Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 17:00

22.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

8.3

Nápoje

8.0

Jídlo

7.0

Hrací plocha

4.8

Zázemí

8.2

FOTO: Motorlet v Sedlčanech dvakrát vedl, nakonec zvítězil až na penalty


Branky


0

Góly sice padaly až ve druhém poločase, diváci se ale určitě nenudili. Ač byl Motorlet dvakrát o krok napřed, Sedlčanští se nevzdali a pokaždé dokázali srovnat. Penaltový rozstřel ovládli hosté v poměru 7:8. Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bojovný první poločas

Do posledního utkání 22. divizního kola nastoupili fotbalisté Sedlčan a pražského Motorletu. Hosté věděli, že v případě výhry odskočí třetím Karlovým Varům, které padly na hřišti Hořovicka. Domácí chtěli naopak odčinit nevýrazný výkon v Novém Strašecí a vrátit se na páté místo tabulky.

 

První dějství však ovládli hráči Motorletu. Byli nebezpečnější a obrana Tatranu včetně gólmana Hrůši se musela mít na pozoru. Už v 5. minutě orazítkovali břevno sedlčanské brány! Bojovný poločas však příliš šancí nenabídl a do kabin se šlo za stavu 0:0. 

Dvě akce, dvě reakce

Do druhého poločasu vlétl střídající Kvěch, který hru Sedlčan oživil. Jenže ani on nezabránil Motorletu v prvním gólu utkání. Nejprve nevyužil výhodu pokutového kopu hostující Hájek, dlouho to ale Pražany trápit nemuselo. V 52. minutě se totiž po rohovém kopu trefil Jiří Ptáček. Na odpověď nemusela (znovu) krásná divácká návštěva čekat dlouho. O čtyři minuty později nahrál z pravé strany Kvěch na vápno Tomáši Senftovi a jeho střela k levé tyči šla mimo dosah pražského gólmana Foferky.

 

Čtvrt hodiny před koncem byl Motorlet zase o gól napřed. Nejlepší střelec hostů Pavel Novotný si dobře naběhl na centr Pyška a uklidil míč do prázdné brány. Druhá sedlčanská odpověď přišla ještě rychleji než první, tentokrát to Tatranu trvalo dvě minuty. Kryštof Kvěch se jako první dostal k odraženému balónu a střelou pod břevno srovnal na konečných 2:2.

Druhý bod spravedlivě pro Motorlet

Penaltový rozstřel pravděpodobně spravedlivě přisoudil druhý bod hostujícímu týmu, který tak odskočil Karlovým Varům na rozdíl šesti bodů.

 

Foto: David Štverák

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince! 



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Sedlčany
Útočník T. Senft: „Zápas na našem terénu byl spíše o bojovnosti a důrazu než o fotbale. Soupeř byl více na balonu a dostával se i více do šanci. My jsme dokázali proměnit dva brejky. Bohužel nám nevyšly penalty. Vyzdvihl bych našeho gólmana Hrůšu, který chytil penaltu a několik vyložených šanci.“

FK Motorlet Praha
Útočník P. Novotný: „Dvakrát vedeme a dvakrát si brzy necháme vyrovnat… Byl to zápas na vítězství. Alespoň vezeme druhý bod z penalt, z týmu bych asi nevyzdvihl nikoho.“



Počet diváků: 325. Rozhodčí: Šimeček Libor - KRUPKA Pavel, KYNCL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.