M. Šenkýř 67. (p.)
1:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 10:30

21.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jako den a noc. Hradec padl s Aritmou


Branky


67. M. Šenkýř (p.) - 52. M. Müller , 77. M. Veliký
0

Povedený výkon pražského týmu v kombinaci s mdlým představením domácího mužstva znamenal vítězství Vokovických v poměru 1:2. Všechny branky padly až ve druhém poločase, tu rozhodující si připsal Marco Veliký.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První dějství v režii Aritmy

Po skvělém výkonu na půdě Sedlčan nedokázali jindřichohradečtí fotbalisté potvrdit získané body v domácím utkání s pražskou Aritmou. Ta byla od prvních minut jednoznačně lepším celkem, celý první poločas byl takřka v její režii. Hned ve druhé minutě se povedeně uvolnil Podobský a milimetrovým centrem našel na zadní tyči Velikého, tomu se však balón svezl po noze a pokus placírkou skončil těsně vedle. Posléze si oba hráči role vyměnili, po rychlém protiútoku nahrával Veliký a Podobskému chybělo několik decimetrů.

 

A do třetice aktivní dvojice Podobský-Veliký. První jmenovaný se protáhl po lajně a nahrál po sebe Velikému, který rozvlnil boční síť. Za několik minut se Veliký hezkou kličkou dostal ke střele levačkou a napálil břevno. Domácí odkopnuli míč pouze ke Kozlovi, který na nic nečekal a z pětadvaceti metrů vypálil na Rešla v bráně Hradce, jenž fantastickým zákrokem vytáhl míč na roh! Domácí hrozili pouze ze standardních situací, dvakrát nedosáhl na míč na zadní tyči číhající Zaal. Největší šanci prvního poločasu měl po Müllerově průniku a následném pasu Bogár, který na malém vápně zbytečně zazmatkoval a střelou z první těsně minul.

Veliký svůj výkon korunoval gólem

Po důrazném monologu trenéra Černocha se domácí fotbalisté zvedli a hru vyrovnali, paradoxně ale také poprvé inkasovali. Matějka poslal míč Podobskému, jenž přesprintoval jednoho z obránců soupeře a přihrál pod sebe Miroslavu Müllerovi. Na jeho střelu byl Rešl krátký a Aritma se dostala do vedení. Následně však přestala hrát a nechala Jindřichohradecké útočit. Po centru z pravé strany se dral k hlavičce Zaal, Miškovský mu balón na poslední chvíli v podstatě sebral z hlavy. V 67. minutě po dlouhém míči do vápna a pádu jednoho z domácích fotbalistů rozhodčí odpískal přísnou penaltu, k exekuci se postavil Marek Šenkýř, sebevědomě ji proměnil a srovnal!

 

Vokovické inkasovaný gól znovu probral a za deset minut se měnilo skóre. Z pravé strany centroval Turbák a Müller přiklepl míč dnes velmi dobře hrajícímu Marcovi Velikému, který z prvního dotyku křížnou střelou překonal domácího gólmana. Aritma mohla v závěru své vítězství potvrdit, Turbák ale ve dvou případech přihrával nepřesně. Hradečtí fotbalisté si žádný větší tlak nebo šance vytvořit už nedokázali, a tak se slaví ve Vokovicích.

 

Autorkou fotografií je Denisa Pernicová.



Ohlasy k zápasu


FK Jindřichův Hradec 1910
Trenér M. Černoch: „Mrzí mě naše vystoupení. Jsme jako den a noc. V Sedlčanech předvedeme TOP výkon, za týden doma je to pouze jeho odvar. Mrzí mě i hrubé individuální chyby, které by se v divizi stávat neměly, po nich jsme dvakrát inkasovali. Z toho jsem už úplně zděšen. Celkově jsem hodně rozezlen z výkonu mého týmu. Určitě bych nikoho nevyzdvihával, není jediný hráč, který by si zasloužil pochvalu.“

SK Aritma Praha
Trenér T. Kubr: „Jsem rád, že jsme to dnes výsledkově zvládli. I přístup byl v pořádku. Trochu jsme zamíchali sestavou, hráči, které jsme tam tentokrát dali, se nám odvděčili ať už výkonem nebo brankami. Naše vítězství je zasloužené hlavně díky prvnímu poločasu. Po dlouhé době jsme získali tři body, musím kluky pochválit. Zápas se povedl Kozlovi, který podporoval útok a byl bezchybný. Dále bych pochválil Ambruse, dobře vyjížděl, vyhrával hlavičkové souboje. A do třetice pochvala pro Marca Velikého, hrál po dlouhé době, svým pohybem a aktivitou byl pořád nebezpečný.“



Sestavy


FK Jindřichův Hradec 1910
L. Rešl [-] - T. Šenkýř [-] , T. Beránek [-] , J. Zaal [-] , V. Kučera [-] , J. Chalupský [-] , O. Černoch [-] (62. F. Votava [-] ) , M. Šenkýř [-] , O. Blažek [-] , D. Cettl [-] , R. Koutný [-]

SK Aritma Praha
R. Miškovský [-] - O. Ksandr [-] , M. Veliký [-] , F. Podobský [-] (79. T. Volek [-] ) , M. Müller [-] , D. Matějka [-] , I. Bogár [-] (86. T. Modr [-] ) , P. Gregora [-] , J. Kozel [-] , M. Ambrus [-] , F. Turbák [-]

ŽK: 64. R. Koutný , 71. M. Šenkýř , 78. T. Šenkýř - 10. M. Ambrus , 44. D. Matějka .
Hráči zápasu: M. Veliký , J. Kozel , M. Ambrus .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.