Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 17:00

26.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

8.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kolín ztratil náskok v posledních deseti minutách, nakonec padl po penaltách


Branky


0

Domácí nakonec byli šťastnější, ale trenér Hejno spokojeností po zápase rozhodně nezářil. To hostující kouč Tomáš Staněk byl s výkonem svých svěřenců spokojen, mrzet ho mohly jen neubráněné rohové kopy ze závěru utkání... Byli jste na zápase? Ohodnoťte úroveň hry, rozhodčích či oznámkujte jednotlivé hráče!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štočkova palba byla úspěšná

Dobrovice si na Kolín věřila a chtěla ve své premiérové sezóně v ČFL přidat další tři body. Už od úvodu bylo znát, že se bude hrát zajímavé ofenzivní utkání, kde o šance nebude nouze, Vízek byl v permanenci už po pár sekundách hry, nejprve vyrazil Bernátův centr, vzápětí hlavičkoval nad Lukáš. Kolín kontroval v 10. minutě, když po trestném kopu vzal odražený míč do své moci Němeček a jeho střela zpoza vápna orazítkoval břevno Bartošovy branky. Hosté poté měli k dispozici dva rohy, neuspěli, ale v 17. minutě už Staňkovi svěřenci udeřili. Jan Štoček neváhal vypálit a jeho pumelice, kdy trefil ideálně skákající míč, nedala Bartošovi šanci zasáhnout – 0:1. Dobrovice mohla srovnat po půlhodině hry díky Rudolfovi, který se rychlou a pohlednou akcí dostal ke střele, kterou ale výborně zlikvidoval Vízek, se svou dorážkou neuspěl ani Miškovský (ten nastoupil po zranění poprvé v základu, jen na lavičce zůstal kanonýr Volf). Miškovský byl blízko brance ve 35. minutě, kdy po jeho zakončení hlavou zachraňoval hosty na brankové čáře Štoček, který zaskočil za kolínského gólmana.

Rohové kopy zajistily domácím srovnání

Do druhé půle nastoupil za domácí místo Sodomy Volf s cílem oživit útok. A byl to právě Volf, kdo se ocitl v nadějné příležitosti, když po Rudolfově centru hlavičkoval tak, že Vízek stihl být na zemi včas. V 56. minutě pak překazil Volfovi gólovou radost zdvižený praporek. Kolín čelil domácí převaze a čekal na svou příležitost. A dočkal se. Němečkův centr nedokázal odvrátit Soběslav a Štoček byl na místě – svým důrazem upravil na 0:2. Kolín držel vedení, Dobrovice se v poslední desetiminutovce dostávala ke standardním situacím. A v 83. minutě přišlo snížení – Bernát zakroutil míč do sítě přímo z rohového kopu – 1:2! A Kolín si nepohlídal ani další roh v 88. minutě. K přesné hlavičce se po něm protlačil Volf a rázem z toho byla remíza!

Kolín nedal tři z šesti penalt

V penaltách využili domácí psychické převahy, kterou v závěru utkání získali, když rozhodla až šestá série. Bartoš vyrazil Němečkovu penaltu, hned první kolínský pokus. Ve třetí sérii zase Vízek vychytal Lukáše, neuspěli ani Biško s Krystanem! V 6. sérii nejprve se štěstím proměnil domácí Váňa, a když Zavadil netrefil bránu, zůstal druhý bod v Dobrovici.



Ohlasy k zápasu


FK Dobrovice
Petr Hejno (trenér): "Jsem spokojen s dvěma body, které jsme vykřesali na poslední chvíli, ale v žádném případě nejsem spokojen s předvedenou hrou. Hráli jsme špatně. Kolín byl jednoznačně lepší, fotbalovější, dal nám gól a pak se jim psychicky dařilo, my nějakou šanci nedali. Předvedli jsme jeden z nejhorších výkonů v soutěži. Silou morálky jsme to nakonec dotlačili k remíze. Naším nejlepším hráčem byl Marek Volf."

SK Sparta Kolín
Tomáš Staněk (trenér): "Jsme smutní, máme jenom bod. Myslím, že jsme hráli velmi dobře. Bohužel jsem v posledních osmi minutách dostali dva góly ze standardek, kdy jsme udělali hrozné chyby při bránění rohových kopů. Ale herně si myslím, že byla první půle z naší strany výborná, ve druhé půli už hrála Dobrovice hodně útočně, zvýšili jsme na 2:0, ale nakonec bohužel... Hráčem zápasu útočník Štoček, dal dvě branky."



Sestavy


FK Dobrovice
O. Bartoš [-] - O. Soběslav [-] , P. Lukáš [-] , J. Váňa [-] , J. Novák [-] (54. J. Just [-] ) - P. Bernát [-] (87. J. Kalíšek [-] ) , T. Osvald [-] (76. J. Šídlo [-] ) , J. Krystan [-] , J. Rudolf [-] - D. Miškovský [-] (70. F. Březina [-] ) , J. Sodoma [-] (46. M. Volf [9.0] )

SK Sparta Kolín
P. Vízek [-] - P. Šourek [-] , D. Fusek [-] , D. Nešpor [-] , V. Hron [-] , V. Šimeček [-] (79. J. Biško [-] ) , J. Kučera [-] , J. Štoček [9.0] (87. F. Ludvíček [-] ) , D. Veselý [-] (63. L. Seifert [-] ) , P. Němeček [-] , P. Zavadil [-]

ŽK: 89. J. Štoček .
Hráči zápasu: M. Volf - J. Štoček .
Počet diváků: 240. Rozhodčí: Musil Jiří - HURYCH Jan, ŠAFRÁNKOVÁ Nikola.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.