0:4
(0:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 17:00

26.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V první půli „One man show“ pro Jakuba Dobiáše


Branky


0

Zatímco o první místo v krajském přeboru soupeří Ostrá spolu s Hostouní, v závětří třetí příčky se drží v závěsu velvarský Slovan, který si na trávníku Mnichova Hradiště přijel změřit síly s domácím týmem. Očekával se poměrně vyrovnaný duel, ovšem hned první minuty ukázaly, že to místní borci nebudou mít vůbec snadné.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čistý hattrick Dobiáše určil ráz celého zápasu

Velvary se od úvodních minut „zakously“ do svého soka a se vší vehemencí ukazovaly, proč jsou v přeborové tabulce na bronzové příčce. Jejich hráči, kteří praktikovali systém krátkých rychlých přihrávek, o sobě dobře věděli. Téměř každá jejich akce byla pro domácí obranu vážným nebezpečím.

Na konci velvarských útočných akcí byl kanonýr Dobiáš, který proměnil hned tři příležitosti během svého „čistého“ hattricku. Poprvé se trefil už po čtvrthodině, další přidal osm minut poté a „dílo zkázy“ pro domácí dokončil sedm minut před přestávkou.

Připočteme-li k tomu ještě čtvrtý gól, který dal v závěrečných sekundách prvního poločasu velvarský Bulíček po samostatném průniku, je jisté, že domácí utržili těžký úder, z něhož se jen těžce vzpamatovávali.

Domácí zlepšení po přestávce

Po změně stran se obraz hry poněkud změnil. Hosté vědomi si výrazného náskoku ubrali v teplém počasí výrazně na své aktivitě, a umožnili tak domácím, aby se i oni začali dostávat na dostřel Prokešovy branky. Jenže její strážce měl svůj den a přes několik dobrých příležitostí domácích borců, kteří dokonce nastřelili i břevno, nepropustil za svá záda ani jeden míč z domácích kopaček. 



Ohlasy k zápasu


Mnichovohradišťský SK
Jan Broschinský, trenér:: „Dnešní zápas jsme vůbec nezvládli. Prvních dvacet minut jsme udělali dvě hrubé chyby v nedůslednosti, které soupeř potrestal. Neviděl jsem z naší strany vůbec žádnou agresivitu, což přineslo čtyři góly v naší síti. Po přestávkové bouřce v kabině se naše hra zlepšila, najednou jsme začali být více agresívní, začali se dostávat do šancí, ale neproměňovali jsme je.“

Slovan Velvary
Pavel Janeček, trenér:: „Utkání jsme rozhodli v prvním poločase, domácí tým jsme přehrávali a měli spoustu šancí. Po přestávce se nám už nechtělo běhat. Domácí nás tlačili, nastřelili břevno a nevyužili dvě další šance. To, že jsme po zásluze vyhráli, potvrdil i domácí trenér. Postavení v tabulce neřešíme, jdeme zápas od zápasu.“



Sestavy


Mnichovohradišťský SK
T. Ježek [-] - J. Maryška [-] (59. D. Pokorný [-] ) , R. Lakatoš [-] , J. Špetlík [-] , J. Tomašov [-] (78. J. Kvapil [-] ) , M. Jíra [-] , L. Havel [-] (55. J. Jonáš [-] ) , J. Horák [-] (27. Z. Kučera [-] ) , T. Hofman [-] , J. Bajer [-] (73. P. Vegricht [-] ) , J. Zajíček [-]

Slovan Velvary
J. Prokeš [-] - M. Mucha [-] (78. J. Jindřich [-] ) , L. Budějský [-] , J. Bulíček [-] , J. Dobiaš [-] , R. Dvořák [-] , D. Červený [-] , T. Tenkl [-] , M. Chrobák [-] , M. Vošmera [-] , K. Klempt [-] (56. J. Urban [-] )

Počet diváků: 120. Rozhodčí: Svoboda Jindřich - HRON Karel, ZDENĚK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.