2:1
(1:1)
26. O. Ujec
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 16:30

19.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kutná Hora porazila favorita


Branky


36. V. Regner , 62. A. Urban - 26. O. Ujec
0

Pátá Kutná Hora hostila druhé Živanice, které na jaře ještě neokusily hořkost porážky. Domácí tým sice v minulém kole na Olympii prohrál, ale předvedl tam výborný výkon, na který chtěl v dnešním utkání navázat. Sto padesát přítomných diváků vidělo dramatické utkání, které mělo náboj až do konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase vedení hostům dlouho nevydrželo

 

Oba týmy vstoupily do zápasu aktivně a nedarovaly si ani kousek volného prostoru. Hra se odehrávala převážně mezi vápny a k ohrožení ani jedné brány nedocházelo. V 19.minutě si na centr hostujícího Janeckého, naběhl Hundák, ale jeho hlavička letěla vedle Ptáčkovi brány. O minutu později to byl opět Janecký, který své sólo řešil ještě přihrávkou na spoluhráče, ale velice dobře zakročil domácí kapitán Franc a akci zmařil. V 26.minutě opět centruje hostující Janecký. Tentokrát si na jeho centr naběhl Ondřej Ujec a přesnou střelou k tyči, nedal domácímu gólmanovi Ptáčkovi žádnou šanci. Hosté se zaslouženě ujímají vedení 0:1. Domácí obdržená branka nakopla a začali s hosty hrát vyrovnanější partii. V 36.minutě se Kutná Hora dočkala vyrovnání, když se nádherně trefil její hráč Regner. Hostující gólman Volšík se po této ráně natahoval marně a bylo srovnáno na 1:1. Domácí mohli do konce poločasu ještě skóre otočit, ale Urban  z přímáčku střílel nad. Poločas tak skončil 1:1 a oba týmy s napětím vyhlížely druhý poločas.

 

 

 

 

 

V druhém poločase rozhodla Kutná Hora o své výhře

 

Druhý poločas začal opatrněji, než ten první a na obou týmech byla znát nervozita. Hosté působili malinko fotbalovějším dojmem, ale domácí zodpovědnou hrou a včasným přistupováním k hráčům, hosty do většího tlaku nepouštěli. Šancí k zaznamenání moc tedy opravdu nebylo. Ale v 63.minutě se domácím podařilo vstřelit branku, která opravdu stála za zhlédnutí. Na centr z pravé strany si naběhl Urban a ránou z voleje napálil míč, který se od břevna odrazil do brány. Smutný hostující gólman Volšík neměl vůbec nárok a míč vytahoval až ze sítě své brány. Kutná Hora zvládla zbytek zápasu velice dobře takticky a hosty už do žádné vážnější šance nepustila. Domácí si tak připsali velice cenné vítězství.

 

 



Sestavy


Sparta Kutná Hora
J. Ptáček [-] - M. Antoš [-] (89. L. Zelený [-] ) , J. Mandutz [-] (76. R. Hačka [-] ) , B. Franc [-] , J. Nekvinda [-] , V. Regner [-] , A. Schwarz [-] , M. Vácha [-] , T. Skokan [-] , V. Maxa [-] , A. Urban [-]

TJ Sokol Živanice
O. Volšík [-] - M. Buriánek [-] , J. Novák [-] , M. Ferčák [-] , P. Motyčka [-] - O. Herzán [-] , O. Ujec [-] (76. L. Polák [-] ) , M. Hundák [-] , J. Janecký [-] (83. O. Novotný [-] ) , R. Gorol [-] - T. Kakrda [-] (87. J. Sůra [-] )

ŽK: 74. V. Regner , 88. M. Antoš - 63. T. Kakrda , 65. M. Buriánek , 72. R. Gorol .
Hráči zápasu: A. Urban - J. Janecký .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Novotný Miroslav - ŠTUK Jaromír, NAVRÁTILOVÁ Pavla.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.