Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 17:00

34.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žižkov rozstřílel Tachov 6:1


0

Již jistě zachráněný Tachov nezvládl poslední utkání a prohrál s postupující Viktorií Žižkov 1:6. Hattrick završil Dočekal, dvakrát se trefil Marek a jednou Svatonský. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Již jistě zachráněný Tachov si zajistil jistotu účasti v příští sezoně v ČFL už v minulém kole. To Žižkov se v průběhu týdne dozvěděl, že Jirny o postup nestojí a Zápy nedostaly licenci na FNL. Jistý postup tedy spadl do klína pražskému celku.  

 

Užívat si poslední zápas v ČFL začali Žižkovští už v třinácté minutě. Centr do vápna z pravé strany si zpracoval Tomáš Dočekal a přesnou střelou poslal hosty do vedení – 0:1. Za osm minut se tentýž hráč radoval z druhé branky. Brankář Žipaj špatně trefil míč a Tomáš Dočekal již měl lehkou úlohu – 0:2. V třicáté sedmé minutě byl hattrick dokonán. Tomáš Dočekal z dorážky potřetí v zápase překonal Žipaje – 0:3.  

Do druhé půle udělal trenér Pavel Vajgl dvě změny, přesto to pro domácí žádný velký herní posun nepřineslo. Přesto se Tachovští snížení dočkali, v padesáté sedmé minutě se před brankou prosadil důrazný Hradecký1:3. Poté už to byli zase Pražané, kdo sázel další branky. V sedmdesáté druhé minutě se po šikovné „hokejové“ teči prosadil střídající Marek1:4. Za tři minuty měli Žižkovští na kontě už pátou branku, po rychlém brejku se trefil Svatonský1:5. Na konečných 1:6 upravil po rohovém kopu svou druhou brankou v zápase Marek.



Ohlasy k zápasu


FK Tachov
Pavel Vaigl (trenér):

FK Viktoria Žižkov
Zdeněk Hašek (trenér): "Sezónu jsme chtěli dohrát ve vítězném trendu. Udržet tu motivaci bylo i přes okolnosti, kdy již bylo známo, že jsme jako jediní dostali licenci pro FNL, vcelku jednoduché, hráči chtěli vyhrát. Udělali jsme pro to maximum, byli jsme lepší než domácí, domácí měli v nohách středeční zápas a bylo to znát. Jsem rád, jak to výsledkově dopadlo a že zasáhli do zápasu všichni hráči."



Sestavy


FK Tachov
M. Žipaj [-] - T. Habart [-] , P. Šácha [-] , M. Hrošovský [-] , J. Matas [-] , F. Dvořák [-] (46. O. Stružka [-] ) , D. Hradecký [-] , R. Kropáček [-] (80. P. Marek [-] ) , D. Vaněček [-] , D. Tříska [-] (46. M. Hoffmann [-] ) , M. Folejtar [-] (81. T. Trejbal [-] )

FK Viktoria Žižkov
L. Soukup [-] - V. Šandera [-] , M. Hurka [-] , T. Petrášek [-] , V. Gebert [-] (85. L. Křeček [-] ) , J. Šimkovský [-] (88. J. Trýzna [-] ) , T. Dočekal [-] (55. J. Svatonský [-] ) , M. Kodr [-] (55. J. Marek [-] ) , M. Pavlata [-] , M. Podrazký [-] , Z. Volek [-] (77. M. Hanuš [-] )

ŽK: 26. M. Hrošovský .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Průcha Miroslav - BENEDIKT Ladislav, PEČENKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.