1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 10:15

20.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Spanilá jízda Slavojáků pokračuje. Tentokrát získali skalp výtečného Motorletu


Branky


0

Českokrumlovští fotbalisté nadále jedou na vítězné vlně. Na jaře pětkrát nastoupili a vždy odcházeli do kabin s úsměvem na rtech a rukama nad hlavou. Připsali si všech patnáct bodů, které byly k mání! 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta ani na jedné straně

Tentokrát v typicky remízovém utkání byli šťastnější, když zdolali druhý tým tabulky Motorlet Praha. Vypracovali si více příležitostí ke skórování, byli bojovnější, zatímco soupeř lepší na míči. Zápas nabídl výborný fotbal s koncovkou, která potěšila vděčné domácí příznivce.

 

Na jaře dosud nejúspěšnější týmy dávaly v úvodu střetnutí na vědomí, že velmi dobře vědí o síle protivníka. Hrály opatrně, pokud možno bez chyby. Po desetiminutovce Slavojáci začali být aktivnější, zaměstnávali obranné řady jinonického celku, ale až na množství rohů a přímých kopů bez efektu. V 11. minutě šla vysoko nad břevno Cardova hlavička, stejně tak dopadl i Wagner o chvíli později.

 

Soupeř vážněji zaměstnal gólmana Trnku, jenž v průběhu celých devadesáti minut neudělal jedinou chybu, až ve 20. minutě. To vysoký forvard P. Novotný sklepl na Hájka, ovšem jeho propagační střelu Trnka bezpečně ukryl do svých rukavic. Vzápětí hlavička domácího dlouhána Cardy jen těsně minula soupeřovu svatyni.

 

Z rychlého protiútoku se hosté zlobili na rozhodčího, když po souboji Kroupy s pronikajícím Hájkem ve vápně zůstal ledově klidný. Na druhé straně se nepodařilo otevřít skóre ani Klivandovi, jehož našel kapitán V. Beránek. Ve 34. minutě tentokrát slavojáci neuspěli u sudího s reklamací ruky v pokutovém území. A protože ve 39. minutě Trnka vychytal ránu Hájka k tyči, pospíchali hráči z provlhlého a chladného trávníku do kabin za bezbrankového stavu.

Dudák rozhodl

Do druhé půle domácí tým posílil po nemoci a dvouzápasové absenci se vracející tvůrce hry Novák.  První příležitost si vypracoval po průniku v ose hřiště V. Beránek, avšak v rozhodném okamžiku se vyloženě ukopl. Hosté reagovali ještě vyšším úsilím, měli více ze hry, ale co naplat, když v této části hry jedinou svou šanci zahodili svým snajprem P. Novotným, jehož domácí nechali trestuhodně osamoceného ve vápně.  Domácí se po hodině hry nadechli k dalším atakům. Jeden z nich zastavil až faul na Wagnera a kopala se penalta. Míč si vzal v této činnosti dosud dlouhodobě neomylný kapitán Beránek, ovšem na velezkušeného Foferku nevyzrál.

 

Oba týmy se snažily rozhodnout zápas v řádné hrací době. Ovšem nabíhající P. Novotný z první vysoce přestřelil. Stejně se vedlo Beránkovi po narážce se střídajícím navrátilcem P. Svobodou. Další novic tentokrát v modrém dresu Dejl to zkusil z dálky, ale rána šla mimo. Stejně dopadl na druhé straně Novák.

 

Ovšem pak to přišlo. V 85. minutě dlouhý kříž Kabeleho z půlky vlastní poloviny našel přesně hlavu Klivandy před soupeřovou šestnáctkou. Prodloužení šlo přesně na Martina Dudáka, jenž udělal kličku vybíhajícímu Foferkovi a uklidil míč do prázdné brány – 1:0.

(autor: František Lippl)



Ohlasy k zápasu


FK Slavoj Český Krumlov
Útočník J. Carda: „Očekávali jsme těžké utkání proti hodně kvalitnímu soupeři, což se také potvrdilo, ale i přesto jsme si v první půli vytvořili územní převahu a měli hodně standardních situací, z kterých jsme si vytvořili nějaké šance. V druhé půli to byl z naší strany spíše boj a soupeř nás přitlačil a to hlavně po naší neproměněné penaltě. Naštěstí se na nás ke konci usmálo štěstí a my se mohli radovat z další skvělé výhry.“




Sestavy


FK Slavoj Český Krumlov
M. Trnka [-] - M. Svoboda [-] , M. Dudák [-] , L. Mravec [-] , F. Persán [-] (46. V. Novák [-] ) , J. Wagner [-] , V. Beránek [-] (90. J. Rozkošný [-] ) , M. Klivanda [-] , J. Kabele [-] , M. Kroupa [-] (89. V. Jakeš [-] ) , J. Carda [-] (71. P. Svoboda [-] )

FK Motorlet Praha
T. Foferka [-] - A. Tvrdý [-] (54. L. Dejl [-] ) , L. Kučera [-] , J. Krolop [-] (69. M. Čácha [-] ) , J. Ptáček [-] , J. Machurka [-] - V. Kotrba [-] , M. Podzemský [-] (74. R. Klouček [-] ) , J. Pyšek [-] (82. F. Mašek [-] ) , J. Hájek [-] - P. Novotný [-]

ŽK: 23. J. Machurka , 60. J. Krolop , 88. P. Novotný .
Hráči zápasu: M. Trnka , M. Dudák .
Počet diváků: 138. Rozhodčí: Paták Viktor - KŘÍŽ Jiří, KOŠAN Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.