R. Tichý 17. (p.)
V. Marks 58. (vl.)
R. Macek 62.
J. Štěpán 72.
M. Kamitz 85. (vl.)
5:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 17:00

23.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dva vlastňáčky pomohly k vysoké prohře Trutnova


Branky


17. R. Tichý (p.) , 58. V. Marks (vl.) , 62. R. Macek , 72. J. Štěpán , 85. M. Kamitz (vl.)
0

Čtvrtý Trutnov zajížděl na hřiště dvanáctého Letohradu a hosté doufali v plný bodový zisk. Jenomže domácí tým potřeboval naplno bodovat, aby nespadl do sestupové pasti, ztrátou důležitých bodů. 120 přítomných diváků vidělo neuvěřitelné fotbalové představení, ve kterém padlo pět gólů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas přinesl pouze jednu branku

Hosté z Trutnova od začátku potvrzovali roli favorita a ujali se režie hry. Jenomže domácí je do žádné gólovky nepustili a tak se skóre měnilo na druhé straně. V 15.minutě se dostal do vápna domácí Štěpán a jeho souboj s hostujícím gólmanem Šťastným, posoudil rozhodčí jako penaltový. Míč si na bílý puntík postavil Tichý a penaltu bezpečně proměnil. V 28.minutě se dostal až před gólmana Ehrenbergera hostující Holubec, ale ani nadvakrát ho nedokázal překonat. V 31.minutě se domácí Čada dostal ke střele, ale jeho rána letěla těsně vedle hostující brány. To ještě lepší možnost ke skórování měl domácí Kabourek, ale gólman Šťastný ho vychytal. První poločas tak skončil jednobrankovým vedením domácího mužstva, i když průběh byl docela vyrovnaný.

Neuvěřitelné góly v druhém poločase

I do druhého poločasu vstoupili lépe hosté a vytvořili si i dvě dobré příležitosti ke skórování. Jenomže skvělý gólman Ehrenberger byl pokaždé na místě a změnu skóre nepřipustil. V 49.minutě měl gólovku na hlavě hostující Tauchman, ale jeho střelu zastavila tyč domácí brány. V 58.minutě poslal domácí Štěpán prudký centr do vápna, který si do vlastní brány, ve skluzu, poslal hostující Marks. Domácí se ujali vedení 2:0 a o chvíli později to bylo již 3:0. V 62.minutě se domácím povedla pěkná kombinace, kdy Mackovi přihrál Tichý a Macek se nemýlil. Hosté pomalu rezignovali a tak domácí přidali čtvrtou branku. V 72.minutě se do hostujícího vápna prokličkoval domácí Valášek a předložil míč Štěpánovi, který navýšil skóre zápasu na 4:0. Zmar hostujícího týmu byl završen v 85.minutě, kdy si po rohu domácích, srazil míč do vlastní sítě hostující Kamitz. zápas tak skončil jednoznačným vítězstvím domácího týmu a to i proto, že hosté nebyli schopni překonat výborného gólmana Ehrenbergera a domácí proměnili téměř všechny své brankové příležitosti.



Ohlasy k zápasu



MFK Trutnov
Trenér Miloš Dvořák: K utkání bych se asi neměl moc vyjadřovat, protože když budu vyprávět jeho průběh a někdo si přečte, že jsme prohráli 5:0, tak si bude myslet, že jsem magor. My jsme hráli, měli šance, ale inkasovali jsme ze zbytečné penalty. Do druhé půle jsme si řekli, že musíme být ještě agresivnější v koncovce. Znovu jsme měli dvě šance, ale místo toho, abychom vyrovnali, tak jsme prohrávali po vlastní brance 2:0. O chvíli později domácí z brejku zvyšují na 3:0… Těžko se mi po takovém zápase mluví. Musíme to už prostě nějakým způsobem zlomit. Bohužel nejsme schopni dát branku. Co dodat, kdo utkání neviděl na vlastní oči, těžko uvěří. Trutnov byl herně lepší, domácí podržel brankář a navíc jim tam spadlo snad víc, než si představovali.



Sestavy


FK Letohrad
J. Ehrenberger [-] - P. Šponar [-] , J. Štěpán [-] (82. J. Stejskal [-] ) , T. Kabourek [-] (68. M. Valášek [-] ) , P. Štěpán [-] , R. Krystl [-] , R. Tichý [-] , M. Linhart [-] , M. Čada [-] (59. R. Macek [-] ) , O. Kail [-] , M. Černohorský [-] (78. J. Černík [-] )

MFK Trutnov
J. Šťastný [-] - D. Kovář [-] , M. Mařas [-] (74. J. Zezula [-] ) , Z. Tauchman [-] (86. D. Duch [-] ) , P. Holubec [-] , M. Kamitz [-] , J. Matějka [-] , V. Marks [-] , O. Tobiaš [-] (77. J. Turner [-] ) , J. Holubec [-] , M. Kejzlar [-] (84. P. Brejcha [-] )

ŽK: 28. P. Štěpán , 37. M. Čada - 16. J. Šťastný , 27. M. Kamitz , 56. O. Tobiaš .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Tesař Tomáš - REJŽEK Pavel, DUJSÍK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.