2:1
(0:0)
54. D. Hurt
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 10:15

27.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Admira otočila zápas s Turnovem


Branky


0

Pátá Admira Praha hostila čtvrtý Turnov a jednalo se o boj o přední příčky divizní tabulky. V zápase nadprůměrné úrovně se oba fanouškovské tábory dobře bavily a taky se celý zápas bylo na co koukat.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se diváci branky nedočkali

Domácím se podařil vstup do zápasu a hostům z Turnova toho moc nedovolovali. Už po devíti odehraných minutách se do dobré střelecké pozice dostal domácí Herc a jeho střelu zastavila tyč hostující brány. Admiře hrál výborně střed zálohy a Mošna s Turákem jasně převyšovali turnovské záložníky. V 17.minutě přešel domácí Mošna přes tři hostující hráče a poslal do loženky Turáka. Turákova střela mířila ke gólmanovi Majerovi a tak si s ní poradil. Hosté se k zakončení moc nedostávali a až do konce prvního poločasu to byla Admira, která si vytvářela další šance ke skórování. Hlavně po výborně zahrávaných rohových kopech. Po jednom z nich trefil boční síť hostující brány domácí Mošna. První poločas tak skončil bez branek a litovat toho mohl hlavně domácí tým, který byl jasně lepší.

V druhém poločase musela Admira otáčet skóre

Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté a již po necelých deseti minutách se ujali vedení. Hosté zahrávali rohový kop. Míč propadl k volnému Hurtovi, který ho nekompromisně napálil pod víko a poslal svůj tým do vedení 0:1. Domácí se nevzdávali a pokoušeli se o vyrovnání. V 64.minutě si na dlouhý aut od domácího herce naběhl Turák. Míč si zpracoval a z otočky ho z dobrých 25 metrů poslal na bránu. Jeho nádherná rána skončila v síti gólmana Majera, který neměl šanci zasáhnout. Po vyrovnávacím gólu se hra malinko uklidnila a obě mužstva se soustředila hlavně na odpovědné bránění. Obě mužstva si vytvořila náznaky šancí, ale ani domácí a ani hosté své akce nedotáhli do konce. A tak rozhodlo pravidlo "Nedáš – Dostaneš". Pět minut před koncem se hostům podařila rychlá brejková akce, na jejímž konci byl Havel, ale v ložené šanci netrefil bránu. Z následného protiútoku byl nedovoleně zastaven Martinic a rozhodčí odpískal přímý kop pro Admiru asi z 18 metrů. K míči se postavil Zahálka a střelou pod břevno zajistil svému týmu vedení 2:1. Do konce zápasu moc času nezbylo a tak se hosté už na závěrečný tlak nezmohli. Admira tak vyválčila důležité tři body a s Turnovem si v divizní tabulce vyměnila místo.



Ohlasy k zápasu


FK Admira Praha
Spolupracovník redakce Aleš Pivoda: Ceníme si skutečnosti, že jsme proti silnému soupeři po zásluze dokázali otočit skóre z 0:1 na 2:1, přičemž všechny góly padaly až ve druhé půli. Ty naše byly oba výstavní! Výsledek odpovídá předvedené hře. Ocenili bychom i slušné a sportovní diváky, jak admiráčtí, tak turnovští skalní fanoušci vytvořili utkání kulisu, jaká na divizních utkáních nebývá slyšet.

FK Turnov
Vedoucí mužstva Petr Horáček: Admira byla v prvním poločase lepším týmem. V druhém poločase se hra vyrovnala a dokonce jsme se ujali vedení v 54.minutě. Škoda, že jsme neproměnili velikou šanci za stavu 1:1, Kdy měl Havel sám před sebou prázdnou bránu a dal vedle. Z protiútoku domácí ze standardky rozhodli zápas.



Sestavy


FK Admira Praha
P. Víšek [-] - J. Martinic [-] , J. Mošna [-] , M. Macek [-] (52. P. Mikolanda [-] ) , M. Paťha [-] , R. Turák [-] (90. T. Stejskal [-] ) , P. Zolotuchin [-] (64. J. Kurek [-] ) , Š. Zahálka [-] , T. Majer [-] (89. M. Horák [-] ) , S. Komínek [-] , O. Herc [-]

FK Turnov
F. Majer [-] - J. Kordík [-] , J. Šimek [-] , V. Tvrdý [-] - T. Cigánek [-] - M. Horák [-] , P. Moravec [-] (81. Š. Havel [-] ) - J. Dlouhý [-] , B. Tvrzník [-] , J. Petřík [-] , D. Šulc [-] (38. D. Hurt [-] )

ŽK: 62. J. Mošna - 38. F. Majer , 58. T. Cigánek , 88. B. Tvrzník .
Hráči zápasu: R. Turák - J. Petřík .
Počet diváků: 190. Rozhodčí: Vojtěch Lukáš - HALEŠ Vladan, NAVRÁTILOVÁ Pavla.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.