0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 17:00

27.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Těžké utkání Zápy zvládly, vyhrály v Brozanech 2:0


Branky


0

Papírový favorit a zároveň druhý celek tabulky Zápy vyhrály v Brozanech o dva góly, ale domácí byli více než vyrovnaným soupeřem. O branky se postarali Matějka a Kalivoda. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá branka Matějka poslala Zápy do vedení

Domácí Brozany mají zatím na kontě pouze šestnáct bodů, což je řadí na předposlední místo tabulky. Pro domácí již není ani teoretická šance na záchranu, přesto se o body poperou. Jasným favoritem byly hostující Zápy, které by se výhrou za tři body znovu přiblížily na pouhé dva body k první Chrudimi.

 

Raketový vstup do utkání měly hostující Zápy. Už v první minutě šly do vedení. Centr z pravé strany přetavil Tomáš Matějka v úvodní branku zápasu – 0:1. Srovnat mohl Šollar, jenže při zakončení byl atakován, takže nemohl vystřelit naplno. Střelec první branky zápasu Tomáš Matějka se v 18. minutě mohl prosadit podruhé, jenže v gólové šanci ho vychytal Hlaváč. V prvním poločasu vládly Zápy a mohly přidat více než jednu branku. Akci, na jejímž konci měl být Jíra, zastavil jeden z bránících hráčů Brozan a zachránil tak svůj celek před pohromou. 

Domácí neproměnili šance, a tak Kalivoda pojistil výhru

Ve druhé půli se Brozany probudily a dokázaly dostat soupeře pod tlak. Šanci na srovnání stavu utkání měl Gorovko, Benda či Uka, ovšem ani jeden z nich se nedokázal prosadit. Deset minut před koncem zápasu měl další šanci Jan Šollar, jenže hlavičkoval nad. Zásadní úder přidal jenom o minutu poté kapitán David Kalivoda a rozhodl o vítězi utkání – 0:2. Favorizované Zápy duel zvládly a připsaly si cenné tři body do tabulky.  

 

Foto: Facebook SK SOKOL BROZANY



Ohlasy k zápasu


SK Sokol Brozany
Ján Kudlička (manažer): Připravujeme...

SK Zápy
Michal Mašek (trenér): "Bylo to pro nás dá se říct těžké utkání, měli jsme uhrát povinné vítězství proti týmu, který je už jistý sestupující. hráčům celý týden tloukl do hlavy: Nepodcenit, nepodcenit. A nepodcenili jsme, dali jsme v první minutě gól, pak jsme neproměnili pět šest gólových šancí. A jak to tak bývá, domácí, kterým už o nic nejde a hrajou uvolněně, začali hrát a jejich šance jsme naštěstí přežili. Domácí druhou půli zjistili, že se s námi dá hrát. Rozhodl tak Kalivoda druhou brankou, kdy bylo po utkání. Ale ztratili jsme dost sil, utkání mělo být rozhodnuté dřív, mělo skončit větším rozdílem. Tři body máme, ale výsledek je lepší předvedené hry, takhle zkušený mančaft by měl utkání rozhodnout dříve, šancí bylo hodně. Nejlepším hráčem byl levý bek Novák."



Sestavy


SK Sokol Brozany
R. Hlaváč [-] - I. Malina [-] , C. Uka [-] , R. Cibulka [-] , A. Pikl [-] (83. V. Brožík [-] ) - I. Šollar [-] , T. Pelikán [-] - J. Benda [-] , J. Franc [-] - P. Pokrovskij [-] , C. Golovko [-] (73. P. Nehoda [-] )

SK Zápy
R. Straka [-] - T. Matějka [-] (90. D. Grafnetr [-] ) , D. Kalivoda [-] (83. O. Lukashov [-] ) , J. Kalaš [-] (70. M. Kovařík [-] ) , V. Svoboda [-] , P. Pavlík [-] , R. Jíra [-] (55. J. Jelínek [-] ) , M. Novák [-] , J. Petrů [-] , J. Duben [-] , M. Pávek [-]

ŽK: 61. P. Pokrovskij , 75. A. Pikl , 75. R. Cibulka - 72. V. Svoboda .
Hráči zápasu: M. Novák .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Makovička Milan - REJŽEK Pavel, KOUBA Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.