Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 14:00

29.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Živanice v závěru otočily zápas


Branky


0

Nádherné fotbalové představení se odehrálo v Živanicích, které hostily Jablonec nad Jizerou. Jablonec vůbec nepřijel bránit a tak diváci viděli v tomto zápase krásných sedm branek, které byly oslavou fotbalu.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už v prvním poločase padly čtyři góly

Oba týmy nastoupily do zápasu s úmyslem vyhrát a od začátku to bylo znát. V úvodu byl překvapivě lepší Jablonec a brzy si vytvořil dvě dobré příležitosti. Jenomže Zemánek netrefil bránu a Peltovu krásnou střelu vytáhl domácí gólman Volšík na roh. Po patnácti minutách hry kopaly Živanice roh, který se hostům podařilo odvrátit. Jenomže vzápětí přiletěl míč zpět do vápna, kde se nejlépe zorientoval domácí Novák a hlavou poslal svůj tým do vedení 1:0. V 22.minutě si převzal míč hostující Štěpánek a přesným centrem našel nabíhajícího Tichého, který jemně lízl míč a překonal tak domácího gólmana Volšíka. Remízový stav vydržel pouze tři minuty, kdy po domácím rohu přesně hlavičkoval Janecký a domácí opět vedli, tentokrát 2:1. Hostům se podařil klasický gól do šatny, kdy Štemberk našel Tichého, který srovnal na 2:2. Do kabin tak šli obě mužstva s vyrovnaným skóre.

V druhém poločase přetahovaná o výsledek pokračovala

Po přestávce Živanice zvýšily svůj tlak a dokonce vstřelily i gól. Jenomže Petrusova branka pro ofsajd neplatila. Domácí se i nadále tlačili do útoku, ale ani hosté nezaostávali a tak se bylo pořád na co dívat. V 73.minutě se dostal k míči hostující Rozkovec. S klidem obehrál dva protihráče, narazil si se Štěpánkem a přihrál do gólovky Kubištovi. Kubištovu ránu sice domácí gólman Volšík vyrazil, ale na dorážku Rozkovce neměl nárok a hosté se ujali vedení 2:3. Domácí to samozřejmě nezabalili a odměnou jim byla vyrovnávací branka v 86.minutě, kdy z bezprostřední blízkosti překonal gólmana Farského Petrus. Bylo srovnáno na 3:3 a oba týmy chtěly vyhrát. V 89.minutě se ze závaru odrazil míč k domácímu Hundákovi a ten propálil vše, co mu stálo v cestě. Domácí se ujali vedení 4:3 a hostům už čas na vyrovnání nezbyl. Zápas tak skončil výhrou domácího týmu 4:3 a Živanice si upevnily jasné druhé místo v divizní tabulce. Pro Jablonec tímto zápasem sezona skončila.




Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Jablonec nad Jizerou
Vedoucí mužstva David Holman: V Živanicích to bylo naše poslední vystoupení v letošní sezoně. Již zachráněni jsme přijeli k druhému týmu tabulky potvrdit výborný výkon s Olympií. Zápas to byl vyrovnaný, rozhodně jsme měli bodovat. Zkušenější mužstvo by zápas už dovedlo do vítězného konce. V závěru jsme udělali několik chyb a ty domácí se štěstím využili. Byl to náš poslední zápas (domácí utkání s Litolí odpadlo) ve kterém jsme herně obstáli a v posledních dvou kolech s prvními dvěma celky ukázali i kvalitu.



Sestavy


TJ Sokol Živanice
O. Volšík [-] - J. Novák [-] , J. Sůra [-] , P. Motyčka [-] , M. Ferčák [-] (79. M. Buriánek [-] ) - O. Herzán [-] , M. Hundák [-] , J. Janecký [-] (90. L. Jantovský [-] ) - D. Mayer [-] (65. O. Ujec [-] ) , T. Kakrda [-] , D. Petrus [-] (90. L. Trupl [-] )

TJ Sokol Jablonec nad Jizerou
R. Farský [-] - J. Halama [-] , J. Macháček [-] , M. Štemberk [-] (84. P. Žitka [-] ) , J. Zemánek [-] , A. Pelta [-] (76. P. Šulc [-] ) , D. Sedláček [-] , M. Kubista [-] , O. Rozkovec [-] , M. Štěpánek [-] , D. Tichý [-]

ŽK: 50. D. Mayer , 60. J. Novák , 68. J. Sůra - 44. D. Tichý , 55. J. Zemánek , 75. M. Štemberk .
Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.