Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2016 17:00

37.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Tachov třetí výhrou v řadě dostává pod tlak další týmy!


Branky


0

Tachov na jaře podává výborné výkony a odmítl se smířit s rolí sestupující celku. Cennou výhrou v Domažlicích tak v nabitě tabulce ještě více zatlačil na týmy před sebou. Rozhodujícími brankami se blýskl Dvořák.

Autor foto: Jiří Pojar / TJ Jiskra Domažlice

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tachov byl po většinu času lepším týmem, ale do šaten se šlo za nerozhodného stavu

V krajském derby Jiskry Domažlic s Tachovem neměl zápas favorita. Domácím se v poslední době nedařilo, z posledních čtyř utkání porazili pouze Písek po penaltách. Oproti tomu o setrvání v soutěži bojující Tachov dvakrát za sebou o branku vyhrál a nadále živí naději na udržení v ČFL.  

 

Prvními, kdo ohrozili branku soupeře, byli fotbalisté Tachova. Už v šesté minutě hlavičkoval po rohu Knakal nad. Západočeši z Tachova byli nadále aktivnějším týmem a nakonec se dočkali i vedoucí branky. Domácí sice odbránili rohový kop, jenže míč se odrazil k Davidu Třískovi, který nádhernou střelou z dvaceti metrů poslal hosty do vedení – 0:1. Závěr prvního poločasu vyšel lépe domácím, když přečkali úvodní nápor soupeře „pouze“ s jedním inkasovaným gólem. Centr z levé strany přesným halfvolejem trefil Pavel Javorský a bylo srovnáno – 1:1

Dvořák dvěma góly vystřelil Tachovu tři body

Už na začátku druhého poločasu si Tachov vzal zpět ztracené vedení. František Dvořák dostal ve vápně prostor a povedenou střelou levou k tyči nedal Šimanovi šanci – 1:2. Tachovský útočník srazil soupeře na kolena druhou brankou v zápase, když se prosadil za další dvě minuty. Od spoluhráče dostal míč před prázdnou branku a navýšil vedení svého celku – 1:3. Domažlice ještě neproměnily penaltu. Zvedající se Tachov zvládl lépe derby a připsal si další velmi důležité tři body. 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Domažlice
Jiří Pojar (PR klubu): "Zápas se nám nepovedl, hrálo se tvrdé utkání. Dostali jsme první gól, ale do konce poločasu jsme srovnali. Druhý poločas jsme inkasovali po individuálních chybách, což nás stálo všechny tři body."

FK Tachov
Pavel Vaigl (trenér): "Dobře jsme do zápasu vstoupili, dali i úvodní branku, ale před poločasem jsme zbytečně inkasovali, tu situaci jsme měli vyřešit lépe. Ve druhé půli ale rozhodly naše dva rychlé góly, soupeř ještě mohl snížit z penalty, ale nedal. Zápas byl dost vyhrocený, stál nás hodně sil, máme i nějaké zraněné, takže jsem zvědav, jak se dáme dohromady. Celý mančaft si zaslouží pochvalu, byl to kolektivní výkon, vyzdvihnu útočníka Dvořáka, který je tam od dávání branek a Domažlicím dal dvě."



Sestavy


TJ Jiskra Domažlice
J. Šiman [-] - P. Javorský [-] (61. M. Buršík [-] ) , D. Lešek [-] , M. Bauer [-] , O. Chocholoušek [-] , M. Hrubý [-] - A. Beránek [-] (78. P. Došlý [-] ) , M. Braun [-] , P. Mužík [-] , L. Roubal [-] (57. M. Kyndl [-] ) - D. Černý [-] -

FK Tachov
D. Houdek [-] - M. Knakal [-] , D. Tříska [-] , M. Hoffmann [-] , J. Matas [-] , F. Dvořák [-] , O. Stružka [-] (56. M. Ruda [-] ) , R. Kropáček [-] (72. M. Hrošovský [-] ) , D. Vaněček [-] (64. D. Hradecký [-] ) , T. Habart [-] , M. Mlynařík [-] (80. P. Šácha [-] )

ŽK: 21. M. Bauer , 24. P. Mužík - 68. R. Kropáček .
Hráči zápasu: F. Dvořák .
Počet diváků: 534. Rozhodčí: Grimm Tomáš - SVATÍK Martin, SZIKSZAY Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.