4:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 10:15

22.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO, VIDEO: Oslabená Chrudim nasázela Benešovu čtyři fíky


Branky


0

Ač výsledek vypadá jasně, vše mohlo být jinak. Jenže Benešov nevyužil v prvních dvaceti minutách několik velkých šancí, včetně pokutového kopu! Poté i v deseti lidech převzala otěže Chrudim a jednoznačně ovládla zbytek utkání. Hattrick vsítil záložník Jakub Krčál.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproměněná penalta a červená karta

Favorit byl jasný. Druhá Chrudim proti o záchranu bojujícímu Benešovu. Jenže hned od prvních minut se na hřišti děly věci! Už v 8. minutě unikl Radoušovi hostující Čapek, dlouhým sprintem se dostal až do vápna a vypálil pouze do boční sítě.

 

Za další dvě minuty měli hráči MFK k dispozici rohový kop, který se jim ale vůbec nepovedl. Hosté prchli do rychlého protiútoku a kvůli faulu ve vápně domácích se pískal pokutový kop. Ten si vzal na starost Braný, jenže chrudimský gólman Mrázek jeho pokus dokázal chytit. Následná Braného dorážka orazítkovala pouze tyč!

 

V patnácté minutě pak hosté zahrávali standardní situaci a Vopatův pokus prosvištěl jen kousek nad břevnem Mrázkovy klece. A chrudimský zmar pokračoval i nadále. Sixta totiž naprosto zbytečně sestřelil unikajícího hráče u postranní čáry a inkasoval druhou žlutou kartu – odchod do sprch!

  

Paradoxně jako by nepovedená dvacetiminutovka domácí fotbalisty probudila. Ač oslabeni, zásluhou přesné rány Jakuba Krčála, kterému přihrál Rybička, šli chrudimští do vedení. Krčál mohl přidat druhou branku v 27. minutě, ale benešovský gólman Stareček předvedl skvělý zákrok. Těsně před koncem poločasu se mohl mezi střelce zapsat také Mastík, jeho rána bodlem však prolétla těsně vedle Starečkovy tyče.

Krčálův hattrick

Vstup do druhého dějství přinesl druhý gól Chrudimi. Kesner poslal přesný centr na Jakuba Krčála a ten snad natřikrát dotlačil míč do sítě Benešova. V 56. minutě se povedenou individuální akcí předvedl Rybička, jenže se dostal až k zakončení, jenže včetně Starečka přehodil i bránu Benešova.

 

O tři minuty později se radovali domácí z gólu potřetí. Kesner si připsal druhou asistenci, když připravil míč pro Jakuba Krčála, střela do prázdné brány znamenala pro záložníka Chrudimi dokonání hattricku! Ani třígólové vedení však domácím nestačilo. V 75. minutě si Langr vyměnil míč s Kesnerem a přihrál Petrovi Rybičkovi, který poslal Starečka na druhou stranu a bez problému zvýšil už na 4:0!

  

Po úvodní dvacetiminutovce by málokdo správně tipnul, jak tento zápas skončí. Chrudim i v deseti lidech ukázala svou kvalitu a trápící se Benešov porazila rozdílem třídy.

 

AUTOR FOTO: http://skbenesov.blgz.cz/

 

VIDEO:



Ohlasy k zápasu


MFK Chrudim
Pavel Jirousek (trenér): "Nesnadný úvod pro nás, pokutový kop proti nám, poté červená karta, takže velmi složitý začátek. Klíčovým momentem bylo, že brankář Mrázek chytil pokutový kop a vzápětí jsme v oslabení vstřelili první branku, tým se semkl a pracoval naprosto bezchybně dozadu a nepřipouštěl šance hostů. Ti svou přesilovku nezvládli, někdy je to psychicky náročné, my jsme přidali další branky a zápas nakonec přesvědčivě vyhráli. Chválím celý tým."

SK Benešov
Luboš Zákostelský (trenér): Rozhodovalo se v úvodu, kdy se nám dařilo plnit taktický plán a nahrálo nám i brzké vyloučení soupeře. Jenomže k dobrému vstupu jsme potřebovali proměnit alespoň ten pokutový kop. Pak jsme inkasovali a obraz hry se úplně změnil. Domácím stačilo pozorně bránit a hlídat si defenzivu. Proměnili dva brejky a standardní situaci, my v jejich obraně nenašli žádný prostor. Proti Zápům příště potřebujeme bodovat."



Sestavy


MFK Chrudim
L. Mrázek [-] - L. Kopecký [-] (85. M. Opina [-] ) , J. Krčál [-] (87. M. Ráliš [-] ) , M. Radouš [-] , S. Langr [-] (78. O. Hauf [-] ) , D. Sixta [-] , P. Drahoš [-] , V. Řezníček [-] , O. Kesner [-] (83. P. Tlapák [-] ) , L. Mastík [-] , P. Rybička [-] (79. J. Luptovský [-] )

SK Benešov
J. Stareček [-] - M. Štancl [-] , Z. Vrňák [-] , J. Zákostelský [-] , L. Braný [-] - D. Rejhon [-] , N. Šumský [-] , P. Čapek [-] , O. Brejcha [-] (66. M. Kučaba [-] ) , J. Žák [-] - L. Vopat [-] (66. M. Kučaba [-] )

ŽK: 13. D. Sixta , 19. D. Sixta , 31. L. Kopecký , 68. P. Rybička - 35. J. Žák .
Hráči zápasu: L. Mrázek , O. Kesner , J. Krčál .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.