1:0p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.03.2016 14:30

16.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Sedlčanští přetlačili Třeboň až po penaltách


Branky


0

Souboj týmů z opačných pólů tabulky měl jasného favorita, což Tatran také od prvních minut prokazoval. Jenže Třeboň odehrála velmi kvalitní zápas, co se týče defenzivní činnosti. Rozhodnout tak musely pokutové kopy, ve kterých se činil domácí gólman Capouch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těžký terén, těžký fotbal

Domácí nováček Divize A na podzim hrál skvělý fotbal a překvapil nejednoho fotbalového znalce i neznalce. Zimní příprava se však sedlčanským fotbalistům zrovna dvakrát nevydařila, a tak si chtěli spravit chuť hned v úvodním kole jarní části soutěže, ve kterém na svém trávníku přivítali jasně poslední třeboňskou Jiskru. Hrálo se znovu před skvělou kulisou 380 diváků, což bylo asi také tím nejlepším, co zápas nabídl.

 

Příušnice řádí nejen v Roudném, ale také v Třeboni. Trenér Tomášek sotva „slepil“ základní jedenáctku, na lavičce náhradníků zůstali pouze náhradní gólman a jeden hráč do pole. Zdravotními trablemi zmítaná Třeboň ale odvedla v Sedlčanech velmi kvalitní výkon a gólman T. Skála v pohotovosti moc nebyl. Domácí zahrozili především ze standardek, ale Brotánek neuspěl. Do dobré šance se propracoval také Čejda, jenže na nerovném terénu balón odskočil tak, jak si sedlčanský fotbalista nepřál.

Fotbal bez šancí

Ani ve druhém poločase se diváci gólu nedočkali. I třeboňští se více otrkali a nebáli se párkrát vyrazit dopředu, jenže k úspěchu nic nevedlo. V samotném závěru utkání vyvinuli domácí na svého soupeře slušný tlak, obranný val Jiskry však nepřekonali. Šlo se tak na penaltový rozstřel.

Čapouch Capouch

Pokutové kopy začali kapitáni obou družstev. Sedlčanský Pešek jistě proměnil, na druhé straně však Maxa zaváhal a Capouch jeho ránu pokryl. I v dalších kolech se domácí fotbalisté nemýlili, uspěli Řehák, Brotánek i Haas. Za hosty se prosadil pouze Cahyna, Benhákovu tvrdou ránu znovu zneškodnil Capouch, a potvrdil tak druhý bod pro Středočechy.

 

Autorem fotografií je David Štverák, celou fotogalerii naleznete na tomto odkazu.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Sedlčany
Obránce J. Vystyd: „Celý zápas jsme byli na balonu, když jsme měli držení míče minimálně 70:30. Soupeř byl na své polovině a dobře bránil. Stále jsme útočili do plných a dostali jsme se jen do pár tutových šancí. Kopali jsme několik standardek, z nichž vznikla naše největší šance, když hlavičkoval Brotánek. Také se ocitl ve velké šanci Čejda, ale po odskoku balonu z nepříznivého terénu to bylo těžké trefit. Chtěl bych poděkovat vynikajícím příznivcům, kterých opět dorazilo mnoho.“

TJ Jiskra Třeboň
Obránce D. Kodras: „Už od začátku bylo jasné, že si domácí budou chtít po výsledkově nepovedené přípravě spravit chuť. My ovšem výborně bránili a akce hostů vždy dokázali eliminovat, zahrozili pouze jednou, a to po standardní situaci. Ve druhém poločase jsme se i my dostali párkrát do zakončení, bohužel bez efektu a mohli jsme být rádi, že nás po rohu domácích zachránila tyč. Odehráli jsme ovšem kvalitní zápas, dobře bránili a bod si odvážíme zaslouženě.“



Sestavy


TJ Tatran Sedlčany
P. Capouch [-] - P. Pešek [-] , J. Vystyd [-] , L. Brotánek [-] , T. Řehák [-] - K. Kvěch [-] , L. Soldát [-] , M. Dvořák [-] (70. J. Čejda [-] ) , M. Kdolský [-] (70. M. Valenta [-] ) - T. Senft [-] , P. Haas [-]

TJ Jiskra Třeboň
T. Skála [-] - P. Tůma [-] , F. Benhák [-] , O. Cahyna [-] , D. Kodras [-] - M. Chromčák [-] , H. Holý [-] , J. Matoušek [-] (78. J. Gulaš [-] ) , D. Kolafa [-] - K. Holzepl [-] , T. Maxa [-]

ŽK: 63. L. Brotánek - 77. H. Holý , 79. D. Kodras .
Hráči zápasu: P. Capouch - F. Benhák .
Počet diváků: 380. Rozhodčí: Vojtěch Lukáš - Hůlka Lukáš, Kazda Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.