0:1p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

21.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavojáci neprohráli ani v derby na roudenském placu


Branky


0

Českokrumlovští borci si připsali již šestou výhru v řadě.  Tentokrát si museli vypomoci dodatečným penaltovým rozstřelem, když po devadesáti minutách se oba týmy rozešly bez branek.  Diváci se ale nenudili, protože se hrál oboustranně zajímavý fotbal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jurdíkovo břevno

Úvody obou poločasů patřily rozjetým Slavojákům, kteří tentokrát museli obléct černé dresy, protože domácí ctili své klubové rovněž zelenobílé barvy. Českokrumlovští však svým vítězstvím vyhráli i souboj o krále zelenobílých barev.

 

Ctili stejnou sestavu jako před týdnem s Motorletem, jen zcela uzdravený Novák dostal svůj post logicky hned od úvodního hvizdu.  Soupeře, jehož řady okysličilo hned pět  pendlů z českobudějovického Dynama, ale postrádal nemocné Píšu a mladého Otepku, zkraje přetlačili kombinační hrou a dávali o sobě vědět. Roudenští se nechtěli nechat zahanbit, ovšem dvě dalekonosné rány trefovaly jen auta odstavená daleko za vysokým plotem za brankovou konstrukcí. Ve 12. minutě Dudákův kříž našel Beránka, jenž se prosadil přes beka, avšak rána z hranice velkého vápna mu optimálně nesedla.

 

Úvodní aktivitu hostujícího týmu završil opět Beránek, jenž po jedné z mnoha vyhraných Cardových hlav tentokrát jen velmi těsně minul domácí bránu. V tomto momentu domácím na hřišti a většině z početné divácké kulisy dost zatrnulo. Ovšem netrvalo dlouho a těžko u srdce bylo Slavojákům. To z ničeho nic Jurdík napálil břevno Trnkovy konstrukce.  Ve 25. minutě dostal pendl z dynamácké lávky Jurdík nabídku po hlavičkové nedohodě M. Svobody s Mravcem, ovšem Trnka ji vytlačil na roh. Vzápětí chybělo více důrazu v útočném vápně Cardovi. Ten po chvíli v obdobné situaci nepostrádal Wagner, ovšem k míči měl přece jen o něco blíže další z již tradičních výpomocí Hajdušek. První půlhodinu ukončila Cardova hlavička těsně vedle tyče. Do konce poločasu pak za zaznamenání zcela jistě stála rána Nováka, jejíž cestě do sítě zabránila teč zelenobílého obránce.

Svobodovo břevno

Rovněž ve druhém poločase se oba týmy aktivně snažily rozhodnout tradiční derby ve svůj prospěch. Malšané chtěli potvrdit svá předzápasová prohlášení, že jako první zastaví jarní spanilou jízdu Slavojáků, ti se snažili o další zásek na své vítězné pažbě. Nejblíže byli tentokrát hosté M. Svobodou, jehož prudká hlavička rozezněla břevno roudenského týmu. Neujal se pak ani jeho další hlavičkový pokus.

 

V poslední desetiminutovce se mohlo pro změnu opakovaně urodit v českokrumlovské šestnáctce. Ale Růžička se těsně před Trnkou k zakončení nedostal, hlavička kanonýra Jasanského skončila v náručí dobře postaveného Trnky, jenž pak ve vzduchu bezpečně ukradl míč. A když přímák Otepky v nebezpečné blízkosti velkého vápna trestuhodně skončil na prvním bekovi a Růžička promáchl obtížně zpracovatelný míč, skóre se nepohnulo.

Trnka králem

Penaltová loterie patřila našim borcům, kteří až na zaváhání P. Svobody, jehož šourák se odplazil vedle brány, byli stoprocentní a Hajduška jednoznačně posílali k opačné tyči. Svou fazónu pak potvrdil hrdina derby Trnka, jenž chytil pokusy Turka i Otepky, a bylo rozhodnuto. Slavojáci opět neprohráli a vezli z Roudného dva body. Stínem zápasu je zranění Klivandy, který musel nuceně střídat.

(autor: F. Lippl)



Ohlasy k zápasu


TJ Malše Roudné
Trenér L. Šolc: „V podstatě tomu utkání odpovídá i výsledek. Ve druhé půli jsme sice podali lepší výkon než v té první, ale zápas se zkrátka vyvinul tak, že dospěl až do remízového závěru. Řekl bych, že velmi dobře zahrál Kamil Hajdušek. Podržel nás v těch nejtěžších minutách. Celé mužstvo ale podalo kompaktní výkon.“

FK Slavoj Český Krumlov
Útočník J. Carda: „Ohodnotil bych tento zápas jako naše zatím nejtěžší utkání na jaře. Roudné nás v mnoha momentech hodně přitlačilo a jejich pomocníci z Dynama byli hodně znát, ale i přesto jsme dokázali i my být nebezpeční a mohli se v několika příležitostech ujmout vedení. Myslím, že nakonec bezbranková remíza byla spravedlivý výsledek, i když to klidně mohlo skončit třeba 2:2. V penaltách jsme byli lepší hlavně díky skvělému Trnkovi.“



Sestavy


TJ Malše Roudné
K. Hajdušek [-] - F. Král [-] (88. T. Lonsmín [-] ) , M. Jasanský [-] , D. Tomášek [-] , P. Turek [-] , D. Jenne [-] , R. Otepka [-] , P. Kössl [-] , L. Vávra [-] (67. D. Růžička [-] ) , R. Wermke [-] , M. Jurdík [-]

FK Slavoj Český Krumlov
M. Trnka [-] - M. Dudák [-] , L. Mravec [-] , J. Carda [-] (62. P. Svoboda [-] ) , J. Wagner [-] , V. Novák [-] , V. Beránek [-] (88. J. Grznárik [-] ) , M. Klivanda [-] (77. F. Persán [-] ) , J. Kabele [-] , M. Kroupa [-] , M. Svoboda [-]

ŽK: 15. R. Wermke , 55. D. Jenne , 64. P. Turek - 85. J. Wagner , 90. L. Mravec .
Hráči zápasu: K. Hajdušek - M. Svoboda , M. Trnka .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: Simbartl Václav - CIHLÁŘ Jan, ŠPINDLEROVÁ Zuzana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.