2:3p.
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.03.2016 10:30

17.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Také druhý souboj mezi Buldoky a Tatranem dospěl do penalt


Branky


37. J. Blažek , 43. V. Machek - 11. P. Haas , 46. D. Němec
0

Vyrovnaný zápas nenabídl příliš šancí, ale hned čtyři branky. Na úvodní branku hostů ještě do konce poločasu stačili dvakrát karlovarští zareagovat a otočit skóre, gól na konenčých 2:2 pak dokázali Středočši vstřelit hned pár sekund po úvodním hvizdu druhého dějství. Pokutové kopy dopadly tak, jak by většina mohla předpokládat - nezdarem Karlových Varů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obrat během šesti minut

Atraktivní souboj mezi Karlovými Vary a Sedlčany přinesl vyrovnanou podívanou a hned čtyři branky. Už od prvních okamžiků utkání převzali iniciativu Západočeši a držení míče hrálo v jejich prospěch. Jenže v 11. minutě přišel první útok hostů a také první gól. Z hranice velkého vápna napřáhl Petr Haas a mířil přesně – 0:1.

 

Sedlčanský obranný val padl až ve 37. minutě. To nestačili hosté zareagovat na pěknou kombinaci Buldoků a následnou přízemní přihrávku přes celé velké vápno, na jejímž konci stál připraven Jakub Blažek a vyrovnal na 1:1. To nebylo vše. O šest minut později dostaly Vary k dispozici zahrávání přímého kopu, jehož exekuce se chopil Vojtěch Machek a zdí tečovaný projektil skončil za zády bezmocného Capoucha v bráně hostů.

Rychlý nástup

Středočeští fotbalisté na nic nečekali a podařilo se jim vyrovnat v podstatě hned z rozehrávky na začátku druhého poločasu. Dvořák skvělým pasem našem Soldáta, tomu dali až moc volnosti dva protihráči, a tak Soldát oslovil šutéra Dominika Němce, jenž nabídnutou šancí nepohrdl a prostřelil domácího gólmana Dvořáka mezi nohy – 2:2.

 

Rychlá vyrovnávací trefa Buldoky opařila a zbytek zápasu se v podstatě odehrál mezi vápny. Utkání mohl rozhodnout Blažek, jenže hlavou jen orazítkoval břevno, a tak musely vítěze určit pokutové kopy.

Kámen úrazu

Jak je známo, penalty domácímu týmu příliš nejdou, což se ukázalo i tentokrát. Jednou se proti nim zaskvěl Capouch, jednou pomohlo břevno a jednou letěla střela domácího fotbalisty mimo tři tyče. Sedlčany tak, stejně jako na podzim, berou dva body za vítězství po penaltovém rozstřelu.
(Foto: Lukáš Soldán a Groundhopping RM)

 



Ohlasy k zápasu


FC Slavia Karlovy Vary
Trenér K. Tichota: „Vyrovnaný bojovný zápas. Šancí bylo poskrovnu, myslím si, že to byla zasloužená remíza. Bohužel se nám nepovedlo vyhrát penalty. Dobře hrál dnes Pěkný.“

TJ Tatran Sedlčany
Záložník M. Kdolský: „Vezeme si domů dva body, takže u nás panuje velká spokojenost. Byl to zápas téměř bez šancí, domácí hrozili hlavně ze standardek a my se snažili chodit do rychlých protiútoků. Hodně nám pomohl gól v úplném začátku druhé půle, pak jsme se snažili hlavně neinkasovat, což vyšlo. Na penalty nás opět podržel Pavel Capouch. Jediné, co mě mrzí, je, že Luboš Soldát dostal v penaltovém rozstřelu konečně důvěru, ale svou šanci promarnil a penaltu laxně neproměnil (smích). Dnes se mi líbili Petr Haas a Honza Vystyd.“



Sestavy


FC Slavia Karlovy Vary
J. Dvořák [-] - J. Mejdr [-] , M. Pěkný [-] , L. Tůma [-] (14. P. Plechatý [-] ) , L. Mestl [-] - J. Blažek [-] , D. Krlička [-] , M. Kravar [-] , M. Királyi [-] (48. Z. Lhoták [-] ) - M. Psohlavec [-] , V. Machek [-] (46. P. Maňák [-] ) -

TJ Tatran Sedlčany
P. Capouch [-] - J. Vystyd [-] , L. Brotánek [-] , T. Řehák [-] - M. Kdolský [-] , M. Dvořák [-] (72. J. Čejda [-] ) , L. Soldát [-] , K. Kvěch [-] - P. Haas [-] (81. R. Kvěch [-] ) , D. Němec [-] (89. A. Bartůšek [-] ) , T. Senft [-]

ŽK: 90. L. Mestl - 58. D. Němec , 58. P. Haas , 84. J. Čejda .
Hráči zápasu: M. Pěkný - P. Haas , P. Capouch , J. Vystyd .
Počet diváků: 108. Rozhodčí: Klupák Petr - KRUPKA Pavel, NEHASIL Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.