2:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 14:00

18.kolo, Divize B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kladno prohrálo na hřišti Rakovníka, potopil ho jeho odchovanec


Branky


0

Kladno se v sobotu představilo na hřišti Rakovníka, kde sehrálo náročné derby proti Tatranu Rakovník. Nešlo jen o samotný průběh utkání, ale také o hráče, kteří se proti Kladnu představili. V sestavě Tatranu nastoupili Martin Pidrman, Kamil Výborný a Jakub Červenka, tedy hráči, kteří nastoupili proti svému bývalému klubu. Domácí fotbalisté Tatranu Rakovník tak měli o motivaci postaráno a zásluhou Davida Gögha a Kamila Výborného, kladenského odchovance, zvítězili 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl pohledný a bojovný fotbal

Úvodní šance utkání na sebe nedala dlouho čekat a po deseti minutách se v ni ocitl po centru Petra Kučery skvěle zakončující Zdeněk Bareš, jehož hlavičkový pokus zamířil těsně nad horní tyč a brankář Jaroslav Tesař nakonec zasahovat nemusel.

 

V polovině prvního poločasu měl vzápětí obrovskou šanci sám Petr Kučera, který se po nádherné kolmé přihrávce Stanislava Maříka řítil sám na bránu, v tváří v tvář hostujícímu brankářovi Tesařovi ale neuspěl.



Kladno sice drželo v úvodu utkání častěji míč na svých kopačkách, jenže šance přicházely pouze na domácí straně. Adam Vrána na levém křídle vyrazil do rychlého protiútoku a nádherným pasem přenesl hru na Zdeňka Bareše, který poté vyzval ke skórování dalším diagonálním pasem Martina Pidrmana, ten ovšem v dobré příležitosti zamířil mimo.

Vstup do druhého poločasu vyšel lépe hostům

Stejně jako v úvodu zápasu také po přestávce mělo Kladno územní převahu, ovšem s tím rozdílem, že z ní tentokrát dokázalo těžit. Hosté si vytvořili několik brankových příležitostí, síť za skvěle chytajícím Radkem Zachem ale rozvlnit nedokázali. Po necelé hodině hry přišel na opačné straně trest.

 

Kamil Výborný našel nádhernou přihrávkou Davida Gögha, který potvrdil skvělý výkon z minulého kola a diagonální střelou zpoza šestnáctky zamířil přesně do horního rohu brány. Tatran se ujal vedení 1:0, za necelých deset minut ovšem Kladno přichystalo rychlou odpověď.

 

Kladno se po inkasovaném gólu nezatáhlo před vlastní šestnáctku a naopak se vrhlo do útočení, což přineslo kýžený výsledek. Hosté po levém křídle rozjeli krásnou akci, na jejímž konci stál přesně zakončující Dominik Šíma.

 

Fotbalisté Kladna po vyrovnávacím gólu ještě více ožili a závěrečných dvacet minut bylo v jejich režii, jenže ze svého tlaku nedokázalo nic vytěžit a v poslední minutě utkání se postaral o infarktový moment jeho odchovanec, který stal na opačné straně barikády.

 

David Gögh se v devadesáté minutě utkání vžil po úvodním gólu do roli asistenta, když nádherným diagonálním pasem našel nabíhajícího Kamila Výborného, bývalého hráče a odchovance Kladna, který přesnou hlavičkou rozhodl v samotném závěru o jeho porážce.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Rakovník
Pavel Mareš (trenér): „Dnes se ukázal charakter mužstva. Vzhledem k počtu vypracovaných šancí je naše vítězství zasloužené. Ve druhé části začali klukům docházet síly a Kladno mělo převahu, ale díky větší vůli, bojovnosti a nasazení jsme dokázali strhnout vítězství na svoji stranu. Nesmíme však usnout na vavřínech. V naší hře byly nedostatky, na kterých musíme zapracovat, ale vítězství s takovým soupeřem je cenné.“




Sestavy


TJ Tatran Rakovník
R. Zach [-] - P. Vecka [-] , J. Bredler [-] , K. Výborný [-] - A. Vrána [-] , Z. Bareš [-] , M. Verner [-] , S. Mařík [-] - J. Horník [-] (76. R. Polášek [-] ) , M. Pidrman [-] (62. J. Červenka [-] ) , P. Kučera [-] (46. D. Gögh [-] )

SK Kladno
J. Tesař [-] - J. Štoncner [-] , D. Bořík [-] , S. Jung [-] (52. S. Skořepa [-] ) , F. Suchý [-] , J. Procházka [-] (70. J. Růžička [-] ) , T. Procházka [-] , V. Kalina [-] , D. Šíma [-] (87. V. Kraus [-] ) , Š. Hanzlík [-] , J. Pechr [-]

ŽK: 64. S. Mařík - 34. J. Štoncner , 65. D. Šíma .
Hráči zápasu: K. Výborný , D. Gögh .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Šlapák František - ŠTRINCL Pavel, ŠAUFLOVÁ Jana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.