5:2
(3:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 17:00

25.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kutná Hora položila základ výhry už v prvním poločase


Branky


4. V. Maxa , 19. M. Wolf , 39. B. Franc (p.) , 50. B. Franc , 58. R. Šesták - 45. M. Hradecký , 70. M. Kočí
0

Jedenáctá Kutná Hora hostila poslední Semily a povinnost jí velela vyhrát. Mladému hostujícímu týmu pomalu dochází dech a přestává v náročné soutěži stíhat. Ale získané zkušenosti jsou pro jeho hráče nenahraditelné. Diváci nakonec viděli padnout sedm branek a ze zápasu odcházeli spokojeni.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě rychlé branky v úvodu poločasu rozhodly o dalším průběhu

Domácí tým neponechal nic náhodě a už od začátku hrál s plným nasazením. Už v 4.minutě se trefil domácí Maxa a poprvé rozvlnil síť za zády gólmana Vrány. Domácí i nadále ovládali hru a odměnou jim byla branka v 19.minutě, když se pěknou střelou prezentoval Wolf. Od té doby bylo jasné, že domácí mají zápas pod kontrolou a bylo jen otázkou času, kdy přidají další branky. V 39.minutě se pískala penalta v prospěch Kutné Hory a tu proměnil zkušený kapitán Franc. V závěru prvního poločasu, se v závaru ve vápně domácích, nejlépe zorientoval hostující Hradecký a snížil na 3:1. První poločas tak s přehledem vyhrál domácí tým o dvě branky a do druhého poločasu šel domácí celek s vědomím pohodlného náskoku.

V druhém poločase domácí skóre navýšily

Úvod druhého poločasu se domácím vydařil stejně jako v tom prvním. V 50.minutě zahrávala Kutná Hora standardku. Na míč si naběhl kapitán Franc a jemně ho tečoval hlavou do brány. Gólmanovi Vránovi nezbylo nic jiného, než míč vytáhnout ze sítě své brány. V 58.minutě se dostal k míči domácí Šesták a šikovně přehodil hostujícího gólmana Vránu. Domácí vedli už 5:1 a měli zápas plně pod kontrolou. Za stavu 5:1 měl domácí tým ještě několik dalších tutovek, ale už žádnou neproměnil. A to ani Urban, který se netrefil z vyložené pozice. Hostům se dvacet minut před koncem podařilo snížit na přijatelných 5:2. když se za Semily trefil Kočí. Do konce zápasu už branka nepadla a Kutná Hora si připsala povinné a zasloužené vítězství 5:2.




Ohlasy k zápasu


Sparta Kutná Hora
Vedoucí mužstva Tomáš Frejlach: Na začátku jsme dali dvě rychlé branky a poté už jsme si zápas pohlídali. Naše vítězství je naprosto zasloužené. Gólů jsme mohli přidat i víc a ty dva jsme vůbec nemuseli dostat.




Sestavy


Sparta Kutná Hora
J. Ptáček [-] (85. V. Jeřábek [-] ) - M. Antoš [-] (46. L. Zelený [-] ) , R. Šesták [-] (68. R. Hačka [-] ) , J. Mandutz [-] , B. Franc [-] , A. Schwarz [-] , M. Wolf [-] (61. J. Nekvinda [-] ) , M. Vácha [-] , T. Skokan [-] , V. Maxa [-] , A. Urban [-]

SK Semily
Š. Vrána [-] (83. M. Lukeš [-] ) - J. Brett [-] (74. V. Maleček [-] ) , J. Motejlek [-] , M. Kočí [-] , D. Pácalt [-] (83. J. Zamastil [-] ) , M. Hradecký [-] , L. Suk [-] , D. Vancl [-] (61. D. Seifert [-] ) , P. Bína [-] , M. Ježek [-] , O. Vlach [-]

ŽK: 11. M. Kočí , 73. O. Vlach .
Hráči zápasu: B. Franc .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Vodrážka Dan - DRÁBEK Drahoslav, ŠEDIVKA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.