3:2p.
(1:0)
50. L. Kopecký (p.)
67. L. Kopecký
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.03.2016 15:00

21.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Chrudim přišla o výhru v 90. minutě


Branky


22. T. Matějka , 90. M. Pávek - 50. L. Kopecký (p.) , 67. L. Kopecký
0

Chrudim dokázala otočit nepříznivý vývoj zápasu, ale nakonec odcházeli ze hřiště šťastnější domácí. V 90. minutě zahrávali domácí penaltu, tu sice Matějka neproměnil, ale z dorážky poslal utkání do penaltového rozstřelu Pávek. Tam už byli domácí hráči přesnější a bonusový bod přiblížil Zápy čelu tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penaltu do šatny Kalivoda neproměnil

Souboj dvou nejlepších obran třetí ligy a zároveň hlavní šlágr celého kola. V utkání domácích Záp s Chrudimí totiž proti sobě stála dvě mužstva ze špičky tabulky ČFL. Chrudim jde do většiny zápasů jako jasný favorit, v Zápech tomu tak ale nebylo, protože z místního specifického prostředí se body většinou nevozí. A proč tomu tak je, předváděli domácí v celém prvním poločase. Už v patnácté minutě hlavičkoval pod břevno Pávek a Mrázek se musel prokázat rychlé reflexy. Ani ty mu ale nebyly nic platné o pár minut později, kdy dolétl míč po rohovém kopu domácích až k zadní tyči, kde jej do sítě usměrnil nehlídaný Matějka – 1:0. Domácí měli v první poločase převahu i nadále a ta nakonec vyústila v závěru prvního poločasu v pokutový kop. Jeden z domácích fotbalistů byl ve vápně stažen k zemi a David Kalivoda  tak měl možnost navýšit gólem do šatny vedení svého týmu. Jeho tradiční pokus k pravé tyči však Mrázek vystihl.

Obě penalty druhého poločasu už v síti skončily

 Zatímco v prvním poločase tahali za delší provaz domácí, do druhého vstoupili lépe hosté. Hned tři minuty po úvodním hvizdu musel Straka zasahovat proti střele do odkryté branky a na poslední chvíli Zápy zachránil. Jen pár minut na to už ale na dorážku odraženého míče reagovat nemohl. Na brankové čáře jej tedy zastoupil stoper Pavlík svou pravou rukou, následkem čehož musel předčasně opustit hrací plochu a zároveň musel Straka čelit penaltě. Tu namířil přízemní střelou doprostřed branky Kopecký a nejlepší třetiligový střelec tak zajistil pro hosty vyrovnání – 1:1. Oslabené Zápy v tu chvíli nebyly zrovna v ideální pozici a ještě hůř jim bylo v šedesáté sedmé minutě, kdy se Strakovi nepovedl odkopnout ve hře míč daleko od brány a místo toho jej pouze lehce tečoval k nohám Kopeckého, který pohotově obrátil zápas – 1:2. To už bylo s domácími zle, přesto se v závěru zápasu ještě vzedmuli a výsledkem jejich snažení byl po faulu Mrázka třetí pokutový kop zápasu. K jeho exekuci se postavil střelec zatím jediné branky domácích Matějka a ačkoli Mrázek jeho pokus k tyči vystihl podobně jako u Davida Kalivody, na dorážku dobíhajícího Pávka už byl krátký – 2:2. V samotném závěru tak Zápy vyrovnaly a zápas se rozhodoval vzhledem k průběhu celkem symbolicky právě penaltovým rozstřelem.

VIDEO:



Sestavy


SK Zápy
R. Straka [-] - F. Hakl [-] , J. Petrů [-] , M. Pávek [-] , M. Novák [-] (69. J. Kalaš [-] ) - J. Jelínek [-] (46. R. Jíra [-] ) , P. Pavlík [-] , P. Putz [-] , V. Svoboda [-] , D. Kalivoda [-] (81. J. Duben [-] ) - T. Matějka [-] -

MFK Chrudim
L. Mrázek [-] - M. Radouš [-] , L. Mastík [-] , V. Řezníček [-] , P. Drahoš [-] - D. Sixta [-] (91. P. Tlapák [-] ) , O. Kesner [-] (86. J. Luptovský [-] ) , S. Langr [-] , J. Krčál [-] , L. Kopecký [-] - P. Rybička [-] -

ŽK: 80. P. Putz - 44. M. Radouš , 52. P. Rybička , 72. P. Drahoš , 84. S. Langr , 86. V. Řezníček , 88. L. Mrázek . ČK: 49. P. Pavlík .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Němec Václav - REJŽEK Pavel, PRŮCHA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.