8:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.01.2016 15:30

Čtvrtfinálové.kolo, Středočeský | Rakovník | Viola Cup , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozhodly síly v druhém poločase + FOTO


Branky


9. S. Rous , 13. M. Havel , 14. S. Rous , 15. M. Havel , 18. A. Mašek , 23. M. Havel , 23. S. Rous , 24. S. Rous
0

I v tomto kole chyběl Juventusu brankář Kvasnička, takže mezi tyče se opět musel postavit Tomáš Vodrážka, což určitě není pro tým nevýhoda. Juventus s jedním hráčem na střídání byl ve výhodě, protože lubenská lavička zela prázdnotou. Hráče tak čekalo velice náročné utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nadějný první poločas pro Lubnou

Ve 4. minutě zachytil Šesták špatnou rozehrávku Juventusu, ale jeho střela branku neohrozila. Dvě minuty na to přišla tatáž situace, opět to byl Šesták, který měl gólovou situaci na kopačce, ale ani nyní chyby nevyužil.

Na straně druhé Mašek nastřelil hlavou tyč. Do dalších šancí se dostal Rous, Mašek i Havel, ale Sedlák hájící branku Lubné byl zatím stoprocentní.

Šesták se dostal k zakončení, ale jeho střele chyběla razance. Vodrážka ihned rozehrál a šel podpořit útok. Zakončujícímu Polákovi však střela nesedla ideálně.

V 9. minutě utekl Rous a přesně zakončil, 1:0.V 10. minutě nejprve Havel nedokázal zakončit do prázdné brány. V zápětí se přesvědčil i Polák, že stát sám před brankou může být velký problém. 

Lubné došly síly

Druhý poločas začal náporem Juventusu, který Lubná nezvládala. Ve 13. minutě přišla pěkná kombinace Rouse s Havlem, kdy druhý jmenovaný uklidil míč do odkryté brány, 2:0. Ve 14. minutě šel sám po levé straně Rous, po jeho střele si Sedlák srazil sám míč do branky, 3:0.

O minutu později šel Zuda sám na Vodrážku, ten mu ale z nohy balón sebral a sám založil protiútok, když Havel akci zakončil na chytře na zadní podél vyběhnutého Sedláka,4:0.

V 18. minutě po individuální akci zvyšuje náskok Juventusu Mašek, 5:0. V zápětí se snažil o odpověď Ondruš, ale Vodrážka byl na jeho střelu připraven. Mašek s Havlem neustále zaměstnávají svými střeleckými pokusy Sedláka, který jejich šance likviduje. V 23. minutě Havel klasicky z otočky zvyšuje na 6:0. Tímto gólem se dostává do čela střelců (15 branek).

Chvíli na to po kombinaci Rous uklidil míč do prázdné branky, 7:0. Ve 24. minutě přišel ojedinělý útok Lubné, když Šesták pálil bodlem vedle. Poslední slovo měl opět Rous, který 2 vteřiny před koncem zakončil skvěle na zadní tyč a zvýšil na konečných 8:0



Ohlasy k zápasu


Juventus Beer
Havel: Utkání nám lubenští ulehčili tím, že přijeli bez možnosti střídání. Vydrželi pouze první poločas, poté jsme soupeře fyzicky i fotbalově přehráli. Teď se musíme připravit na semifinálový boj s Fokefulem.

Baník Lubná
Ondruš: Drželi jsme se devět minut, pak jsme dostali gól, v 5 lidech se hrát nedá, je to velmi náročné.



Sestavy


Juventus Beer
T. Vodrážka [-] - M. Havel [-] , D. Bechner [-] , M. Polák [-] , A. Mašek [-] , P. Makarský [-] , S. Rous [-]

Baník Lubná
R. Sedlák [-] - J. Šesták [-] , M. Zuda [-] , D. Vopat [-] , D. Ondruš [-]

Hráči zápasu: S. Rous .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku