Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

16.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klíčany padly v Neratovicích


Branky


0

Velmi překvapivý výsledek se zrodil v Byškovicích, kam zavítaly vedoucí Klíčany. Domácí tým i s teprve 16 letým produktem vlastní líhně Demeterem v sestavě totiž dokázal zvítězit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvoubrankový náskok pro Neratovice

Domácí tým v minulém kole utrpěl debakl 5:0 na půdě Dolního Bousova a vedoucí tým tabulky z Klíčan rozhodně nebyl ideálním soupeřem na získání ztracené pohody. Hosté si v minulém kole spravili chuť po kontroverzní prohře v Kosmonosech. Porazili totiž nebezpečné Záryby jednoznačně 4:1. Domácí kouč Pšenička se rozhodl pro změny v sestavě a do hry poslal i dva hráče stále ještě dorosteneckého věku. Neratovičtí se totiž mohou pyšnit kvalitní prací s mládeží, která se pravidelně umisťuje na čelních příčkách krajských přeborů, a tedy širokou základnou mladých hráčů. V sestavě se tak objevil obránce Zhukovskyy a záložník Demeter, kteří měli čelit komletní zkušené vozbě soupeře. Trumfem v rukávě Neratovic v domácích zápasech proti kombinačně silnějším soupeřům, je pažit v Byškovicích. Ten totiž technické hře rozhodně neprospívá a mezi znalci se povídá, že ani Real Madrid by si v okolí obou vápen nedokázal přihrát více než třikrát v řadě. Možná i to byl důvod, proč byli hosté v úvodu trochu zaskočeni, za což zaplatili hned dvojnásobným trestem. Na branku staronového Ďurindy totiž navázal hned za dvě minuty Drahorád a dal tak Neratovicím nečekané poločasové vedení 2:0.

Hosté tentokrát nemají na zvrat sílu

Hostující celek vyběhl do boje o otočení skóre s totožnou sestavou a důvod ke změnám neměl ani domácí trenér. Klíčem k úspěchu Klíčan mohlo být rychlé snížení, opak se ale stal pravdou. Hned po šesti minutách hry se totiž prosadil Lemarie a zvýšil na komfortní rozdíl tří branek. Tento náskok byl pro domácí tým více než dostatečný, a tak se jeho hráči snažili urputnou defenzivou držet soupeře co nejdále od branky hájené Adamem Černým. To se jim dařilo až do 73. minuty, kdy se lídr tabulky dočkal snížení zásluhou Pečeni. 3:1. Na zvrat ale už bylo příliš pozdě, a tak se v Byškovicích zrodilo veliké překvapení. Domácí B-tým totiž udolal Klíčany 3:1 a unikl tak trochu dále od nebezpečných vod tabulky. Hosté naopak po dlouhé době přišli o vedení v tabulce a propadli se dokonce až na třetí místo. Možnost odčinit výpadek budou mít v příštím kole doma proti poslednímu Lužci.



Sestavy


FK Neratovice-Byškovice B
A. Černý [-] - M. Melich [-] , T. Dohnal [-] , M. Zeman [-] , P. Zhukovskyy [-] - D. Nguyen [-] , V. Demeter [-] (88. J. Tovara [-] ) , V. Žežulka [-] (85. M. Panocha [-] ) , J. Drahorád [-] - T. Lemarie [-] (61. J. Šulc [-] ) , A. Ďurinda [-]

TJ Klíčany
J. Zamazal [-] - J. Musil [-] (56. A. Javůrek [-] ) , M. Krimlák [-] , Z. Malík [-] , L. Pečeňa [-] - P. Hájek [-] , A. Marek [-] , T. Buldra [-] , R. Šelicha [-] - T. Jurčík [-] , J. Předota [-] -

ŽK: 81. A. Ďurinda - 36. M. Krimlák , 48. J. Musil , 82. Z. Malík .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Dragoun Radek - LAFEK David, NEJEDLO Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.