Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 16:30

20.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Divočina v Sedlčanech. Pět gólů a tři červené karty!


Branky


0

Tatran nenavázal na vysokou výhru nad Petřínem a doma podlehl Jindřichovu Hradci. V 52. minutě prohrával už 0:3, nic nezabalil a snížil během třech minut na 2:3, na zvrat se už ale nezmohl. Utkání okořenily tři červené karty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Matný výkon Tatranu

Utkání mezi Sedlčany a Jindřichovým Hradcem začalo střelou Haase z první minuty, při které se musel pořádně natáhnout hostující gólman Rešl. K překvapení většiny diváků to bylo od hráčů v zelených dresech v prvním poločase vše a zbytek patřil jednoznačně Jihočechům, kteří dokázali svou převahu vyjádřit také gólově.

 

Ve 21. minutě rozehrávali Jindřichohradečtí rohový kop a jeden z domácích fotbalistů si nešťastně srazil míč do brány – 0:1, gól byl nakonec připsán kapitánovi Radimovi Koutnému. O čtvrt hodiny později zakombinovali hosté po standardní situaci, do vápna vlétl ze strany Jiří Chalupský a zvýšil na 2:0. Jak vedoucí Sedlčan Jiří Voráček uvedl na klubovém webu, Tatran odehrál určitě nejhorší zápas v divizi. Domácí působili mdle, chybělo jim nasazení i chuť do hry.

Hosté málem o náskok přišli

Sedlčanům nepomohl ani poločasový projev trenéra, protože v 52. minutě se z rychlého protiútoku podruhé v zápase prosadil útočník Jiří Chalupský a Jindřicháč vedl už 3:0! Jenže o šest minut později si hosté řádně utkání zkomplikovali. Domácí Němec šel do úniku a nedovoleně ho zastavil stoper Havlík, za což dostal červenou kartu.

 

To byla ta správná dávka energie, kterou Sedlčanští potřebovali. Hned za dvě minuty se mezi střelce zapsal Petr Haas po pěkné kombinaci Němce s Kdolským. Prakticky okamžitě po rozehrávce vyrobil Hradec velkou hrubku a špatné malé domů využil Dominik Němec – 2:3 a půlhodina do konce!

 

Paradoxně po kontaktním gólu upadl domácí výběr znovu do letargie a kombinací nepřesnosti se zbrklostí se připravil o jakoukoliv šanci ohrozit Rešlovu klec. Poslední minuty zápasu okořenila dvě vyloučení domácího týmu. Nejprve po přísném rozhodnutí sudího dostal druhou žlutou kartu stoper Vystyd a v nastavení zatáhl před vápnem za záchrannou brzdu Kvěch.

 

Divoké utkání v Sedlčanech tak ovládli hráči od Vajgaru, ač se museli o tři body nakonec pěkně strachovat. 

 

Autorkou fotografií vložených pod autorovým jménem je Denisa Pernicová.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Sedlčany
Obránce J. Vystyd: „Hned ze začátku jsme měli šanci, kterou jsme neproměnili. Od té doby jsme hráli v křeči, vůbec se nám nedařilo. První gól hostí padl po nedůrazu ve vápně, u druhého jsme měli špatně rozebrané hráče a třetí padl z brejku. My jsme dali dva góly, kdy jsme napadali jejich hráče a donutili je k chybám. Celkem byly uděleny tři červené karty. Pro nás hrozný zápas.“

FK Jindřichův Hradec 1910
Trenér M. Černoch: „Dnešní zápas hodnotím velice kladně. Musím kluky pochválit za příkladnou bojovnost, dodržení stanovené taktiky a celkově za přístup k zápasu. S celkovým projevem týmu jsem spokojen. Vyzdvihl bych střelce dvou branek Chalupského, jinak to bylo dílo celého týmu.“



Sestavy


TJ Tatran Sedlčany
Z. Hrůša [-] - J. Vystyd [-] , T. Řehák [-] , L. Brotánek [-] - L. Soldát [-] (56. P. Pešek [-] ) , M. Dvořák [-] (75. J. Čejda [-] ) , K. Kvěch [-] , M. Kdolský [-] - D. Němec [-] , T. Senft [-] , P. Haas [-]

FK Jindřichův Hradec 1910
L. Rešl [-] - T. Šenkýř [-] , T. Havlík [-] , J. Zaal [-] (85. F. Votava [-] ) , T. Beránek [-] , V. Kučera [-] (90. L. Králíček [-] ) , O. Černoch [-] , J. Chalupský [-] , M. Šenkýř [-] , O. Blažek [-] , R. Koutný [-]

ŽK: 35. J. Vystyd - 80. J. Zaal , 90. T. Šenkýř . ČK: 88. J. Vystyd , 90. K. Kvěch - 58. T. Havlík .
Hráči zápasu: J. Chalupský .
Počet diváků: 350. Rozhodčí: Baum Tomáš - KAPOUN Michal, TEUBER Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.