4:1
(2:0)
67. P. Ruml (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 10:15

19.kolo, Divize C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Admira rozhodla o své výhře v prvním poločase


Branky


28. J. Martinic , 39. P. Mikolanda , 54. J. Mošna , 90. M. Paťha - 67. P. Ruml (p.)
0

Admira Praha hostila Jaroměř, která přijela do Prahy nabuzená vítězstvím nad Ústím nad Orlicí. Domácí tým potřeboval napravit zaváhání z Dvora Králové a chtěl naplno bodovat. Dvě stě dvacet přítomných diváků vidělo pět gólů, a co víc si fanoušek může přát.

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase dva góly do sítě hostí

 

 

Domácí začali zápas lépe a byli aktivnějším týmem. První šanci si domácí tým vypracoval po úvodní čtvrthodině, kdy se do šance dostal Mikolanda, ale jeho hlavička letěla nad Ondráčkovu bránu. V 23.minutě si na zpětnou přihrávku Zolotuchina, naběhl Paťha, ale ani jeho rána si cestu mezi tři tyče nenašla. V 26.minutě mohli hosté skórovat a to když Škoda vystihl špatnou rozehrávku domácího gólmana Jakimeczka, ale branku netrefil. V 28.minutě měl domácí tým výhodu rohového kopu. Míč přeletěl celé pokutové území, kde ho zpracoval Majer a vrátil před bránu. Jeho centr našel volného Martinice, pro kterého už nebylo problémem uklidit míč do sítě hostující brány. Domácí se ujali vedení 1:0 a i nadále útočili. Ondráček musel zasahovat proti ráně, kterou vyslal Kurek. V 39.minutě využil domácí Mikolanda chybu hostujícího obránce a krásnou ránou vymetl pavučinku Ondráčkovi brány. Poslední šanci v prvním poločase měl hostující Holub, ale s jeho střelou si gólman Jakimeczko poradil. Poločas tak skončil dvoubrankovým vedením domácího mužstva-

 

 

 

V závěru druhého poločasu přidal domácí tým pojistku

 

Do druhého poločasu vstoupila lépe Jaroměř a hned v úvodu mohla skórovat. Po přímáku hostí vznikl v malém vápně domácích závar a domácí bek vykopával míč z brankové čáry. V 48.minutě se zaskvěl hostující gólman Ondráček při střele Majera. V 54.minutě využil nedorozumění obrany hostí Mošna a jeho rána trefila šibenici Ondráčkovi brány. Domácí vedli 3:0 a zdálo se, že směřují lehce za výhrou. Jenomže Jaroměř tato branka nabudila a najednou byla lepším týmem. Poprvé Jaroměř zahrozila z rohového kopu v 65.minutě, ale míč z prázdné branky vyhlavičkoval nešťastně jaroměřský hráč. Po hodině hry byl ve vápně domácích sražen Čenovský a rozhodčí odpískal penaltu, kterou bezpečně proměnil Ruml. Jaroměř snížila na 3:1 a byla i nadále lepší. V 88.minutě mohl dát gól Škoda, ale jeho dalekonosná střela jen těsně minula domácí bránu. V poslední minutě zápasu se po přímém kopu trefil domácí Paťha a definitivně tak ztvrdil vítězství domácího týmu. Admira vyhrála sice jednoznačně 4:1, ale většinu druhého poločasu, se strachovala o výsledek. 

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Admira Praha
Spolupracovník redakce pan Aleš Pivoda: V prvním poločase jsme měli hru pod kontrolou a vyhráli ho 2:0, kdy se nám podařilo vstřelit dva nádherné góly. Když jsme dali třetí gól, tak se zdálo být rozhodnuto, ale Jaroměř snížila a my jsme najednou nepochopitelně přestali hrát. V závěru jsme zápas definitivně rozhodli čtvrtým gólem.

FK Jaroměř
Trenér pan Miloš Exnar: Celý první poločas jsme měli příliš velký respekt ze soupeře a vyprodukovali jsme příliš mnoho chyb. Po změně stran se náš herní projev zlepšil, ale soupeř poměrně brzy odskočil na třígólový rozdíl a zápas dovedl do vítězného konce. Domácí nás zejména v první půli předčili v agresivitě, posbírali většinu odražených balónů a tím si vytvářeli herní převahu.



Sestavy


FK Admira Praha
P. Jakimeczko [-] - T. Majer [-] (82. T. Stejskal [-] ) , P. Mikolanda [-] (79. M. Macek [-] ) , J. Mošna [-] (87. M. Horák [-] ) , P. Zolotuchin [-] (67. M. Čmejla [-] ) , J. Martinic [-] , J. Mamurov [-] , R. Turák [-] , M. Paťha [-] , J. Kurek [-] , S. Komínek [-]

FK Jaroměř
M. Ondráček [-] - P. Ruml [-] , M. Čenovský [-] , P. Hrabík [-] , M. Michálek [-] , J. Holub [-] , M. Škoda [-] , M. Knap [-] , A. Horák [-] , O. Častvaj [-] (46. M. Štajer [-] ) , P. Matějka [-] (71. J. Bano [-] )

ŽK: 35. A. Horák .
Hráči zápasu: J. Mošna .
Počet diváků: 202. Rozhodčí: Němec Václav - BENEDIKT Ladislav, SEVERÝN Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.