Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 10:30

21.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO, VIDEO: Buldoci rozsápali třeboňskou Jiskru


Branky


0

Demolici Jihočechů řídili ti nejzkušenější, Geňo skóroval dvakrát a Psohlavec si připsal čistý hattrick. Jasno bylo už po prvním poločase, kdy Vary vedly 5:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Řádění Psohlavce a Geňa

Nedělní dopoledne v Karlových Varech začalo minutou ticha za náhle zemřelého Jiřího Vítka (53), dlouholetého funkcionáře a fanouška klubu, který se výraznou měrou podílel na postupovém tažení klubu TJ Karlovy Vary-Dvory z 1. B třídy až do ČFL. Uctít jeho památku chtěli domácí borci také předvedeným výkonem a třemi body.

 

Celý první poločas byl v režii Buldoků. Prvních dvacet minut se však nemohli prosadit a třeboňská obrana s obtížemi odolávala. Tlak domácích vygradoval ve 22. minutě, když Psohlavcovu hlavičku vyrazil brankář Skála jen k nohám Mariana Geňa a pro něj nebyl problém otevřít skóre. Další momenty patřily výhradně druhému útočníkovi Karlových Varů.

 

26. minuta, hlavička Martina Psohlavce, Skála bez šance. 30. minuta, Martin Psohlavec se pro změnu prosazuje po standardní situaci a zvyšuje už na rozdíl třech branek. Desetiminutové galapředstavení završuje útočník s ligovými zkušenostmi ve 35. minutě, když se prosazuje po rohovém kopu. Čistý hattrick je na světě a Martin Psohlavec se znovu se svými spoluhráči může radovat! Prvopoločasovou smršť pak ještě ve 42. minutě završil Marian Geňo svým druhým gólem v zápase a zvýšil už na 5:0.

Dohrávání z povinnosti

Druhý poločas dohrávali Buldoci už spíše jen z nutnosti. Toho využili Cahyna s D. Kodrasem, kteří v 55. minutě ukořistili balón před vlastním pokutovým územím, a Kodras poslal dlouhý balón za karlovarskou obranu na rozběhnutého Michala Rossmanna. Ten svůj samostatný nájezd na gólmana Strnada zakončil přesnou střelou na zadní tyč a upravil skóre na 5:1.

 

Poslední slovo v jinak nezáživné druhé půli měli přece jen znovu domácí fotbalisté, když se mezi střelce zapsal střídající Michal Királyi. Vary dopolední utkání s přehledem zvládly a upevnily si třetí pozici, na hořovického lídra ztrácí už jen šest bodů.

Gól na 1:0

 

Gól na 2:0

 

Gól na 5:0

 

Pozápasová děkovačka Karlových Varů



Ohlasy k zápasu


FC Slavia Karlovy Vary
Trenér K. Tichota: „Po první oťukávací patnáctiminutovce se nám podařilo náš tlak přetavit v góly. První poločas jsme odehráli dobře, kombinačně a v pohybu. Ve druhém poločase tempo hry už opadlo a zápas se víceméně jen dohrál, to mě mrzí, mohli jsme přidat více gólů. Vyzdvihl bych naše útočníky střelce gólů Psohlavce a Geňa.“

TJ Jiskra Třeboň
Obránce O. Cahyna: „Dnes jsme na Vary absolutně neměli. Narazili jsme zatím na nejzdatnějšího soupeře. Přijeli jsme ve dvanácti lidech a to se hrát nedá, navíc jsme naivně bránili standardní situace a po prvním poločase bylo rozhodnuto. Dokud se každý z hráčů nezamyslí sám nad sebou, nemáme v divizi co dělat…“



Sestavy


FC Slavia Karlovy Vary
D. Strnad [-] - M. Pěkný [-] (81. M. Havlíček [-] ) , L. Tůma [-] (46. M. Királyi [-] ) , L. Mestl [-] , J. Staněk [-] - P. Maňák [-] (46. M. Kravar [-] ) , D. Krlička [-] (46. K. Plachý [-] ) , V. Machek [-] , J. Mejdr [-] (74. P. Plechatý [-] ) - M. Psohlavec [-] , M. Geňo [-] -

TJ Jiskra Třeboň
J. Skála [-] - P. Tůma [-] , F. Benhák [-] , T. Maxa [-] , M. Franěk [-] , D. Kodras [-] , D. Kolafa [-] , M. Rossmann [-] , M. Kodras [-] (72. T. Skála [-] ) , J. Matoušek [-] , O. Cahyna [-]

ŽK: 24. M. Franěk , 58. J. Matoušek , 78. O. Cahyna , 83. F. Benhák .
Hráči zápasu: M. Psohlavec , M. Geňo .
Počet diváků: 56. Rozhodčí: Cihlář František - KUBEC Václav, ŠTRINCL Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.