FOTO: Debakl sezóny v Roudném. Sedlčany schytaly devítku!


1

Velké představení přichystali na poslední dubnový den svým fanouškům fotbalisté Roudného. Devíti góly zničili sedlčanský Tatran, který většinu zápasu odehrál bez vyloučeného brankáře a se stoperem Brotánkem mezi tyčemi. Hvězdou sobotního odpoledne byl pětigólový Jasanský. Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez brankáře se těžce hraje

Ještě před startem zápasu se objevil pro hostující tým první problém. Kvůli podobnosti dresů si museli od Malšanů vypůjčit jejich alternativní černozlaté dresy, aby se zajistila barevná rozlišnost. Už ve 2. minutě poslal Soldát míč za obranu rozběhnutému Kvěchovi, jenž následně prověřil Konečného. Míč se odrazil na kopačky Haase a i s jeho pokusem si strážce roudenské svatyně poradil. V 5. minutě nahrával Senft po rychlém přechodu Repetnému, jehož střela šla těsně nad.

 

V 11. minutě se ke střele dostal dnes výborný Jasanský, tentokrát však Hrůšu v bráně Sedlčan moc nevystrašil. O minutu později založili domácí rychlý protiútok, Jasanský si počkal na z druhé vlny nabíhajícího obránce Patrika Kössla a pro něj už nebyl problém otevřít skóre zápasu. 14. minuta určila ráz celého utkání. Hostující brankář Hrůša chyboval a situaci hasil trochu zbytečně pouze za cenu faulu a červené karty. Jelikož Tatran nepřijel s náhradním gólmanem, mezi tři tyče se tak musel už podruhé na jaře postavit stoper Brotánek. S následným přímým kopem si ještě bravurně poradil a střelu O. Otepky k tyči zpacifikoval.

 

Ve 20. minutě už Roudenští uspěli. Martin Jasanský se napřáhl z dvaadvaceti metrů a krásně vymetl šibenici! Tohle by těžko chytal i kovaný brankář. Za pár dalších okamžiků hezky pronikl přes dva protihráče do vápna Kdolský, po pádu se však hvizdu dožadoval marně. Ve 27. minutě si slabší chvilku vybral také „náhradní gólman“ Brotánek. Po pressingu Malšanů totiž jeho výkop zblokoval Růžička přesně k Jakubovi Píšovi, který propálil vše, co mu stálo v cestě.

 

Za pár minut vysunul Senft Soldáta, ten poslal míč na Haase, ale jeho rána šla vysoko nad. Po půlhodině hry a důrazu ve vápně Tatranu se k míči jako první dostal Patrik Kössl a v pádu přeloboval Brotánka. Sedlčany mohly zkorigovat skóre po chybě Turka, jenže proti Haasovi se zaskvěl Konečný. Pátá odbila ve 39. minutě. Vávra vysunul za obranu na hraně ofsajdu stojícího Kössla, který si nešel pro hattrick, ale nesobecky předložil míč Jakubovi Píšovi. Jeho první pokus sice Brotánek vyrazil, ale na dorážku byl už krátký. Těsně před koncem poločasu se do šance po sedlčanském rohu dostal Vystyd, brankář byl už překonán, na čáře však zachránil hlavou jeden z bránících Malšanů!

Nezadržitelný Jasanský

Hosté vstoupili do druhého poločasu velmi sympaticky. Presovali a nepřestali hrát. V 53. minutě sice Píša rozvlnil síť za Brotánkem, ale až po odpískání ofsajdu, a tak si vykoledoval jen žlutou kartu. O dvě minuty později hosté hezky zakombinovali na pravé straně, Senft však po centru pálil vedle. Poté se střelou prezentoval Kvěch, Konečný byl jistý. Po hodině hry se napřáhl z dálky R. Otepka, jeho střele nechyběla razance, zato přesnost ano.

 

A pak to přišlo. 71. minuta, kombinace těch nejzkušenějších. R. Otepka si vyměnil míč s Martinem Jasanským a útočník domácích si připsal další gól. Minutu nato stejný hráč dokonal hattrick. Obrana Sedlčan zaspala po prohraném hlavičkovém souboji a najednou se tváří v tvář Brotánkovi zjevil Martin Jasanský a nezaváhal. Po dalším napadání a chybě hostů mohl skórovat také střídající Král, jenže přestřelil dokrytou bránu. Na to zareagoval Vystyd nepřesnou střelou z dálky, která nemohla Konečného nijak vyděsit.

 

Střelec Martin Jasanský neměl málo a v 79. minutě si připsal čtvrtý přesný zásah. Tentokrát využil nepřesného pasu Peška a přehodil vysunutého Brotánka. Minuty ubíhaly a velmi pomalu ubíhaly především kapitánovi Roudného R. Otepkovi. „Teď se to vleče, vole. Ale když prohráváme, tak to běží,“ pronesl k divákům. Přihlížející se ještě nestihli dosmát a viděli hezký individuální průnik hvězdy odpoledne Martina Jasanského, který si narazil míč s Matouškem a popáté se zapsal do listiny střelců.

 

Po devátém gólu Roudného rozhodčí okamžitě ukončil sedlčanské trápení a poslal všechny pálit čarodějnice. Uznání zaslouží také fanoušci Tatranu, kteří věrně přijeli se svým týmem a po celý zápas ho vehementně s vuvuzelou a bubnem podporovali.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


TJ Malše Roudné
Trenér L. Šolc: „V podstatě ten výsledek hovoří za všechno. Hosté přijeli zdecimovaní a ještě jim ublížilo hloupé vyloučení gólmana. Pak už bylo jenom otázkou času, jak ten výsledek skončí. Hosté i v deseti bojovali a snažili se o rychlé kontry, ale jinak se hrálo v podstatě jen na jednu bránu. Devět gólů hovoří za vše. Skvěle zahrál celý tým, když dáte devět gólů, kor v takovéhle soutěži, tak to hovoří za vše. Kdo ale zaslouží absolutorium, tak Martin Jasanský, střelec pěti gólů, a Patrik Kössl. Netrénoval, měl horečky. Ale pochválil bych celý tým.“

TJ Tatran Sedlčany
Obránce/brankář L. Brotánek: „Celkově to byl smolný den. Brzké vyloučení a nezodpovědnost nás stály porážku 9:0. Den blbec. Bohužel to museli vidět naši skvělí fanoušci. Musíme se z toho poučit a do dalšího zápasu jít v klidu a zase se poprat o tři body jako s Motorletem.“



Počet diváků: 150. Rozhodčí: Severýn Vojtěch - ULRICH Tomáš, TRSKA Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
1. 5. 2016 22:25
Co se týče rozhodčích tak absolutní hrůza. Nechci házet vinu prohry na rozhodčí, ale hlavní sudí Severýn byl otřesný!!!!! Jeho chybná rozhodnutí jsou neakceptovatelná. Pustil nejméně 3 ofsajdy, ze kterých padly goly. Za zmínku také stojí jeho arogantní chování vůči hráčům. Nechápu, jak takový blb (s prominutím) může pískat na takové úrovni.