9:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.01.2016 14:00

Čtvrtfinálové.kolo, Středočeský | Rakovník | Viola Cup , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Senomaty s favoritem padly + FOTO


Branky


5. P. Exner , 6. P. Exner , 12. P. Kýzl , 14. M. Hejda , 18. P. Faigl , 19. O. Urma , 21. M. Kaválek , 24. P. Exner , 24. J. Kodeš (vl.)
0

První utkání přineslo souboj favorizované Violy a týmu Senomat. Diváci mohli hned v úvodu vidět devět branek, spoustu pěkných akcí a skvělých zákroků gólmanů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Cílem Senomat bylo co nejméně chyb v obraně

První branky jsme se dočkali až v 5. minutě, když Kabele rozehrál na nehlídaného Exnera, a ten si jen pohrál s Kučabou, 1:0. O minutu později přidal další branku opět Exner, po kombinaci s Hejdou, 2:0.

V sedmé minutě zahrozily Senomaty, když se kombinačně dostaly až do zakončení, konkrétně Polcar, ten ale mířil vysoko nad. V zápětí vyrazil Kučaba střelecký pokus Hejdy.

V 9. minutě Viola vyčkávala na správné zakončení, nakonec střílel Kaválek, ale Kučaba střelu vyrazil. Další pohledná akce přišla v 10. minutě, opět Kučaba dobře vychytal. K zakončení se následně dostal i brankář Kabele, opět si Kučaba připsal další zákrok. V 11. minutě senomatský Kodeš vystihl nahrávku violy, rychle se dostal na soupeřovu polovinu, zakončení všaqk nebylo ideální. Kýzl ve 12. minutě individuálně přešel půlku hřiště, přesným zakončením poslal Violu do vedení 3:0.

V posledních vteřinách mohl ještě zvýšit Exner, nakonec správný okamžik promeškal, našel ještě Hejdu, který nastřelil prvního hráče. Tím první poločas skončil.

Exner završil svůj hattrick

Hejda je autorem 4. branky po individuální akci, když prostřelil brankáře Kučabu, 4:0. Do šance se dostal v 17. minutě Hanuščík, ale v zakončení nebyl důrazný, skóre se tedy nezměnilo. V 18. minutě se dostal sklepnutý balón do vápna až na Faigla, který pálil přesně pod břevno, 5:0.

Senomaty akorát v 19. minutě prověřily Kabeleho. Ve 20. minutě Hejda připravil Urmovi balon k ideálnímu zakončení, který se ani v tomto okamžiku nemýlil, 6:0. Kaválek v 21. minutě zvýšil na 7:0. Ve 23. minutě Kučaba vyrazil nebezpečnou střelu Violy, naštěstí pro Kučabu dorážka mířila daleko od branky. V poslední minutě se prosadil opět Exner, po individuální akci zvýšil na 8:0.

V závěru přišla ještě vlastní branka Senomat, 9:0 (Kodeš).



Ohlasy k zápasu


Elektro Viola
Hejda: Měli jsme trošku pomalejší rozjezd, ale nakonec jsme to v klidu zvládli.

Senomaty
Kodeš: V počtu, ve kterém jsme byli, jsme to odřeli v 6 lidech a chtěli jsme jen bránit, abychom dostali co nejméně branek.



Sestavy


Elektro Viola
P. Kabele [-] - M. Hejda [-] , D. Podroužek [-] , P. Exner [-] , O. Urma [-] , P. Faigl [-] , J. Hanuščík [-] , P. Kýzl [-] , M. Kaválek [-]

Senomaty
O. Kučaba [-] - J. Kodeš [-] , A. Polcar [-] , J. Drahoňovský [-] , M. Sailer [-] , D. Zápal [-]

Hráči zápasu: P. Exner .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku