L. Kaufman 23. (p.)
V. Zítek 38.
D. Hájek 63.
3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

20.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hořovičtí si spravili chuť a smlsli si na Třeboni


Branky


23. L. Kaufman (p.) , 38. V. Zítek , 63. D. Hájek
0

Velmi povedený výkon prvního týmu divizní skupiny podtrhli Kaufman, Zítek a Hájek třemi brankami, kterými zařídili pohodlnou výhru 3:0 nad Jiskrou Třeboň. Díky zaváhání Motorletu navíc zvýšili svůj náskok na čele na pět bodů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jako správný kapitán

Lídr Divize A si chtěl spravit chuť po posledním týdnu, kdy padl na půdě Roudného. Navíc Hořovičtí věděli, že jejich pronásledovatel, pražský Motorlet, prohrál v Českém Krumlově! Hned od prvních minut ukazoval favorit poslední Třeboni, kdo bude diktovat tempo zápasu. Středočeši měli spoustu akcí po křídlech, chyběla jim ale přesnější přihrávka a ze závarů se žádný gól neurodil.

 

Ve 23. minutě letěl do vápna zleva další z mnoha centrů a jeden z hostujících beků zasáhl ve skluzu míč nešikovně rukou. Rozhodčí vše správně viděl a nařízenou penaltu spolehlivě proměnil kapitán Luděk Kaufman. O čtvrt hodiny později přidalo Hořovicko kýženou uklidňující branku na 2:0. Po zisku balónu rychle přešlo do útoku, Rampa přes celé vápno poslal míč na Vojtěcha Zítka, jehož šajtle krásně zaplula za tyč! 

Góly se zastavily na čísle tři

Také druhé dějství začalo podobně. Jiskra nechala domácí fotbalisty hrát, což bylo pro jejich kombinační fotbal jako voda na mlýn. V 63. minutě se podařilo skórovat také Danielu Hájkovi. Po kombinaci středem si povedeně zpracoval balón, přešel přes stopera a pěknou střelou na zadní tyč zvýšil už na 3:0. Do velké šance se dostal střídající Srp, když šel sám na bránu, chtěl udělat kličku brankáři J. Skálovi, ale neuspěl.

 

Další velkou příležitost měl Březina, po kličce ve vápně vypálil a gólman byl už překonán, jenže se skvěle vrátil jeden z hostujících bránících hráčů a patičkou zachránil! Domácí měli k dispozici ještě jeden pokutový kop, ale kapitán Kaufman tentokrát zaváhal. Skóre se již nezměnilo, Třeboň za celý zápas vystřelila na Hercovu bránu jen jednou.

 

Pohodová výhra 3:0 a náskok pěti bodů, Hořovičtí prožili příjemné sobotní odpoledne.



Ohlasy k zápasu


SK Hořovice
Obránce L. Kaufman: „Chtěli jsme vyhrát, což se nám podařilo. Tentokrát se na naši hru dalo dívat, nepostrádali jsme gólové prvky. Celému zápasu jsme dominovali, skóre mohlo být i vyšší. Předvedená hra se podobala podzimní části, doufáme, že navážeme nejen na dobrý výsledek, ale také výkon. Vyzdvihnu střelce gólů Hájka se Zítkem, velmi dobře proměnili své šance. Dobře zahrál ale celý mančaft.“

TJ Jiskra Třeboň
Záložník M. Chromčák: „Narazili jsme na hodně kvalitní tým, asi nejlepší v soutěži, a bylo to znát. Za celý zápas jsme si vypracovali pouze dvě šance, a to až v poslední čtvrthodině. Domácí nás přehráli, proto je škoda dvou odpískaných penalt.“



Sestavy


SK Hořovice
M. Herco [-] - V. Zítek [-] (63. T. Březina [-] ) , J. Petržílka [-] , A. Rampa [-] (73. T. Srp [-] ) , J. Vaníček [-] , M. Nademlejnský [-] (79. I. Zítka [-] ) , J. Bežó [-] , L. Kaufman [-] , D. Hájek [-] (63. J. Štěpnička [-] ) , J. Mojdl [-] , O. Vrabec [-]

TJ Jiskra Třeboň
J. Skála [-] - P. Tůma [-] , F. Benhák [-] , T. Maxa [-] , M. Franěk [-] (60. D. Kodras [-] ) , M. Chromčák [-] , D. Kolafa [-] , M. Rossmann [-] (81. T. Skála [-] ) , K. Holzepl [-] , J. Matoušek [-] (71. M. Kodras [-] ) , O. Cahyna [-]

ŽK: 72. T. Březina - 14. M. Franěk , 52. T. Maxa , 60. D. Kolafa .
Hráči zápasu: D. Hájek , V. Zítek .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Kyncl Tomáš - KRUPKA Pavel, KLUPÁK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.