelikož neměli Milevští náhradního gólmana, do brány musel jít Skalický. Navíc se nehrálo přibližně deset minut.

 

Aby toho nebylo pro hostující celek málo, tak v 17. minutě zatáhl míč po pravé straně Vrabec a nabídl ho jako na zlatém podnose Vojtěchu Zítkovi, pro nějž nebyl problém otevřít skóre zápasu. Hosté se ani nestačili vzpamatovat a po pár sekundách prohrávali už o dva góly. Tentokrát si dlouhý balón zpracoval Bežó a znovu perfektně našel Vojtěcha Zítka, akce jako přes kopírák a druhý gól pro Zítka! Dva góly a oba do prázdné brány, to je pak radost hrát fotbal! Jenže tempo zápasu následně opadlo, domácí drželi balón, k ohrožení milevské klece se však nedostali. Jak řekl kapitán Kaufman, ze strany Hořovicka se jednalo spíše o odpočinkový fotbal.

Dvakrát Zítek #2

O přestávce si favorit řekl, že takhle hrát nemůže, Milevsko je přece jen týmem, kterému by mohlo Hořovicko nasázet trochu více gólů. Naopak Vzduchotechnici svou taktiku nezměnili ani po změně stran, zaměřili se na obranu a jejich brejky končily na kopačkách domácích obránců. Domácí si už vytvořili více šancí, využili ale znovu "jen" dvě.

 

V 56. minutě přešel Vojtěch Zítek přes bránícího hráče a svou ránu umístil přesně. Čtvrtou branku přidali Hořovičtí v 72. minutě a můžete hádat, kdo byl jejím autorem. Tentokrát si pro změnu Vojtěch Zítek naběhl za obranu po milimetrovém pasu od Kaufmana a přehodil gólmana hostů. Ač se nejednalo o moc kvalitní fotbal, a to ani ze strany Hořovicka, tak favorit získal jednoduché tři body a přiblížil se postupu do ČFL.

 

Foto: facebook FKHořovicko

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


SK Hořovice
Obránce L. Kaufman: „Zápas měl jasného favorita a po celou dobu se tak také odvíjel. Nepodali jsme úplně optimální výkon, přesto jsme vyhráli. Zápas poznamenalo zranění gólmana soupeře a možná i díky tomu nebylo tempo takové, jaké by z naší strany mělo být. Jasná výhra bez jakýchkoliv problémů. Hráč zápasu je jasný. Vojta Zítek, autor čtyř branek, své šance proměnil. Jsme rádi, čtyři góly, výborně, jdeme dál. Motorlet zaváhal a jsme zase na sedmi bodech, což nás těší.“

FC ZVVZ Milevsko
Trenér K. Syrovátka: „Zápas ovlivnilo zranění brankáře, neměli jsme druhého na střídání, museli jsme tam dát hráče z pole. I když Skalický chytal dobře, tak jsme dostali dva slepené góly, a to ovlivnilo zbytek zápasu. Hořovicko zaslouženě vyhrálo, bylo v tlaku a my se bránili. Měli jsme hodně poskládanou sestavu, nějací hráči jsou zranění, jiní zas měli pracovní povinnosti, pomáhali nám kluci z rezervy.“



Sestavy


SK Hořovice
M. Herco [-] - V. Zítek [-] (84. M. Krůta [-] ) , O. Vrabec [-] , J. Mojdl [-] , D. Hájek [-] (68. J. Štěpnička [-] ) , L. Kaufman [-] , J. Bežó [-] , M. Nademlejnský [-] (80. T. Srp [-] ) , J. Vaníček [-] (76. J. Šmíd [-] ) , A. Rampa [-] (82. T. Březina [-] ) , J. Petržílka [-]

FC ZVVZ Milevsko
F. Hňup [-] (13. M. Skalický [-] ) - F. Koutník [-] , J. Suchan [-] , J. Kosobud [-] (46. J. Pinc [-] ) , M. Zítek [-] - M. Hajný [-] , J. Marvan [-] (76. J. Csanda [-] ) , L. Sedlák [-] , J. Michalec [-] , O. Kosobud [-] - P. Dvořák [-]

Hráči zápasu: V. Zítek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Pekař Eduard - ŠŤASTNÝ Vít, MILNER Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.