Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.01.2016 17:10

O třetí místo.kolo, Středočeský | Rakovník | Viola Cup , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Viola si šesti góly zajistila třetí příčku + FOTO


Branky


6. O. Urma , 7. M. Kaválek , 7. P. Exner , 9. P. Exner , 10. M. Hejda , 12. O. Urma - 12. J. Sklenka
0

V boji o třetí místo se hrálo 1x15 minut.  V tomto souboji se nečekaně potkaly první dva celky tabulky ze základní části turnaje. Na obou týmech byla znát nálada z předchozího utkání v semifinále, lépe nakonec zvládli utkání hráči Violy a jednoznačným výsledkem získali konečné třetí místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

O třetí místo nikdo bojovat nechtěl

V 1. minutě vystihl nahrávku Hejda, nahrál na Exnera, který se ocitl sám před Peškem, ale prostřelit ho se mu nepovedlo. Ve 3. minutě Petr Tvrz vystřelil na připraveného Kabeleho. Od obou týmů se jevilo utkání jako odevzdané. V 6. minutě po špatné rozehrávce Peška se Urma ujmul míče a nekompromisně potrestal chybu střelou do horního rohu branky, 0:1. V 7. minutě se od rohu dostal balón ke Kaválkovi, který nemeškal a propálil vše, co mu stálo v cestě, 0:2. Exner ještě v té samé minutě vystřelil a zvýšil skóre zápasu, 0:3.

Krásná kombinace Tvrze a Hornofa, který nechal vyniknout Kabeleho. Exner v 9. minutě po kombinaceci s Kýzlem nastřelil pouze tyč brány hlídaného Peškem. V zápětí to byl Kýzl, který zabránil Fokefulu vstřelit branku. V 9. minutě opět Exner po kombinaci tentokrát s Urmou zakončuje přesně, 0:4. V 10. minutě přidává Hejda další branku, 0:5. Ve 12. minutě se podruhé v tomto utkání trefuje Urma a zvyšuje potvrzení 3. místa v turnaji o 6 branek, 0:6.

V té samé minutě Sklenka tečovanou střelou upravuje výsledek utkání, 1:6. Ve 13. minutě to byl opět Sklenka, který mohl s výsledkem ještě něco udělat, ale Kýzl vyhlavičkoval míč směřující do branky. Deset vteřin před koncem mohl přidat další branku Podroužek, následně pak Exner, ale v obou případech stál Pešek na správném místě. 



Ohlasy k zápasu


Elektro Viola
Hejda: Hrál se otevřený fotbal, což nám vyhovovalo, ale zápas už neměl takový náboj.

FC Fokeful
Sklenka: Zklamání z prohraného semifinále. Viola nás suverénně přehrála a zaslouženě třetí příčku.



Sestavy


Elektro Viola
P. Kabele [-] - M. Kaválek [-] , P. Exner [-] , P. Faigl [-] , M. Hejda [-] , P. Kýzl [-] , D. Podroužek [-] , O. Urma [-] , J. Hanuščík [-]

FC Fokeful
T. Pešek [-] - P. Hornof [-] , M. Kučera [-] , T. Mates [-] , T. Pucholt [-] , M. Rohla [-] , J. Sklenka [-] , P. Tvrz [-] , M. Tvrz [-]

Hráči zápasu: P. Exner .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku